FileZilla

FileZilla

Versi:
3.39
Arsitektur:
Basa:
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Ngundhuh FileZilla

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Babagan: Nuduhake file
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: FileZilla
Wikipedia: FileZilla

Gambaran

FileZilla – lunak kanggo download lan upload file saka FTP-server. Fitur utama piranti lunak kalebu support kanggo sambungan aman, site manager, nerusake download broken file, caching saka katalog, search remot, comparison petunjuk etc. FileZilla ndhukung FTPS lan protokol SFTP aman nransfer file menyang server beda. Software dianggo karo akeh firewalls sing nyedhiyani pangayoman saka data bisa ditularaké nalika nggarap server FTP. FileZilla uga ngijini sampeyan kanggo ngatur jaringan lan nyetel watesan kacepetan kanggo nyuda meksa bandwidth.

Fitur utama:

  • Downloading lan diunggahaké file saka FTP-server
  • Dhukungan saka protokol transfer data beda
  • Nggarap firewalls beda
  • Setelan sambungan jaringan

Komentar ing FileZilla

FileZilla software sing gegandhengan

Alat free download informasi beda menyang panyimpenan maya. Piranti lunak ndhukung sinkronisasi data lan ijol-ijolan trep file.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Piranti lunak kanggo transfer cepet saka file saka macem-macem jinis utawa ukuran. Software ndhukung ijol-ijolan data ing antarane sawetara piranti lan komputer bebarengan.
Ngundhuh
Gratis
English
Klien free ijolan lan ngundhuh file. Piranti lunak mbisakake kanggo nelusuri lan download data saka macem-macem jaringan berkas-fungsi enggo bareng.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
piranti lunak kanggo nyelarasake data saka ukuran lan format beda karo maya panyimpenan MEGA. Software encrypts andal file sak transmisi.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Alat kanggo ngundhuh lan enggo bareng file ing internet. Software ngijini sampeyan kanggo ngundhuh file kanthi cepet lan kalebu pamuter ditempelake kanggo muter file media.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Alat kanggo bisa karo data saka panyimpenan maya saka layanan Google. Software njamin kacepetan dhuwur lan produktivitas saka karya karo file.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
The multifunctional klien file-nuduhake sing mbisakake kanggo ndeleng isi direktori kedhaftar lan ngundhuh file sing dipilih.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo download lan upload file menyang layanan berkas-fungsi enggo bareng. Uga aplikasi mbisakake gampang ngatur file saka panyimpenan maya.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Alat kanggo nyimpen data ing panyimpenan maya. Piranti lunak mbisakake kanggo ngunggah file menyang panyimpenan maya lan nyedhiyani akses menyang data diundhuh saka piranti beda.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Iki minangka server FTP kanthi set fitur beda lan tingkat perlindungan sing cocok amarga enkripsi SSL. Piranti lunak ndhukung akses remot menyang server.
Ngundhuh
Gratis
English
piranti lunak kanggo ngundhuh data saka maneka warna layanan file-sharing. Piranti lunak iku bisa kanggo ngundhuh data tanpa watesan saka paywall ing.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
A alat populer kanggo nuduhake file ing internet. Software ngijini sampeyan kanggo nambah kacepetan download nggunakake sistem ratings.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Alat kuat kanggo nompo data saka internet. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo ngundhuh bagéan utawa situs web kabeh lan ndeleng wong karo tambah kacepetan.
Ngundhuh
Gratis
English
Kamus elektronik karo dhukungan saka pirang-pirang basa beda. Piranti lunak nerjemahake words siji utawa phrases lan ngandhut database gedhe tembung saka macem-macem dictionaries.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
Piranti lunak kanggo ngoptimalake paramèter sambungan internet. Lunak nyedhiyakake output paling gedhe bandwidth.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: