Classic Shell Classic Shell

Ngundhuh Ngundhuh Classic Shell

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

Classic Shell – lunak sing ngijini sampeyan kanggo ngganti rancangan menu Start ing Windows 7, Windows 8 lan Windows 8.1. Piranti lunak nduwe pesawat gedhe pribadi kanggo ngatur menu wiwitan lan Kangoo karo kemampuan kanggo ngaktifake utawa mateni fungsi. Classic Shell dibangun ing toolbar panuduh kanggo nindakake operasi, kayata menyang ROOT, Cut, nyalin utawa paste lan obyek, nuduhake sifat folder lan sapiturute lunak uga mranata ing modul ing Internet Explorer, sing ngijini sampeyan kanggo ndeleng title lengkap kaca.

Fitur utama ing:

  • Pesawat gedhe pribadi kanggo ngganti-ngganti menu Start
  • Nambahake pribadi tambahan kanggo Kangoo
  • Kemampuan kanggo ngowahi rancangan nggunakake tampilan

Komentar tumrap Classic Shell:


Classic Shell Lunak related:


Desktop  

piranti lunak kanggo nyorot kursor mouse karo bunder colored, wilayah watara pointer ing latar mburi peteng lan nggambar karo kursor ing layar.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Deutsch

Desktop  

Alat kanggo nampilake sistem kinerja lan kanggo desain desktop. Software ngijini sampeyan kanggo ndeleng setelan komputer beda.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Desktop  

piranti lunak kanggo ndandani windows milih ing ndhuwur jendhela liyane. Software ngijini sampeyan kanggo nonton TV, film lan siaran video ing ndhuwur windows dibukak.

Ngundhuh
Gratis
English, Español, Deutsch, Italiano...

Desktop  

piranti lunak kanggo nampilake kondisi cuaca kabeh ndonya. Software mbisakake kanggo tindakake macem-macem pratondho weather lan nampilake animasi owahan ing peta.

Ngundhuh
Gratis
English

Desktop  

Pesawat saka widget migunani lan informers kanggo desktop. Antawisipun instruments ana tanggalan, panjadwal, wong sing lapur saka sistem kinerja lan liyane.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Français, Español...

Desktop  

Akses cepet lan trep kanggo aplikasi utawa folder. Software ngijini sampeyan kanggo menakake nambah item menyang panel lan ngidini kanggo nggedhekake kesempatan dening nyambungake tambahan.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Desktop  

Piranti lunak kanggo ngatur lambang desktop dening kelompokan mau ing macem-macem kategori. Piranti lunak mbisakake kanggo ngatur tampilan pemblokiran karo lambang kanggo kabutuhan pangguna.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Ekstensi  

Himpunan komponen sing perlu kanggo operasi ing aplikasi software lan adhedhasar arsitektur NET. Software ndhukung basa warna program.

Ngundhuh
Gratis
English

Webcams   Komunikasi swara  

Piranti lunak kanggo nggawe telpon swara utawa video lan ngirim pesen teks. Ana sing sinkronisasi kontak kanthi otomatis ing piranti pengguna.

Ngundhuh
Gratis
English

Optimization sistem  

Piranti lunak kanggo ngresiki sistem saka ampas file lan sak wentoro. Uga lunak ngijini kanggo mbusak Plugins beda lan aplikasi.

Ngundhuh
Gratis
English

Telpon  

Piranti lunak kanggo nyelarasake data antarane piranti HTC lan komputer. Nanging ndhukung nganyari otomatis saka pembalap piranti.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Video dinggo ngowahi  

Lan editor video banget karo persil saka saringan beda lan efek kanggo ngrampungake Processing file video lan nyimpen ing format media perlu.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Audio editor  

Alat profesional kanggo nggawe lan nyampur file audio. lunak tabet kesempatan sudhut kanggo DJs experienced lan musisi.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Pamuter media  

The audio pamuter sing ndhukung format audio populer, wis pesawat saka efek swara, dibangun ing audio converter lan tags editor.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Antiviruses  

Piranti lunak antivirus lengkap saka Microsoft. Antivirus nglindhungi sistem marang virus saka macem-macem jinis, spyware lan ancaman liyane.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: