WindowsSistemHard diskCrystalDiskInfo
Sistem operasi: Windows
Babagan: Hard disk
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: CrystalDiskInfo

Gambaran

CrystalDiskInfo – lunak kanggo nguji operability saka hard drive. Software performs mrekso lan nampilake kawontenan technical saka njaba. CrystalDiskInfo bisa ngawasi pratondho drive operasi kayata suhu, kacepetan rotasi, total operasi wektu, nomer inclusions, data SMART, etc. Software mbisakake kanggo ndeleng jadwal saka owah-owahan suhu, ngatur setelan efficiency energi lan ngatur tingkat gangguan saka drive. Uga CrystalDiskInfo ndhukung karya karo drive external lan storages data liyane.

Fitur utama:

  • Nampilake pratondho technical saka disk
  • Ngawasi saka status lan suhu
  • Nampilake kawicaksanan teknologi SMART
  • Manajemen setelan Aam lan APM
  • Ndhukung disk drive
CrystalDiskInfo

CrystalDiskInfo

Versi:
8.4
Basa:
English, Українська, Français, Español...

Ngundhuh CrystalDiskInfo

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing CrystalDiskInfo

CrystalDiskInfo software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: