CPU-Z

CPU-Z

Versi:
1.88
Basa:

Ngundhuh CPU-Z

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: WindowsAndroid
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: CPU-Z
Wikipedia: CPU-Z

Gambaran

CPU-Z – lunak kanggo ngatonake informasi bab bagéan saka PC. Piranti lunak nemtokake paramèter ing ngisor prosesor: jeneng, arsitektur, multiplier, jam kacepetan etc CPU-Z mbisakake kanggo njaluk informasi babagan motherboard, kalebu Produsèn lan model, versi BIOS lan specification saben modul. Piranti lunak uga nampilake informasi bab kertu video lan acak akses memori, kang kalebu: jeneng, tipe, technical pangolahan, jam kacepetan etc CPU-Z mbisakake kanggo nggawe laporan ing macem-macem format lan tata letak data bab sistem ing website resmi sing ngandhut database informasi beda.

Fitur utama:

  • Tampilan setelan piranti
  • Definisi saka model lan Produsèn saka piranti
  • Kemampuan kanggo nggawe laporan ing TXT lan HTML format

Komentar ing CPU-Z

CPU-Z software sing gegandhengan

Iki minangka sarana kanggo ngawasi suhu prosesor lan ngeset tugas otomatis kanggo nyegah panas banget.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Iki minangka sarana cilik sing dirancang kanggo nampilake informasi babagan piranti PCI sing diinstal ing komputer panganggo.
Ngundhuh
Gratis
English
Software tes Kapabilitas kertu video. Piranti lunak ngandhut dibangun ing sarana kanggo ngatonake informasi rinci babagan paramèter saka kertu video.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat Handy kanggo ngatur lan ngawasi kartu grafis saka macem-macem gawe. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nyetel sawetara setelan lan nggawe nyepetake grafis komputer.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Alat kanggo nyoba lan njelasno Kapabilitas sistem. Piranti lunak nampilake informasi rinci babagan komponèn hardware komputer.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Piranti lunak kanggo ngawasi status komputer. Uga lunak ngandhut pribadi kanggo ngontrol lan nyetel paramèter saka komponen komputer.
Ngundhuh
Gratis
English
lunak mundhak kinerja komputer dening ngecek vulnerabilities sistem, reresik pendaptaran lan defragmenting ing hard disk.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English, Українська, Français...
Piranti lunak kanggo ngumpulake informasi rinci babagan kertu video, prosesor, kertu grafis lan komponen. Piranti lunak mbisakake kanggo ndeleng lan nyoba mbukak ing prosesor grafis.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti sistem iki dirancang kanggo nampilake informasi babagan hardware lan piranti lunak sing diinstal ing komputer.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kanggo mrekso lan mbenerake kasalahan ing sistem. Uga lunak ngijini kanggo defragment hard drive.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kanggo njupuk informasi rinci babagan sistem operasi. Piranti lunak nampilake karakteristik hardware diinstal.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Iki minangka kumpulan aplikasi lan keperluan kanggo nguji, ndandani lan ndandani masalah komputer sing beda-beda.
Ngundhuh
Gratis
English
Gampang nggunakake piranti lunak kanggo ngowahi isi DVD lan Blu-ray cd menyang format mvk. Software nyimpen metadata lan bagean informasi saka disk.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
piranti lunak kanggo waras data ing iPhone, ipod lan iPad. Piranti lunak iku bisa waras data ilang saka iTunes lan iCloud serep.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English, 日本語
Iki minangka piranti lunak sing apik kanggo mriksa file musik sing rusak ing format MP3 lan nggambarake isi kesalahan kanthi grafis.
Ngundhuh
Nyoba
English
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: