Internet Explorer

Versi:
Sistem operasi:
Arsitektur:
64 dicokot (x64)
Basa:

Ngundhuh Internet Explorer

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Internet Explorer
Sistem operasi: Windows
Babagan: Browser web
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Internet Explorer
Wikipedia: Internet Explorer

Gambaran

Internet Explorer – browser dhasar kanggo sistem operasi saka Microsoft. Piranti lunak ndhukung tumindak utama karo tab, menehi akses cepet menyang situs sing kerep dibukak lan mbisakake kanggo mbukak tab sengaja ditutup. Internet Explorer nglindhungi pangguna marang situs mbebayani lan ngandhut mode of pribadi Tetep online. Piranti lunak iku bisa kanggo ngganti ukuran font lan gaya saka kaca web. Internet Explorer mbisakake kanggo ngatur kemungkinan browser kanggo kabutuhan pribadi kanthi nyambungake warna tambahan utawa setelan saka browser liyane.

Fitur utama:

  • Pangayoman tepat
  • Otomatis nyimpen tab
  • A sawetara saka sudhut setelan
  • Anonymous browsing

Komentar ing Internet Explorer

Internet Explorer software sing gegandhengan

Iki minangka browser cepet sing ndhukung teknologi khusus kanggo cepet ngemot halaman web lan alat kanggo surfing gampang ing internet.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
browser fungsi karo migunani dibangun ing fitur. Piranti lunak ndhukung nggunakake teknologi maya lan ngandhut tambahan kanggo mblokir iklan.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
The browser free lan cepet kanggo njamin Tetep nyaman ing internet. Software interaksi karo kabeh layanan web saka perusahaan Google.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
The browser populer saka Apple Inc. lunak wis anjog teknologi lan fitur kanggo operasi gampang ing internet.
Ngundhuh
Gratis
English
Cepet lan populer browser trep Tetep online. Piranti lunak ndhukung teknologi modern lan nduweni fungsi migunani.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Salah browser anjog sing ndhukung teknologi web Newest. Piranti lunak ngandhut akeh fitur kanggo paling nyaman Tetep ing internet.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Iki minangka browser sing diowahi kanthi fungsi non-standar lan didhasari mesin Chromium. Browser nduweni proteksi privasi lan pangaturan tab fleksibel.
Ngundhuh
Gratis
Basa Jawa
The browser cepet wis fokus ing keamanan lan privasi pangguna. Software pamblokiran situs angkoro, spyware lan ngijini sampeyan kanggo nyambung ekstensi.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Browser cepet karo dhukungan saka teknologi modern kanggo ngunjungi situs ing internet. Piranti lunak ndhukung sistem bookmarking linuwih lan omnibox karo diwenehi.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Browser fungsi karo pesawat saka modul beda kanggo trep Tetep ing internet. Lunak nyedhiyakake Blok jendhela pop lan disables downloads gambar.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Gampang kanggo nggunakake browser sing ndhukung nomer akeh pribadi kanggo nyaman Tetep ing internet.
Ngundhuh
Gratis
English, Русский
browser ngarahke ing Tambah kacepetan lan operasi stabil ing internet. Piranti lunak kompatibel karo paling setelan lan ekstensi saka Firefox.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat fungsional kanggo ndeteksi lan mbusak virus. Piranti lunak nglindhungi macem-macem ancaman lan ngidini sampeyan kanggo matesi akses menyang situs web wong diwasa.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Pangatur kanggo telpon seluler saka perusahaan Nokia. Software ngijini sampeyan kanggo ngatur file, kontak, pesen lan nyelarasake data karo komputer.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Piranti lunak kanggo nggawe lan bisa karo-file PDF. Piranti lunak ndhukung nggawe PDF-file saka sembarang aplikasi sing ngemot fungsi print.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: