Sistem operasi: Windows
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: IObit Malware Fighter

Gambaran

IObit Malware Fighter – a alat kuat kanggo ndeteksi ancaman didhelikake lan mbusak spyware angkoro. IObit Malware Fighter ngandhut mekanisme pertahanan unik, sing marang modul iklan, Trojan, keylogger, Cacing lan program, that page sulih wiwitan ing browser. Piranti lunak ndhukung teknologi pangayoman maya, sing ngijini sampeyan kanggo nglindhungi komputer ing wektu nyata lan mbisakake kanggo ngatur ing rinci tingkat saka pangayoman. IObit Malware Fighter wis modul keamanan dhaftar wiwitan, file, browser lan jaringan.

Fitur utama:

  • Deteksi ancaman didhelikake
  • Njabut saka malware lan spyware
  • Nggunakake teknologi maya kanggo pangayoman nyata-wektu
IObit Malware Fighter

IObit Malware Fighter

Versi:
7.6.0.5846
Basa:
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Ngundhuh IObit Malware Fighter

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing IObit Malware Fighter

IObit Malware Fighter software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: