Mumble

Mumble

Versi:
1.2.19
Basa:
English

Ngundhuh Mumble

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Babagan: Komunikasi
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Wikipedia: Mumble

Gambaran

Mumble – perangkat lunak fungsional kanggo komunikasi swara. Fitur utama ing software kalebu: setelan swara, komunikasi kelompok, ngrekam obrolan, Kajaba saka kedhaftar ing dhaftar dll Mumble otomatis mundhak kajelasan saka swara lan mbusak gangguan, nyediakake banget kualitas komunikasi. Perangkat lunak termasuk alat kanggo ngatur server digawe karo kemampuan amal utawa restricting hak-hak panganggo. Mumble ngandhut modul sing nyawiji ing macem-macem game nuduhake anggota saluran lan nyerahaken wong mau ing wektu saka pacelathon.

Fitur utama:

  • High-quality komunikasi swara
  • A pesawat gedhe pribadi
  • Manajemen server
  • Gampang kanggo nggunakake antarmuka

Komentar ing Mumble

Mumble software sing gegandhengan

Piranti lunak kanggo nggawe telpon swara utawa video lan ngirim pesen teks. Ana sing sinkronisasi kontak kanthi otomatis ing piranti pengguna.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Alat kanggo komunikasi antarane kedhaftar kabeh ndonya. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nggawe telpon swara, panggilan video lan pesen teks exchange.
Ngundhuh
Gratis
English, Español, 中文...
Piranti lunak kanggo nindakake komunikasi swara karo kualitas swara dhuwur ing telat minimal. Lunak iki uga digunakake dening pemain lan ndhukung nggawe kelompok tematik ing macem-macem game komputer.
Ngundhuh
Gratis
English, Русский
Piranti lunak kanggo komunikasi teks lan video karo panganggo liya ing donya. Uga ana kamungkinan kanggo ngatur kamar khusus karo tema beda kanggo diskusi.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Alat populer sing ngijini sampeyan kanggo komunikasi ing chats pribadi utawa kelompok, nggawe telpon swara utawa video lan ngatur Konferensi video.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
Klien kanggo rembugan lan ijolan file ing jaringan IRC. Piranti lunak ngecek penggunane lan ngalangi downloading file angkoro menyang jaringan.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak sing paling populer kanggo komunikasi karo kanca sak donya. Lunak njamin kualitas dhuwur saka komunikasi swara lan video, lan uga exchange trep saka pesen teks.
Ngundhuh
Adware
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Alat trep kanggo komunikasi karo wong ing saindhenging donya. Program ngijini sampeyan kanggo komunikasi nggunakake telpon swara lan video utawa pesen teks.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Alat kanggo olahpesen cepet jaringan jabber. Piranti lunak mbisakake komunikasi ing Konferensi lan nyelarasake data ing antarane sawetara akun.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak multifungsi karo support kanggo protokol populer kanggo ijolan pesen teks karo kanca-kanca lan pangguna liyane kabeh ndonya.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Русский
Alat trep kanggo komunikasi swara ing internet. Software ngijini sampeyan kanggo nggawé utawa ngatur server dhewe lan kanggo menehi hak moderator situs.
Ngundhuh
Gratis
English, Deutsch
Piranti lunak iki dirancang kanggo komunikasi swara lan teks kanthi nyetel fitur-fitur khusus sing dituju kanggo ngapikake komunikasi sajrone proses game.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Piranti lunak ndeteksi lan nglindhungi marang cheaters. Uga ndhukung pangayoman marang tukang game sing nggunakake basa saru.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki solusi lengkap-fitur kanggo njupuk layar kanthi cara sing beda lan ngowahi gambar sing digawe ing editor grafis sing dibangun ing.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Piranti lunak kanggo nonton online film lan TV nuduhake ing proses download. Piranti lunak nduwe pesawat gedhe isi video saka aliran beda lan njamin dhuwur puter maneh kualitas.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: