WindowsKeamananAntivirusesESET NOD32 Antivirus
Sistem operasi: Windows
Babagan: Antiviruses
Lisensi: Nyoba
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: ESET NOD32 Antivirus

Gambaran

ESET NOD32 Antivirus – solusi dipercaya kanggo pangreksan PC lan panyimpenan virus tingkat multi. Piranti lunak ngreksa PC nglawan kabeh jinis ancaman sing beda kayata virus, rootkit lan spyware, lan nyegah pengganggu utawa situs web palsu nyoba kanggo njupuk data rahasia. ESET NOD32 Antivirus nduweni mode pindai adhedhasar teknologi maya saengga nyepetake proses pemindai kanthi ora kalebu file aman mbandhingake karo basis data reputasi berkas. Perangkat lunak ngamanake keamanan sistem marang serangan ing tingkat sing luwih jero lan ndeteksi serangan adhedhasar skrip spyware sing nggunakake cangkang baris perintah utawa browser kanggo nembus. ESET NOD32 Antivirus ndhukung mode khusus sing kerjane kanthi blocker eksploitasi kanggo ndeteksi aktivitas curiga lan pangolahan sing ala ing sistem kasebut. Uga, ESET NOD32 Antivirus nanggepi virus mbebayani sing dirancang kanggo mblokir kamungkinan kanggo dideteksi dening antivirus utawa sistem pangreksan liyane.

Fitur utama:

  • Antiphishing, antivirus, antispyware
  • Proteksi file sistem
  • Deteksi ancaman sing ora aktif
  • Watesan Ransomware
  • Mindhai piranti njaba
ESET NOD32 Antivirus

ESET NOD32 Antivirus

Versi:
13.1.21
Arsitektur:
Basa:
English, Українська, Français, Español...

Ngundhuh ESET NOD32 Antivirus

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing ESET NOD32 Antivirus

ESET NOD32 Antivirus software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: