ESET NOD32 Antivirus

ESET NOD32 Antivirus

Versi:
12.1.34
Arsitektur:
Basa:
English, Українська, Français, Español...

Ngundhuh ESET NOD32 Antivirus

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
ESET NOD32 Antivirus
Sistem operasi: Windows
Babagan: Antiviruses
Lisensi: Nyoba
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: ESET NOD32 Antivirus

Gambaran

ESET NOD32 Antivirus – solusi dipercaya kanggo pangreksan PC lan panyimpenan virus tingkat multi. Piranti lunak ngreksa PC nglawan kabeh jinis ancaman sing beda kayata virus, rootkit lan spyware, lan nyegah pengganggu utawa situs web palsu nyoba kanggo njupuk data rahasia. ESET NOD32 Antivirus nduweni mode pindai adhedhasar teknologi maya saengga nyepetake proses pemindai kanthi ora kalebu file aman mbandhingake karo basis data reputasi berkas. Perangkat lunak ngamanake keamanan sistem marang serangan ing tingkat sing luwih jero lan ndeteksi serangan adhedhasar skrip spyware sing nggunakake cangkang baris perintah utawa browser kanggo nembus. ESET NOD32 Antivirus ndhukung mode khusus sing kerjane kanthi blocker eksploitasi kanggo ndeteksi aktivitas curiga lan pangolahan sing ala ing sistem kasebut. Uga, ESET NOD32 Antivirus nanggepi virus mbebayani sing dirancang kanggo mblokir kamungkinan kanggo dideteksi dening antivirus utawa sistem pangreksan liyane.

Fitur utama:

  • Antiphishing, antivirus, antispyware
  • Proteksi file sistem
  • Deteksi ancaman sing ora aktif
  • Watesan Ransomware
  • Mindhai piranti njaba

Perangkat lunak sing gegandhengan

Nyoba
Iki minangka antivirus kanggo pangayoman PC maksimal marang ancaman jaringan lan lokal. Ana manajer sandi sing dibangun ing lan panyimpenan file sing terenkripsi.
Gratis
Iki minangka sarana migunani kanggo ngatasi masalah sing bisa kedade nalika sampeyan instal program antivirus lan produk keamanan saka sistem kasebut.
Nyoba
Iki antivirus lengkap karo teknologi cloud kanggo nglindhungi serangan jaringan, ransomware, lan piranti lunak angkoro sing liyane.

Komentar ing ESET NOD32 Antivirus

ESET NOD32 Antivirus software sing gegandhengan

Iki minangka antivirus populer kanggo perlindungan PC dasar marang virus saka macem-macem jinis lan perlindungan aktivitas ing internet marang ancaman paling anyar.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Antivirus kasebut kanthi efektif ngilangake malware lan ngalang-alangi infèksi luwih saka komputer sampeyan kanthi penyerang sing padha.
Ngundhuh
Nyoba
English
Iki minangka solusi antivirus sing dipercaya saka perusahaan kanthi reputasi apik ing industri cybersecurity kanggo nglindhungi komputer saka ancaman maju, serangan phishing lan web.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak antivirus kanggo golek lan mbusak file mbebayani. Piranti lunak nggunakake macem-macem engines antivirus kanggo nglindhungi wilayah beda sistem.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
Cara trep kanggo golek lan mbusak data mbebayani. Antivirus ndeteksi ancaman paling lazim sistem lan nuduhake ing laporan rinci.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki minangka salah sawijining antivirus paling populer kanthi koleksi fitur keamanan, teknologi pembelajaran mesin, lan database gedhe kanggo ndeteksi ancaman kasebut.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Iki minangka antivirus komprehensif sing nganggo piranti keamanan tambahan kanggo nambah kinerja komputer saka perusahaan Qihoo 360.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Iki minangka produk keamanan kanggo nyegah malware, mblokir situs web mbebayani, ngreksa marang ancaman online lan mriksa email.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Français...
Antivirus duwe kabeh sarana sing perlu kanggo njaga komputer marang ancaman sing muncul lan ndhukung setelan lanjut saka modul keamanan.
Ngundhuh
Nyoba
English
Iki minangka antivirus lan antispyware ing salah sawijining program kanggo pangayoman loro-lorone marang ancaman virus sing paling populer lan maneka warna jinis malware.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Antivirus kasebut ndhukung modul pangreksan kayata pemindai maya, blocker prilaku, lan sandboxing file sing ora dingerteni.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Antivirus iki ndhukung mesin lokal tambahan kanggo pangayoman komputer dhasar marang ancaman offline lan online.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
piranti lunak kanggo ndandani windows milih ing ndhuwur jendhela liyane. Software ngijini sampeyan kanggo nonton TV, film lan siaran video ing ndhuwur windows dibukak.
Ngundhuh
Gratis
English, Español, Deutsch...
lunak mundhak kinerja komputer dening ngecek vulnerabilities sistem, reresik pendaptaran lan defragmenting ing hard disk.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English, Українська, Français...
lingkungan kanggo nglakokaké web-layanan tanpa nggunakake browser. Software ndhukung karya aplikasi, game lan pribadi kanggo nambah kinerja.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: