GPU-Z

GPU-Z

Versi:
2.18
Basa:
English

Ngundhuh GPU-Z

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: GPU-Z
Wikipedia: GPU-Z

Gambaran

GPU-Z – program trep kanggo rincian informasi babagan kertu grafis komputer. GPU-Z ndhukung kertu video saka manufaktur kayata NVIDIA, Intel lan ATI. Software ngijini sampeyan kanggo mangerteni model kertu video, tipe GPU, antarmuka sambungan, suhu kertu video, kacepetan saka ngadhemke lan sapiturute GPU-Z nduweni fungsi testing kertu grafis, sing mbisakake kanggo ndeleng mbukak ing prosesor grafis. Piranti lunak wis intuisi lan gampang kanggo nggunakake antarmuka.

Fitur utama:

  • Rincian informasi babagan kartu grafis komputer
  • Dhukungan piranti saka NVIDIA, ATI lan Intel Graphics
  • Testing kertu grafis
  • Antarmuka sing prasaja lan intuisi

Komentar ing GPU-Z

GPU-Z software sing gegandhengan

Software tes Kapabilitas kertu video. Piranti lunak ngandhut dibangun ing sarana kanggo ngatonake informasi rinci babagan paramèter saka kertu video.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki minangka sarana kanggo ngawasi suhu prosesor lan ngeset tugas otomatis kanggo nyegah panas banget.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
lunak mundhak kinerja komputer dening ngecek vulnerabilities sistem, reresik pendaptaran lan defragmenting ing hard disk.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English, Українська, Français...
Alat Handy kanggo ngatur lan ngawasi kartu grafis saka macem-macem gawe. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nyetel sawetara setelan lan nggawe nyepetake grafis komputer.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Iki minangka kumpulan aplikasi lan keperluan kanggo nguji, ndandani lan ndandani masalah komputer sing beda-beda.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kanggo nyoba lan njelasno Kapabilitas sistem. Piranti lunak nampilake informasi rinci babagan komponèn hardware komputer.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Iki minangka sarana cilik sing dirancang kanggo nampilake informasi babagan piranti PCI sing diinstal ing komputer panganggo.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak nemtokake data teknis saka unsur constituent komputer. Sarana ndhukung karya karo akeh jinis komponen gabungan.
Ngundhuh
Gratis
English, 中文
Alat kanggo njupuk informasi rinci babagan sistem operasi. Piranti lunak nampilake karakteristik hardware diinstal.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Piranti sistem iki dirancang kanggo nampilake informasi babagan hardware lan piranti lunak sing diinstal ing komputer.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kanggo mrekso lan mbenerake kasalahan ing sistem. Uga lunak ngijini kanggo defragment hard drive.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo ngawasi status komputer. Uga lunak ngandhut pribadi kanggo ngontrol lan nyetel paramèter saka komponen komputer.
Ngundhuh
Gratis
English
Himpunan komponen sing perlu kanggo operasi ing aplikasi software lan adhedhasar arsitektur NET. Software ndhukung basa warna program.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat trep kanggo nggawe lan download kaca web tanpa ngerti HTML. Piranti lunak ngandhut editor lan pesawat Cithakan kanggo simplified karya karo obyek.
Ngundhuh
Nyoba
English
Piranti lunak wis dirancang kanggo nyalin DVDs dening cara karo dhukungan saka modern standar kanggo lulus pangayoman salinan.
Ngundhuh
Nyoba
English, 中文, 日本語...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: