AOMEI PE Builder AOMEI PE Builder

Ngundhuh Ngundhuh AOMEI PE Builder

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

AOMEI PE Builder – lunak kanggo nggawe lingkungan bootable ing CD, DVD utawa panyimpenan USB adhedhasar Windows PE utawa nyimpen menyang berkas gambar ISO ing hard drive. AOMEI PE Gedung nerangake karo pesawat saka piranti lunak pihak katelu kanggo njaga sistem, bisa karo file lan ngontrol jaringan. Software ngijini sampeyan kanggo nambah file dhewe utawa dokumen ing macem-macem format, lunak hotspot, folder lan pembalap, akses kanggo kang diwenehake sawise Bukak sistem saka media bootable. AOMEI PE Gedung wis manager dibangun ing kanggo ngontrol sekat disk lan alat hard kanggo serep lan mulihake data. AOMEI PE Gedung ugi antarmuka intuisi lan gampang kanggo nggunakake.

Fitur utama ing:

  • Nggawe saka media bootable tanpa Aik / WAIK
  • A pesawat saka dibangun ing software kanggo njaga sistem
  • Nambahake file dhewe, folder lan pembalap
  • Dibangun ing manager kanggo ngontrol sekat disk
  • Dibangun ing alat kanggo serep lan mulihake data ing

Komentar tumrap AOMEI PE Builder:


AOMEI PE Builder Lunak related:


Cd  

Piranti lunak multifungsi kanggo ngrekam lan ngowahi cd. Piranti lunak wis akeh tambahan fitur bisa karo data cd.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Cd  

Alat kanggo bisa karo cd format sing beda. Piranti lunak ndhukung serep lan Recovery saka data ilang.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Cd  

Alat kanggo ngatur sekat hard disk. Piranti lunak kalebu pribadi digarap njaba lan ngijini sampeyan kanggo nggawe cakram bootable.

Ngundhuh
Gratis, tur
English, Français, Español, Deutsch...

Cd  

Pangatur kuat kanggo karya full-ukuran karo hard drive. Piranti lunak kalebu pesawat pribadi kanggo karya gampang karo jinis drive.

Ngundhuh
Gratis
English

File  

sarana kanggo waras file dibusak ing komputer lan macem-macem pelaku usaha data. Uga ana fungsi saka Recovery data ing drive rusak utawa format.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Cd  

Alat kuat kanggo bisa karo disk. Software ngijini sampeyan kanggo nggawe disk bootable lan flash drive kanggo nginstal sistem operasi.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Cd  

Alat trep kanggo ngenali file curiga didhelikake ing macem-macem pelaku usaha informasi. Piranti lunak nampilake laporan kemajuan lan file ketemu.

Ngundhuh
Gratis
English, Español

Cd  

piranti lunak kanggo mbukak gambar disk tanpa nggunakake drive optik. software nggawe virtual drive sing identik CD utawa DVD fisik drive.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Cd  

Gampang nggunakake piranti lunak kanggo ngowahi isi DVD lan Blu-ray cd menyang format mvk. Software nyimpen metadata lan bagean informasi saka disk.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Cd  

software saged sekat disk hard, divisi utawa gabung sing, obah, mriksa, konversi lan pemugaran.

Ngundhuh
Gratis
English

Jupuk Layar   Graphics lan desain  

Piranti lunak kanggo nggawe tutorial lan presentations. Piranti lunak wis akeh fitur migunani lan ngijini nggunakake file gambar format sing beda.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

nglumpukake  

Alat kanggo ngasilaken gagasan beda utawa tugas ing wangun sirkuit. Piranti lunak mbisakake kanggo nglindhungi sirkuit marang akses ora sah karo sandhi.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Game  

Alat kanggo download game saka perusahaan Ubisoft. Software ngijini sampeyan kanggo komunikasi karo pemain lan ngajak wong kanggo muter.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

File  

Alat kanggo nyimpen data ing panyimpenan maya. Piranti lunak mbisakake kanggo ngunggah file menyang panyimpenan maya lan nyedhiyani akses menyang data diundhuh saka piranti beda.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, 日本語

Game  

Piranti lunak kanggo ngganti setelan game lan nggunakake Cidra kanggo Xbox 360 console. Piranti lunak ndhukung nomer akeh game populer saka aliran beda.

Ngundhuh
Gratis
English

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: