Wise Registry Cleaner

Produk:
Versi:
10.1
Basa:
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Ngundhuh Wise Registry Cleaner

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Wise Registry Cleaner
Sistem operasi: Windows
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Wise Registry Cleaner

Gambaran

Wise Registry Cleaner – lunak kanggo ngresiki pendaptaran lan nambah kinerja komputer. Piranti lunak iku bisa kanggo ndeteksi macem-macem jinis kasalahan, aplikasi ampas utawa data outdated ing bagean pendaptaran kasebut lan menehi saran tombol cocok kanggo sing aman. Wise Registry Cleaner menehi informasi lengkap babagan kasalahan pendaptaran ketemu lan nampilake impact ing operasi sistem ing cilik saka sing aman. Software ngijini sampeyan kanggo nggawe serep pendaptaran utawa Recovery titik kanggo mulihake data ilang. Wise Registry Cleaner ngandhut pribadi tambahan kanggo ngoptimalake lan nambah sistem operability.

Fitur utama:

  • Telusuri kanggo data outdated, kasalahan lan aplikasi ampas
  • komprèsi Registry
  • Nggawe titik Recovery
  • Ngapikake saka sistem kinerja
  • mode operasi otomatis

Komentar ing Wise Registry Cleaner

Wise Registry Cleaner software sing gegandhengan

Iki editor pendaptaran lengkap sing ndhukung macem-macem tab kanggo comparison, panyimpenan telusuran lan alat defragmentasi.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Alat kanggo nambah kinerja komputer lan ndandani kewan omo ing sistem. Software ngijini sampeyan kanggo tumindak scan jero lan ndandani macem-macem masalah.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Piranti lunak iki nduweni alat sing gedhe kanggo ngoptimalake sistem lan sacara umum bisa nambah kinerja ing macem-macem cara.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Pesawat pribadi kanggo ngresiki lan ngoptimalake sistem operasi. Software ngijini sampeyan kanggo ngatur sistem lan mbusak file rasah.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English, Українська, Français...
Piranti lunak kanggo ngresiki sistem saka ampas file lan sak wentoro. Uga lunak ngijini kanggo mbusak Plugins beda lan aplikasi.
Ngundhuh
Gratis
English
piranti lunak kanggo ngresiki sistem registry metu saka uwuh file. Software ndeteksi aplikasi nonexistent ing hard drive lan ngijini sampeyan kanggo mbusak tombol saka pendaptaran.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
A lunak populer kanggo ngresiki lan ngoptimalake sistem. Software ngijini sampeyan kanggo mbusak data pendaptaran lan ngresiki sajarah kegiatan internet.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Piranti lunak kanggo ngoptimalake lan tuning kinerja sistem. Piranti lunak ngandhut sawetara saka sudhut pribadi kanggo ngatur sistem lan ngganti setelan keamanan.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo nambah kinerja komputer. Piranti lunak ngandhut sawetara kolom kanggo nyepetake lan ngoptimalake sistem.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo waras karya layanan penting lan paramèter sistem. Piranti lunak matrapi kasalahan pendaptaran lan file sistem ala.
Ngundhuh
Gratis
English
lunak mundhak kinerja komputer dening ngecek vulnerabilities sistem, reresik pendaptaran lan defragmenting ing hard disk.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English, Українська, Français...
Sarana prasaja kanggo ngresiki sistem saka file rasah lan ndandani kasalahan pendaptaran. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo ndeleng kabeh masalah ditemokake ing rinci tampilan jendhela.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Alat kuat kanggo ndeteksi ancaman didhelikake lan mbusak spyware angkoro. Sarana migunakake teknologi maya kanggo nglindhungi ing wektu nyata.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
piranti lunak kanggo ndeleng lumahing bumi ing rinci karo dhukungan saka satelit lan nampilake obyek ing grafis 3D.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Alat kanggo bisa karo pembalap piranti internal lan eksternal ing komputer. Piranti lunak otomatis nganalisa sistem kanggo driver kasedhiya kanggo nganyarke.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: