Sistem operasi: Windows
Babagan: Desktop
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Spencer

Gambaran

Spencer – menu Start klasik ing gaya Windows XP, sing kompatibel karo versi Windows pungkasan. Piranti lunak nawakake akses sing gampang menyang alat administratif lan sawetara area umum komputer. Nggunakake Spencer, sampeyan bisa mbukak layanan komponen, firewall, baris perintah, explorer, panel kontrol, notepad, game standar, etc. Sampeyan bisa masang perangkat lunak menyang taskbar utawa gawe trabasan ing ngendi wae ing desktop. Spencer ngijini sampeyan nambah piranti lunak sing dibutuhake utawa macem-macem aksesori sistem operasi menyang folder program kanggo akses cepet menyang menu kasebut liwat menu Start. Spencer uga ora bertentangan karo menu Mulai standar, sing ngijini sampeyan nggunakake tombol Mulai ing wektu sing padha.

Fitur utama:

  • Ora ngganggu menu klasik Windows 10, 8
  • Nambah unsur sistem sing dibutuhake ing menu kasebut
  • Bisa ditempelake ing taskbar
  • Akses gampang kanggo paramèter dasar lan opsi OS
Spencer

Spencer

Versi:
1.23
Basa:
English, Français, Español, Deutsch...

Ngundhuh Spencer

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing Spencer

Spencer software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: