Sistem operasi: Windows
Babagan: Musik nggawe
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Virtual DJ
Wikipedia: Virtual DJ

Gambaran

Virtual DJ – a alat kuat kanggo nggawé utawa ngowahi komposisi musik saka génré. Piranti lunak iku sampurna kanggo profesional DJs lan musisi pamula. Virtual DJ mbisakake kanggo nyetel kacepetan puter maneh file audio mixed, realistis ngasilaken swara saka cathetan vinyl, elinga posisi volume trek, etc. Virtual DJ ngandhut akeh instruments lan efek musik kanggo nggawe macem-macem music digital. Uga lunak kompatibel karo pengontrol music paling lan MIDI-piranti.

Fitur utama:

  • pilihan akeh alat musik
  • Ing ngarsane efek swara beda
  • puter maneh Nyata cathetan vinyl
  • Ndhukung karaoke ing
  • Kompatibel karo controller music paling

Gambar:

Virtual DJ
Virtual DJ
Virtual DJ
Virtual DJ
Virtual DJ
Virtual DJ
Virtual DJ
Virtual DJ

Virtual DJ

Versi:
8.4.5478
Basa:
English, Français, Español, Deutsch...

Ngundhuh Virtual DJ

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing Virtual DJ

Virtual DJ software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: