Classic Shell

Classic Shell

Versi:
4.3.1
Basa:

Ngundhuh Classic Shell

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Classic Shell
Sistem operasi: Windows
Babagan: Desktop
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Classic Shell
Wikipedia: Classic Shell

Gambaran

Classic Shell – lunak sing ngijini sampeyan kanggo ngganti rancangan menu Start ing Windows 7, Windows 8 lan Windows 8.1. Piranti lunak nduwe pesawat gedhe pribadi kanggo ngatur menu wiwitan lan Kangoo karo kemampuan kanggo ngaktifake utawa mateni fungsi. Classic Shell dibangun ing toolbar panuduh kanggo nindakake operasi, kayata menyang ROOT, Cut, nyalin utawa paste lan obyek, nuduhake sifat folder lan sapiturute lunak uga mranata ing modul ing Internet Explorer, sing ngijini sampeyan kanggo ndeleng title lengkap kaca.

Fitur utama:

  • Pesawat gedhe pribadi kanggo ngganti-ngganti menu Start
  • Nambahake pribadi tambahan kanggo Kangoo
  • Kemampuan kanggo ngowahi rancangan nggunakake tampilan

Komentar ing Classic Shell

Classic Shell software sing gegandhengan

piranti lunak kanggo nampilake kondisi cuaca kabeh ndonya. Software mbisakake kanggo tindakake macem-macem pratondho weather lan nampilake animasi owahan ing peta.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki minangka menu Start klasik ing gaya Windows XP, sing bisa dipasang ing taskbar. Piranti lunak mbisakake akses cepet menyang macem-macem elemen sistem.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak kanggo ngatur lambang desktop dening kelompokan mau ing macem-macem kategori. Piranti lunak mbisakake kanggo ngatur tampilan pemblokiran karo lambang kanggo kabutuhan pangguna.
Ngundhuh
Nyoba
English
Iki minangka menu Mulai portabel banget sing ngamot file, folder, aplikasi lan nggawe hierarki dhewe kanggo gampang.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Pesawat saka widget migunani lan informers kanggo desktop. Antawisipun instruments ana tanggalan, panjadwal, wong sing lapur saka sistem kinerja lan liyane.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Français...
Alat kanggo nampilake sistem kinerja lan kanggo desain desktop. Software ngijini sampeyan kanggo ndeleng setelan komputer beda.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
piranti lunak kanggo ndandani windows milih ing ndhuwur jendhela liyane. Software ngijini sampeyan kanggo nonton TV, film lan siaran video ing ndhuwur windows dibukak.
Ngundhuh
Gratis
English, Español, Deutsch...
Akses cepet lan trep kanggo aplikasi utawa folder. Software ngijini sampeyan kanggo menakake nambah item menyang panel lan ngidini kanggo nggedhekake kesempatan dening nyambungake tambahan.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Editor audio karo pesawat gedhe fungsi dibangun kanggo ngowahi file audio ing tingkat sing tepat, ngrekam swara saka macem-macem sumber lan mbusak cacat rekaman.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Piranti lunak wis dirancang kanggo nggawe serep DVD. Uga lunak ndhukung kolom khusus kanggo decrypt file dilindhungi salinan.
Ngundhuh
Gratis
English
Iku njamin lan anonim lan aman Tetep ing internet. Software migunakake maya panyimpenan dhewe kanggo encrypt pitakonan internet.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki minangka pandhuan kode sumber karo piranti sing ngatur macem-macem kode lan nambah kemampuan kanggo nulis tanpa kesalahan.
Ngundhuh
Gratis
English
Sistem kuat kanggo database management. Piranti lunak ndhukung jinis data sing beda lan kalebu pribadi khusus kanggo generasi karo sistem SQL-kode.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kuat kanggo nyegat Paket jaringan. Uga lunak nduweni fungsi paket nyaring lan ndhukung Jupuk paket remot.
Ngundhuh
Gratis
English
Klien sing gadhake popularitas kanggo komunikasi ing obrolan. Perangkat lunak kasebut nduweni fitur sing digunakake ing jaringan sosial.
Ngundhuh
Gratis
English, Español, Deutsch...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: