CPU-Z

CPU-Z

Versi:
1.87
Basa:

Ngundhuh CPU-Z

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: WindowsAndroid
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: CPU-Z
Wikipedia: CPU-Z

Gambaran

CPU-Z – lunak kanggo ngatonake informasi bab bagéan saka PC. Piranti lunak nemtokake paramèter ing ngisor prosesor: jeneng, arsitektur, multiplier, jam kacepetan etc CPU-Z mbisakake kanggo njaluk informasi babagan motherboard, kalebu Produsèn lan model, versi BIOS lan specification saben modul. Piranti lunak uga nampilake informasi bab kertu video lan acak akses memori, kang kalebu: jeneng, tipe, technical pangolahan, jam kacepetan etc CPU-Z mbisakake kanggo nggawe laporan ing macem-macem format lan tata letak data bab sistem ing website resmi sing ngandhut database informasi beda.

Fitur utama:

  • Tampilan setelan piranti
  • Definisi saka model lan Produsèn saka piranti
  • Kemampuan kanggo nggawe laporan ing TXT lan HTML format

Komentar ing CPU-Z

CPU-Z software sing gegandhengan

Iki minangka sarana kanggo ngawasi suhu prosesor lan ngeset tugas otomatis kanggo nyegah panas banget.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Piranti lunak kanggo ngawasi status komputer. Uga lunak ngandhut pribadi kanggo ngontrol lan nyetel paramèter saka komponen komputer.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kanggo nyoba lan njelasno Kapabilitas sistem. Piranti lunak nampilake informasi rinci babagan komponèn hardware komputer.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Alat Handy kanggo ngatur lan ngawasi kartu grafis saka macem-macem gawe. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nyetel sawetara setelan lan nggawe nyepetake grafis komputer.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Iki minangka alat sing paling apik kanggo ngawasi pangolahan sing dibukak, ngontrol prilaku lan ndeleng informasi babagan sistem kasebut.
Ngundhuh
Gratis
English
Software tes Kapabilitas kertu video. Piranti lunak ngandhut dibangun ing sarana kanggo ngatonake informasi rinci babagan paramèter saka kertu video.
Ngundhuh
Gratis
English
lunak mundhak kinerja komputer dening ngecek vulnerabilities sistem, reresik pendaptaran lan defragmenting ing hard disk.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English, Українська, Français...
Iki minangka sarana cilik sing dirancang kanggo nampilake informasi babagan piranti PCI sing diinstal ing komputer panganggo.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki minangka kumpulan aplikasi lan keperluan kanggo nguji, ndandani lan ndandani masalah komputer sing beda-beda.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kanggo mrekso lan mbenerake kasalahan ing sistem. Uga lunak ngijini kanggo defragment hard drive.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti sistem iki dirancang kanggo nampilake informasi babagan hardware lan piranti lunak sing diinstal ing komputer.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo ngumpulake informasi rinci babagan kertu video, prosesor, kertu grafis lan komponen. Piranti lunak mbisakake kanggo ndeleng lan nyoba mbukak ing prosesor grafis.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak dirancang kanggo ngatur proses kerja lan nggawe ruang kerja siji kanggo nambah interaksi antarane karyawan.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo modeling obyek ing nggambarake 3D. Pengguna nduweni kesempatan kanggo nggawe unsur beda kanggo proyèk dhewe.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Piranti lunak populer wis fokus ing tumitah, komunikasi sing paling nglipur ing webcam. Piranti lunak wis nomer akeh efek visual beda.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Deutsch...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: