WindowsAndroid
Keamanan
Iki minangka antivirus populer karo teknologi méga modern kanggo ngamanake komputer marang virus sing paling umum, scammers lan nyedhiyakake keamanan privasi ing internet.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Iki minangka salah sawijining antivirus paling populer kanthi koleksi fitur keamanan, teknologi pembelajaran mesin, lan database gedhe kanggo ndeteksi ancaman kasebut.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Iki minangka antivirus populer kanggo perlindungan PC dasar marang virus saka macem-macem jinis lan perlindungan aktivitas ing internet marang ancaman paling anyar.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Iki minangka solusi antivirus sing dipercaya saka perusahaan kanthi reputasi apik ing industri cybersecurity kanggo nglindhungi komputer saka ancaman maju, serangan phishing lan web.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat dirancang kanggo ndeteksi lan mbusak modul iklan. piranti lunak èfèktif mbusak toolbar, Unit iklan lan tambahan bayangan.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Piranti lunak antivirus kanggo golek lan mbusak file mbebayani. Piranti lunak nggunakake macem-macem engines antivirus kanggo nglindhungi wilayah beda sistem.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
Iki minangka antivirus lengkap kanthi tingkat pangreksan dhuwur marang ransomware, virus, spyware, malware lan ancaman online liyane.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
piranti lunak kanggo ndeteksi lan mbusak virus. Software ngijini sampeyan kanggo mindhai sistem kanggo macem-macem jinis virus, spyware lan ancaman.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Iki antivirus lan antispyware solusi sing aman kanggo njaga privasi lan keamanan PC ngarep saka macem-macem serangan.
Ngundhuh
Nyoba
English, Українська, Français...
Alat kanggo Nyalin aman saka file antarane komputer lan server. Software ngijini sampeyan kanggo ngowahi file teks lokal lan remot.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Alat kuat kanggo ndeteksi ancaman didhelikake lan mbusak spyware angkoro. Sarana migunakake teknologi maya kanggo nglindhungi ing wektu nyata.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
Iki minangka antivirus komprehensif sing nganggo piranti keamanan tambahan kanggo nambah kinerja komputer saka perusahaan Qihoo 360.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
piranti lunak kanggo lulus input data akun panjenengan kanthi ngisi formulir web kanthi otomatis. Software ngiseni formulir registrasi karo siji klik.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Antivirus iki ndhukung kabeh fungsi sing perlu kanggo navigasi internet kanthi aman lan njaga komputer marang virus.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Alat kanggo nglindhungi informasi marang njaba. Software njamin pangayoman data dipercaya dening nggunakake enkripsi kalkulus kuat.
Ngundhuh
Nyoba
English
Iki minangka antivirus kanggo pangayoman PC maksimal marang ancaman jaringan lan lokal. Ana manajer sandi sing dibangun ing lan panyimpenan file sing terenkripsi.
Ngundhuh
Nyoba
English, Українська, Français...
Iki minangka antivirus kanthi piranti gedhe kanggo pangayoman lengkap komputer saka ancaman internal lan eksternal saka macem-macem jinis.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Iki minangka firewall kanggo matesi akses menyang sistem panganggo saka internet lan mblokir piranti lunak sing curiga sing nyoba ngakses internet.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Iki minangka produk keamanan kanggo nyegah malware, mblokir situs web mbebayani, ngreksa marang ancaman online lan mriksa email.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Français...
Iki minangka pangatur sandhi kanggo nyimpen informasi rahasia pangguna lan kanthi otomatis isi formulir web kanthi profil pribadhi.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Piranti lunak ndhuwur
Tanggepan: