CrystalDiskInfo CrystalDiskInfo

Ngundhuh Ngundhuh CrystalDiskInfo

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

CrystalDiskInfo – lunak kanggo nguji operability saka hard drive. Software performs mrekso lan nampilake kawontenan technical saka njaba. CrystalDiskInfo bisa ngawasi pratondho drive operasi kayata suhu, kacepetan rotasi, total operasi wektu, nomer inclusions, data SMART, etc. Software mbisakake kanggo ndeleng jadwal saka owah-owahan suhu, ngatur setelan efficiency energi lan ngatur tingkat gangguan saka drive. Uga CrystalDiskInfo ndhukung karya karo drive external lan storages data liyane.

Fitur utama ing:

  • Nampilake pratondho technical saka disk
  • Ngawasi saka status lan suhu
  • Nampilake kawicaksanan teknologi SMART
  • Manajemen setelan Aam lan APM
  • Ndhukung disk drive

Komentar tumrap CrystalDiskInfo:


CrystalDiskInfo Lunak related:


Cd  

Pangatur kuat kanggo karya full-ukuran karo hard drive. Piranti lunak kalebu pesawat pribadi kanggo karya gampang karo jinis drive.

Ngundhuh
Gratis
English

Cd  

Piranti lunak multifungsi kanggo ngrekam lan ngowahi cd. Piranti lunak wis akeh tambahan fitur bisa karo data cd.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Cd  

Alat kanggo ngatur sekat hard disk. Piranti lunak kalebu pribadi digarap njaba lan ngijini sampeyan kanggo nggawe cakram bootable.

Ngundhuh
Gratis, tur
English, Français, Español, Deutsch...

Cd  

Alat kanggo bisa karo cd format sing beda. Piranti lunak ndhukung serep lan Recovery saka data ilang.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

File  

sarana kanggo waras file dibusak ing komputer lan macem-macem pelaku usaha data. Uga ana fungsi saka Recovery data ing drive rusak utawa format.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Cd  

Piranti lunak kanggo ndeleng informasi lengkap babagan struktur file saka hard disk lan ngoptimalake disk papan. Piranti lunak menehi sawetara Varian kanggo nampilake struktur isi ing disk.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Cd  

Alat kanggo nggawe lampu kilat drive bootable. Software ngijini sampeyan kanggo nransfer file instalasi kanggo pelaku usaha data kanggo instalasi saka software utawa operation sistem.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, 中文...

Optimization sistem  

Alat kanggo ngoptimalake lan ngresiki sistem saka rasah file. Software ngijini sampeyan kanggo mbusak file sak wentoro lan tumindak defragmentation saka hard disk.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Cd   Foto  

Piranti lunak kanggo nggawe gelaran lan ngrekam asil ing njaba. Piranti lunak kalebu beda pribadi kanggo ngatur proses tumitah.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Cd  

Alat kuat kanggo bisa karo disk. Software ngijini sampeyan kanggo nggawe disk bootable lan flash drive kanggo nginstal sistem operasi.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Pamuter media   Telpon  

Piranti lunak kanggo nyelarasake data ing antarane komputer lan piranti Windows Phone. Piranti lunak mbisakake kanggo nganyari sistem operasi piranti lan ngontrol dhaptar lagu ing perpustakaan media.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Liyane  

Piranti lunak kanggo akses menyang basis kang duwe omah asosiasi. Piranti lunak mbisakake kanggo nggoleki informasi perlu, ngatur saldo akun lan ndeleng sajarah pembayaran saka laporan.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Foto  

Piranti lunak kanggo komprèsi kumpulan lan konversi file gambar. Piranti lunak mbisakake kanggo nyetel kualitas gambar, ukuran lan opsi liyane sak konversi file.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Game  

Platform game karo kemampuan kanggo nggawe jaringan lokal ing ndhuwur internet. Piranti lunak ndhukung nomer akeh game lan trep chatting kanggo komunikasi.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Downloaders  

Alat kanggo proses Sederhana lan digawe cepet saka downloading file saka internet. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo ngundhuh musik utawa video saka layanan populer.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: