Sistem operasi: Windows
Babagan: Komunikasi
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Mumble
Wikipedia: Mumble

Gambaran

Mumble – perangkat lunak fungsional kanggo komunikasi swara. Fitur utama ing software kalebu: setelan swara, komunikasi kelompok, ngrekam obrolan, Kajaba saka kedhaftar ing dhaftar dll Mumble otomatis mundhak kajelasan saka swara lan mbusak gangguan, nyediakake banget kualitas komunikasi. Perangkat lunak termasuk alat kanggo ngatur server digawe karo kemampuan amal utawa restricting hak-hak panganggo. Mumble ngandhut modul sing nyawiji ing macem-macem game nuduhake anggota saluran lan nyerahaken wong mau ing wektu saka pacelathon.

Fitur utama:

  • High-quality komunikasi swara
  • A pesawat gedhe pribadi
  • Manajemen server
  • Gampang kanggo nggunakake antarmuka
Mumble

Mumble

Versi:
1.3
Basa:
English

Ngundhuh Mumble

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing Mumble

Mumble software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: