Throttle

Versi:
8.6.4.2018
Basa:
English, Français, Español, Deutsch...

Ngundhuh Throttle

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Piranti lunak iki bisa ngrusak komputer, rincian.
Sistem operasi: Windows
Lisensi: Nyoba
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Throttle

Gambaran

Katup – lunak kanggo ngoptimalake lan akselerasi sambungan internet. lunak performs sawetara owah-owahan saperlune ing setelan saka sistem lan mundhak produktivitas saka sambungan jaringan, nyediakake bukaan cepet saka kaca web, download file cepet lan muter game online tanpa wektu tundha. Katup nyetel independen ing karya saka modem kanggo ngurangi jumlah gagal sambungan, ngilangke disconnections sengaja lan ngurangi lockups. software dianggo karo jinis sambungan beda lan paling jinis modem. Katup duwe gampang kanggo nggunakake antarmuka kanggo genti biasa kanggo komputer lan modem kanthi nggunakake sawetara klik.

Fitur utama:

  • Nambah kacepetan sambungan internet
  • opening cepet saka kaca web lan download file
  • Eliminasi disconnections sengaja
  • Ndhukung macem-macem jinis sambungan lan modem

Komentar ing Throttle

Throttle software sing gegandhengan

Piranti lunak kanggo bisa karo teknologi VPN. Lunak nduweni kolom kanggo nggawe saluran ndhelik minangka titik-kanggo-titik utawa server-kanggo-klien.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak kanggo bisa karo bandar modems lan router. Piranti lunak ndhukung nomer akeh macem-macem model saka peralatan jaringan.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Piranti lunak kanggo sambungan dilindhungi lan mau web aman ing internet. Rahasia samubarang operasi online ngrambah dening owah-owahan saka IP-alamat pangguna.
Ngundhuh
Adware, nyoba
English, Bahasa Indonesia, Français...
Iku njamin lan anonim lan aman Tetep ing internet. Software migunakake maya panyimpenan dhewe kanggo encrypt pitakonan internet.
Ngundhuh
Gratis
English
piranti lunak kanggo nggawe jaringan pribadi virtual antarane komputer liwat internet. The enkripsi kalkulus beda digunakake kanggo Tetep dilindhungi ing jaringan lokal.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English, Français, Español...
Alat menehi akses menyang Camping diblokir. Software mbisakake kanggo lulus pemblokiran censorship nggawe sambungan liwat proxy server pribadi.
Ngundhuh
Gratis
English, 中文, 文言
piranti lunak kanggo ngoptimalake sambungan internet. Piranti lunak iku bisa kanggo ngoptimalake kabel lan sambungan Wi-Fi, jaringan P2P lan aplikasi VoIP.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Piranti lunak kanggo nggawe router virtual ing komputer. Piranti lunak nampilake informasi rinci babagan nggunakake kiriman saka jalur akses kanggo internet.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Populer antarane tukang game emulator jaringan lokal. Lunak njamin sambungan aman karo pemain lan wis akeh kolom kanggo ngganti.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Deutsch...
Alat menehi lunak jaringan kemampuan kanggo bisa liwat proxy server ing cilik saka anané. Uga piranti lunak bypasses watesan firewall lan mbisakake kanggo ndhelikake IP-alamat.
Ngundhuh
Nyoba
English
Alat kuat kanggo nompo data saka internet. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo ngundhuh bagéan utawa situs web kabeh lan ndeleng wong karo tambah kacepetan.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo ngoptimalake paramèter sambungan internet. Lunak nyedhiyakake output paling gedhe bandwidth.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat dirancang kanggo ndeteksi lan mbusak modul iklan. piranti lunak èfèktif mbusak toolbar, Unit iklan lan tambahan bayangan.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak antivirus kanggo nglindhungi komputer marang spyware, Adware, ransomware, malware lan obyek duweni potensi mbebayani.
Ngundhuh
Gratis
English, Русский
Piranti lunak kanggo mesthekake aman Tetep ing internet. Pamblokiran lunak modul iklan lan Camping mbebayani.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: