HandBrake HandBrake

Ngundhuh Ngundhuh HandBrake

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

HANDBRAKE – lunak bisa lan Ngonversi file video. Piranti lunak performs analisis video karo tampilan informasi rinci lan ngowahi file menyang MP4 utawa MKV format. HANDBRAKE mbisakake kanggo extract trek audio saka file video ing format ingkang bènten kaliyan konfigurasi saka kualitas swara. Software ngijini sampeyan kanggo digarap subtitles, owahi tags lan nggunakake codecs beda utawa saringan sak konversi. HANDBRAKE uga ngandhut pribadi Ngonversi file video kanggo format kanggo piranti seluler.

Fitur utama ing:

  • Konversi trep file
  • A pesawat gedhe pribadi kanggo Ngonversi
  • Menyuling trek audio saka file video
  • Kemampuan kanggo bisa karo subtitles lan tags

Komentar tumrap HandBrake:


HandBrake Lunak related:


Jupuk Layar   Streaming video  

Instrument kanggo dijupuk video saka layar komputer. Piranti lunak mbisakake kanggo siaran tumindak saka layar menyang layanan populer video.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Video dinggo ngowahi  

A alat kuat Ngonversi file Dugi format sing beda. Nanging ndhukung kemampuan kanggo ngatur setelan sak konversi file.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Video dinggo ngowahi  

Alat fungsi kanggo cepet lan kwalitase konversi file. Piranti lunak ndhukung populer format lan ngandhut profil kasedhiya kanggo ngowahi file.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Video dinggo ngowahi  

Konverter fungsi saka file multimedia. Software ngijini sampeyan kanggo ngowahi warna file menyang populer format kanggo komputer lan piranti hotspot.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Video dinggo ngowahi  

Piranti lunak fungsi kanggo bisa karo file media. Isine pribadi kanggo ngowahi foto, file audio lan nambah macem-macem efek video.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Video dinggo ngowahi  

Piranti lunak kanggo Processing kualitas saka bahan video ing tingkat profesional. Piranti lunak ngandhut pesawat gedhe pribadi dhasar lan khusus kanggo editing.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Video dinggo ngowahi  

Lan editor video banget karo persil saka saringan beda lan efek kanggo ngrampungake Processing file video lan nyimpen ing format media perlu.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Pamuter media   Downloaders  

Pamuter fungsi kanggo muter video kualitas dhuwur. Piranti lunak mbisakake kanggo ndeleng saluran TV ing internet lan download isi saka layanan populer video.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Video dinggo ngowahi   Pamuter media   Codecs  

Paket pesawat free bisa karo codecs lan file video. Piranti lunak nggunakake teknologi kanggo nelusur file media karo tingkat dhuwur komprèsi.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Video dinggo ngowahi  

piranti lunak kanggo ngowahi lan proses file video saka macem-macem format kalebu HD. Software ndhukung akeh efek lan saringan.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Antiviruses  

Alat kanggo menehi hasil karo spyware. Piranti lunak mbisakake kanggo nindakake analisis rinci sistem lan ngontrol cara miwiti boot.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Testing  

Piranti lunak kanggo ngawasi status komputer. Uga lunak ngandhut pribadi kanggo ngontrol lan nyetel paramèter saka komponen komputer.

Ngundhuh
Gratis
English

Web browser  

The browser karo pesawat saka fitur migunani dibangun kanggo chatting nyaman karo kanca-kanca saka jaringan sosial VKontakte, Facebook lan Odnoklassniki.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Português...

Jupuk Layar  

Piranti lunak kanggo dijupuk video saka layar komputer. Uga ndhukung rekaman bagean tartamtu ing layar lan nggawe gambar.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Pembangunan   Tèks editors  

editor kanggo ngoptimalake lan menakake proses pembangunan PHP. Software ngijini sampeyan ngowahi file lan kalebu pribadi kanggo karya nyaman karo kode.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: