KaraFun Player KaraFun Player

Ngundhuh Ngundhuh KaraFun Player

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

KaraFun Player – pemain karaoke sing ndhukung format ing musik populer. Piranti lunak ngandhut perpustakaan akeh songs dibagi dening aliran beda, popularitas lan basa. KaraFun Player mbisakake kanggo nyetel tempo trek, ngganti swara saka anjog lan bali vokal, tampilan teks, bisa karo dhaptar lagu, ngganti padhange latar mburi, etc. KaraFun Player ndhukung mode khusus kanggo mbukak jendhela karaoke tambahan lan pindhah menyang monitor njaba utawa video-proyektor. KaraFun Player uga ngijini sampeyan kanggo nambah lan puter maneh trek karaoke dhewe.

Fitur utama ing:

  • A akèh trek kualitas-studio
  • Ndhukung macem-macem format music
  • Nyetel saka tempo song
  • mode layar Dual
  • sink Offline trek

Komentar tumrap KaraFun Player:


KaraFun Player Lunak related:


Pamuter media   Telpon  

Pamuter populer kanggo puter maneh file media. Software ndhukung sinkronisasi data ing antarane komputer lan piranti Apple.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Streaming video   Pamuter media  

Alat kanggo Ngonversi komputer menyang media center utawa ngarep bioskop. Piranti lunak ndhukung remot kontrol lan ngijini sampeyan kanggo nyambung tambahan.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Pamuter media  

Pamuter multifunctional karo dhukungan saka format media populer. Piranti lunak menehi puter maneh kualitas file media lan karya karo subtitles.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Pamuter media  

The audio pamuter sing ndhukung format audio populer, wis pesawat saka efek swara, dibangun ing audio converter lan tags editor.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Pamuter media  

Pemain kuat ngijini sampeyan kanggo muter paling saka format media lan nggunakake beda saringan audio lan efek video.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Pamuter media  

Pamuter media misuwur karo dhukungan setelan beda kanggo puter maneh berkas kualitas. Uga lunak ngijini kanggo ndeleng file ora sacara kebak dimuat utawa rusak.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Pamuter media  

Pamuter legendaris karo dhukungan saka format media kaping. Piranti lunak iku bisa kanggo nggedhekake kemungkinan dhewe kanthi nyambungake tambahan.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Pamuter media  

The media player karo pesawat saka fungsi dhasar. Piranti lunak ndhukung subtitles, telusuran isi ing YouTube lan puter maneh SHOUTcast lepen.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Pamuter media  

Pamuter fungsi karo dhukungan saka format media populer. Piranti lunak ngandhut pesawat saka fungsi migunani lan ngijini sampeyan kanggo ngatur subtitles.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, Українська, Français, Español...

Pamuter media  

Ing multimedia pamuter karo sawetara saka sudhut migunani pribadi. Piranti lunak ndhukung puter maneh file media ala, setelan lengkap subtitles lan konfigurasi saka file video.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Web browser  

The browser populer saka Apple Inc. lunak wis anjog teknologi lan fitur kanggo operasi gampang ing internet.

Ngundhuh
Gratis
English

Cd  

Piranti lunak multifungsi kanggo ngrekam lan ngowahi cd. Piranti lunak wis akeh tambahan fitur bisa karo data cd.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Graphics lan desain  

Iki minangka piranti lunak cilik kanggo nggawe gambar kanthi editor sing dibangun lan intuisi antarmuka.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

E-mail  

The multifungsi lunak kanggo karya paling produktif karo e-mail. Piranti lunak wis kuat sistem keamanan lan spam saringan.

Ngundhuh
Gratis
English

Video dinggo ngowahi  

Alat fungsi Ngonversi file audio lan video kanggo format populer. Piranti lunak bisa ngowahi file menyang format khusus kanggo piranti beda.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: