FileZilla

Versi:
3.33
Arsitektur:
Basa:
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Ngundhuh FileZilla

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Babagan: File
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: FileZilla
Wikipedia: FileZilla

Gambaran

FileZilla – lunak kanggo download lan upload file saka FTP-server. Fitur utama piranti lunak kalebu support kanggo sambungan aman, site manager, nerusake download broken file, caching saka katalog, search remot, comparison petunjuk etc. FileZilla ndhukung FTPS lan protokol SFTP aman nransfer file menyang server beda. Software dianggo karo akeh firewalls sing nyedhiyani pangayoman saka data bisa ditularaké nalika nggarap server FTP. FileZilla uga ngijini sampeyan kanggo ngatur jaringan lan nyetel watesan kacepetan kanggo nyuda meksa bandwidth.

Fitur utama:

  • Downloading lan diunggahaké file saka FTP-server
  • Dhukungan saka protokol transfer data beda
  • Nggarap firewalls beda
  • Setelan sambungan jaringan

Komentar ing FileZilla

FileZilla software sing gegandhengan

Alat kanggo bisa karo data saka panyimpenan maya saka layanan Google. Software njamin kacepetan dhuwur lan produktivitas saka karya karo file.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Piranti lunak kanggo transfer cepet saka file saka macem-macem jinis utawa ukuran. Software ndhukung ijol-ijolan data ing antarane sawetara piranti lan komputer bebarengan.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat free download informasi beda menyang panyimpenan maya. Piranti lunak ndhukung sinkronisasi data lan ijol-ijolan trep file.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
The multifunctional klien file-nuduhake sing mbisakake kanggo ndeleng isi direktori kedhaftar lan ngundhuh file sing dipilih.
Ngundhuh
Gratis
English
piranti lunak kanggo nyalin lan mindhah file cepet. Struktur software termasuk akeh beda sing nyedhiyani penak maksimum Nyalin ing.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Français...
sarana kanggo waras file dibusak ing komputer lan macem-macem pelaku usaha data. Uga ana fungsi saka Recovery data ing drive rusak utawa format.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Alat kanggo Nyalin aman saka file antarane komputer lan server. Software ngijini sampeyan kanggo ngowahi file teks lokal lan remot.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Alat populer kanggo ngatur file lan macem-macem unsur saka sistem. Software ndhukung akeh Plugins migunani lan dibangun ing keperluan.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Iki minangka piranti lunak kanggo nggawe cadangan kabeh harddisk utawa data kapisah. Piranti lunak ndhukung tingkat kompresi lan rekaman sing dhuwur.
Ngundhuh
Gratis
English
piranti lunak kanggo nyelarasake data saka ukuran lan format beda karo maya panyimpenan MEGA. Software encrypts andal file sak transmisi.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
piranti lunak kanggo nyinkronake data ing antarane komputer lan piranti liyane. Uga ndhukung serep ing server beda.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Piranti lunak wis dirancang kanggo serep data saka 1C: software Enterprise, file pribadi utawa data SQL.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English, Українська, Русский
Iki minangka pangatur sandhi kanggo nyimpen informasi rahasia pangguna lan kanthi otomatis isi formulir web kanthi profil pribadhi.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
piranti lunak kanggo nggawe dhaptar tugas lan rencana saben tumindake. Aplikasi ndhukung karya karo dokumen populer format lan isi saka macem-macem jinis.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
piranti lunak kanggo nggawe lan proses music ing tingkat profesional. Piranti lunak nggunakake teknologi swara majeng lan pesawat pribadi virtual.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Français...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: