Datacol

Datacol

Versi:
7.14
Basa:
English

Ngundhuh Datacol

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Piranti lunak iki mbutuhake .NET Framework kanggo mlaku kanthi bener
Sistem operasi: Windows
Babagan: Internet liyane
Lisensi: Nyoba
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Datacol

Gambaran

Datacol – a alat kuat kanggo otomatis search, proses lan ngawasi gedhe Jumlah saka informasi ing internet. Piranti lunak nemen simplifies karya pangguna dening Automating akeh tugas tumindake, ngawasi lan nganalisa Camping perlu, golèk lan dikumpulke saka kontak saka para panuku potensial, etc. Datacol mbisakake kanggo nyimpen data ing Excel, CSV, WordPress, Blogspot, DLE utawa UcoZ. Software ngijini sampeyan kanggo nggedhekake Kapabilitas dening nginstall nomer akeh tambahan.

Fitur utama:

  • Automation saka telusuran lan informasi Processing
  • Nyimpen data dijupuk ing macem-macem format
  • A nomer akeh tambahan

Komentar ing Datacol

Datacol software sing gegandhengan

Piranti lunak kanggo mesthekake aman Tetep ing internet. Pamblokiran lunak modul iklan lan Camping mbebayani.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Alat kanggo bisa karo browser Internet Explorer. Software ngijini sampeyan kanggo mriksa kompatibilitas tumindak kode, tata letak lan rancangan ing macem-macem versi browser.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
A pesawat saka piranti lunak kanggo nindakake tugas saben dinten ing internet. Antarane software ana browser, klien email, media player, transfer data klien etc.
Ngundhuh
Nyoba
English, Español
Klien gegandhengan bisa karo jaringan sosial paling populer. Piranti lunak nduwe pesawat gedhe pribadi kanggo Manajemen jaringan lan akses trep kanggo informasi sing penting.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Cookie Manager saka browser populer. Piranti lunak mbisakake kanggo nggawe dhaftar panjarwa cookie kanggo nyegah sing aman.
Ngundhuh
Gratis
English
piranti lunak kanggo nerjemahake pesen mlebu lan metu ing Skype. Software ndhukung layanan populer saka terjemahan karo akeh basa.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Piranti lunak kanggo mbukak lan ngatur sawetara akun Skype ing komputer siji. Piranti lunak mbisakake kanggo ngolah-ngalih ing antarane akun lan komunikasi ing sawetara chats ing wektu sing padha.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kanggo mblokir sambungan saka jaringan mbebayani IP-alamat lan server. Piranti lunak mbisakake kanggo nggawe lan nyunting blacklists IP-alamat kanggo Pelanggaran lan tambahan saka ancaman beda tartamtu.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak karo akèh layanan web dibangun ing kanggo akses gampang menyang kaca web lan jaringan sosial liwat browser.
Ngundhuh
Gratis
English
Ing emulator Sony PlayStation console game. Piranti lunak njamin muter cd game lan gambar sing nggunakake macem-macem tambahan.
Ngundhuh
Gratis
English, Español
Iki minangka sarana kanggo mbusak kabeh program antivirus Norton Security sing diinstal ing sistem sampeyan, kalebu entri pendaptaran lan file residual.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak karo pesawat gedhe pribadi encrypt data. Ana kamungkinan kanggo encrypt isi hard disk lan pelaku usaha data liyane.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak nelukaké video saka layar lan counts fps ing. Uga piranti lunak iki uga digunakake déning tukang game profesional.
Ngundhuh
Nyoba
English
Utawa iki dirancang kanggo mbusak aplikasi antivirus lan antivirus Adaware, kalebu ngambah ing sistem pendaptaran lan file sakwentoro.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Alat kanggo ngundhuh lan enggo bareng file ing internet. Software ngijini sampeyan kanggo ngundhuh file saka layanan populer lan muter file media.
Ngundhuh
Gratis
English, Español, Deutsch...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: