Sistem operasi: Windows
Babagan: Ekstensi
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Java
Wikipedia: Java

Gambaran

Jawa – platform lunak kanggo puter maneh isi kang ditulis ing basa Jawa program. lunak digunakake kanggo expansion saka interaktif, fitur multimedia saka web-browser lan kanggo tampilan bener Camping tartamtu. Jawa ngandhut pribadi perlu kanggo nggawe lan miwiti piranti lunak utawa maneka warna layanan dirancang ing basa Jawa-teknologi. Uga lunak wis sawetara saka sudhut pribadi filtrasi saka input lan output.

Fitur utama:

  • Expansion fitur interaktif lan multimedia ing web-browser
  • Development lunak adhedhasar Jawa-teknologi
  • Bukak lunak kanthi compiler ing
Java

Java

Versi:
8.241
Arsitektur:
Basa:
English

Ngundhuh Java

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing Java

Java software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: