Sistem operasi: Windows
Babagan: Pamuter media
Lisensi: Nyoba
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: DivX
Wikipedia: DivX

Gambaran

DivX – paket a lunak kanggo muter, ngrekam lan Ngonversi file video. Piranti lunak kalebu pemain sing mbisakake kanggo ngrekam lan muter video kualitas dhuwur ing format sing beda. DivX kalebu Pack codec kanggo ndeleng file video ing MKV utawa DivX format ing macem-macem pemain. Software ngijini sampeyan kanggo ngowahi video ing macem-macem format utawa extract trek audio saka file video. DivX uga interaksi karo browser populer lan ngijini kanggo muter video streaming kualitas dhuwur.

Fitur utama:

  • Dhukungan format video populer
  • A pesawat saka codecs
  • Play streaming video
  • Ngowahi file video
DivX

DivX

Versi:
10.8.7
Basa:
English, Français, Español, Deutsch...

Ngundhuh DivX

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing DivX

DivX software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: