Wise Registry Cleaner

Produk:
Versi:
9.6
Basa:
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Ngundhuh Wise Registry Cleaner

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Wise Registry Cleaner
Sistem operasi: Windows
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Wise Registry Cleaner

Gambaran

Wise Registry Cleaner – lunak kanggo ngresiki pendaptaran lan nambah kinerja komputer. Piranti lunak iku bisa kanggo ndeteksi macem-macem jinis kasalahan, aplikasi ampas utawa data outdated ing bagean pendaptaran kasebut lan menehi saran tombol cocok kanggo sing aman. Wise Registry Cleaner menehi informasi lengkap babagan kasalahan pendaptaran ketemu lan nampilake impact ing operasi sistem ing cilik saka sing aman. Software ngijini sampeyan kanggo nggawe serep pendaptaran utawa Recovery titik kanggo mulihake data ilang. Wise Registry Cleaner ngandhut pribadi tambahan kanggo ngoptimalake lan nambah sistem operability.

Fitur utama:

  • Telusuri kanggo data outdated, kasalahan lan aplikasi ampas
  • komprèsi Registry
  • Nggawe titik Recovery
  • Ngapikake saka sistem kinerja
  • mode operasi otomatis

Komentar ing Wise Registry Cleaner

Wise Registry Cleaner software sing gegandhengan

A lunak populer kanggo ngresiki lan ngoptimalake sistem. Software ngijini sampeyan kanggo mbusak data pendaptaran lan ngresiki sajarah kegiatan internet.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Pesawat pribadi kanggo ngresiki lan ngoptimalake sistem operasi. Software ngijini sampeyan kanggo ngatur sistem lan mbusak file rasah.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English, Українська, Français...
piranti lunak kanggo ngresiki sistem registry metu saka uwuh file. Software ndeteksi aplikasi nonexistent ing hard drive lan ngijini sampeyan kanggo mbusak tombol saka pendaptaran.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Piranti lunak kanggo ngoptimalake lan tuning kinerja sistem. Piranti lunak ngandhut sawetara saka sudhut pribadi kanggo ngatur sistem lan ngganti setelan keamanan.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki editor pendaptaran lengkap sing ndhukung macem-macem tab kanggo comparison, panyimpenan telusuran lan alat defragmentasi.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak iki nduweni alat sing gedhe kanggo ngoptimalake sistem lan sacara umum bisa nambah kinerja ing macem-macem cara.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak kanggo ngresiki sistem saka ampas file lan sak wentoro. Uga lunak ngijini kanggo mbusak Plugins beda lan aplikasi.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kanggo nambah kinerja komputer lan ndandani kewan omo ing sistem. Software ngijini sampeyan kanggo tumindak scan jero lan ndandani macem-macem masalah.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Piranti lunak iki dirancang kanggo ngresiki RAM komputer lan ndeleng informasi babagan status RAM ing wektu nyata.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kanggo nyepetake loading saka sistem operasi. Software ngijini sampeyan kanggo nambah kinerja lan ndeteksi konflik antarane pangolahan utawa layanan.
Ngundhuh
Gratis
English
lunak mundhak kinerja komputer dening ngecek vulnerabilities sistem, reresik pendaptaran lan defragmenting ing hard disk.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English, Українська, Français...
Piranti lunak kanggo nambah kinerja komputer. Piranti lunak ngandhut sawetara kolom kanggo nyepetake lan ngoptimalake sistem.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo komprèsi kumpulan lan konversi file gambar. Piranti lunak mbisakake kanggo nyetel kualitas gambar, ukuran lan opsi liyane sak konversi file.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Piranti lunak kanggo ndeleng data bab codecs lan saringan saka macem-macem jinis. Piranti lunak nganalisa sistem kanggo ngarsane codecs kuna lan nyedhiyakake download versi paling anyar kanggo nganyari sing.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Gampang kanggo nggunakake pangatur file piranti Sony. Piranti lunak ndhukung pembaruan aplikasi lan sistem operasi piranti kasebut.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: