WindowsKeamananPerlindhungan lengkapESET Smart Security Premium
Sistem operasi: Windows
Lisensi: Nyoba
Sunting interwiki:

Gambaran

ESET Smart Security Premium – antivirus kanthi piranti keamanan gedhe kanggo nambah pangayoman PC. Piranti lunak ngreksa data pangguna pribadhi marang serangan jaringan lan penyerang sing nggunakake mekanisme keamanan modern, kalebu firewall sing dibangun lan sistem pencegahan intrusi. ESET Smart Security Premium ndeteksi lan mblokake prilaku aplikasi curiga, mbusak spyware kanthi tingkat enkripsi sing dhuwur, ngilangi ancaman keamanan sing potensial lan nemokake serangan script ala. Piranti lunak ndhukung pindai sistem lengkap lan selektif kanggo ngira-ngira status keamanan komputer. ESET Smart Security Premium ngandhut manajer kertu kanthi aman nyimpen data akun ing sak panggonan lan akses panyimpenan file enkripsi sing diwatesi nganggo sandhi. Uga, ESET Smart Security Premium nyedhiyakake akses menyang kabeh setelan lan pilihan konfigurasi lanjutan kanggo nemtokake tingkat perlindungan sing perlu miturut preferensi pangguna.

Fitur utama:

  • Deteksi malware tahan
  • Pemblokiran lalu lintas mlebu sing ora dikarepake
  • Pembayaran online aman
  • Ngontrol wong tuwa
  • Pangatur tembung sandhi, lan panyimpenan file sing terenkripsi
ESET Smart Security Premium

ESET Smart Security Premium

Versi:
13.1.21
Arsitektur:
Basa:
English, Українська, Français, Español...

Ngundhuh ESET Smart Security Premium

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing ESET Smart Security Premium

ESET Smart Security Premium software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: