Java

Java

Versi:
8.211
Arsitektur:
Basa:
English

Ngundhuh Java

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Babagan: Ekstensi
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Java
Wikipedia: Java

Gambaran

Jawa – platform lunak kanggo puter maneh isi kang ditulis ing basa Jawa program. lunak digunakake kanggo expansion saka interaktif, fitur multimedia saka web-browser lan kanggo tampilan bener Camping tartamtu. Jawa ngandhut pribadi perlu kanggo nggawe lan miwiti piranti lunak utawa maneka warna layanan dirancang ing basa Jawa-teknologi. Uga lunak wis sawetara saka sudhut pribadi filtrasi saka input lan output.

Fitur utama:

  • Expansion fitur interaktif lan multimedia ing web-browser
  • Development lunak adhedhasar Jawa-teknologi
  • Bukak lunak kanthi compiler ing

Komentar ing Java

Java software sing gegandhengan

A pesawat saka komponen kanggo nggedhekake fitur interaktif lan multimedia komputer. Software njamin operasi sing bener saka macem-macem aplikasi lan game.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Paket aplikasi kanggo fungsi efektif saka file media lan game. Piranti lunak mengaruhi Processing saka obyek Graphic, stream swara lan Optimization saka game.
Ngundhuh
Gratis
English
Himpunan komponen sing perlu kanggo operasi ing aplikasi software lan adhedhasar arsitektur NET. Software ndhukung basa warna program.
Ngundhuh
Gratis
English
lingkungan kanggo nglakokaké web-layanan tanpa nggunakake browser. Software ndhukung karya aplikasi, game lan pribadi kanggo nambah kinerja.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo ngundhuh lan nganyari produk saka Adobe. Uga lunak nampilake informasi rinci bab aplikasi kasedhiya kanggo download.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Iki minangka piranti lunak kanggo mateni utawa nguripake tombol tartamtu utawa trabasan keyboard. Piranti lunak bisa mateni "Ctrl", "Alt", "Shift", "Windows" lan tombol liyane.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Iki minangka sarana cilik sing nyedhiyakake pangayoman marang instalasi lunak sing ora dikepengini kayata toolbar, adware utawa spyware sing beda.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Aplikasi populer kanggo browser sing nyedhiyani puter maneh isi media sak Tetep ing internet. Uga lunak digunakake kanggo berkembang isi hiburan.
Ngundhuh
Gratis
English
piranti lunak kanggo nggedhekake kemungkinan saka browser modern lan web-aplikasi. lunak nggabungke isi multimedia lan interaktif menyang lunak platform siji.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kanggo puter maneh ing multimedia lan isi interaktif ing internet. Piranti lunak iku nemen ngembang kemungkinan saka browser populer.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kanggo ngontrol loading otomatis aplikasi, layanan lan komponen. Software ngijini sampeyan kanggo ngatur wiwitan otomatis kanggo macem-macem akun.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo kunjungan anonim situs web ing internet. Piranti lunak ndhukung teknologi khusus sing encrypts transfer data lan informasi saka pihak katelu.
Ngundhuh
Gratis
English
Salah siji saka database donya anjog saka SQL. Lunak njamin kacepetan dhuwur, penak lan ease saka nggunakake.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Alat dirancang kanggo ngatur hotkeys. Software ngijini sampeyan kanggo ngawasi keystrokes ing keyboard, gerakan saka mouse lan karya saka piranti kontrol liyane.
Ngundhuh
Gratis
English
lunak mundhak kinerja komputer dening ngecek vulnerabilities sistem, reresik pendaptaran lan defragmenting ing hard disk.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English, Українська, Français...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: