Line

Line

Versi:
5.16.0.1926
Basa:
English, Español, 中文, 日本語...

Ngundhuh Line

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Perangkat lunak iki mbutuhake sampeyan mlebu ing ponsel
Sistem operasi: WindowsAndroid
Babagan: Komunikasi
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Line
Wikipedia: Line

Gambaran

Line – lunak populer kanggo komunikasi antarane kedhaftar saindhenging donya. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nggawe swara panggilan, panggilan video, olahpesen cepet utawa file lan kanggo nyedhiyani interlocutor karo informasi bab lokasi sampeyan saiki. Line ngandhut pesawat akeh standar lan animasi mesem, karo kang sampeyan bisa nyebut emosi beda. Piranti lunak mbisakake langganan kanggo artis favorit, populer account utawa program TV lan nampa kabar kasedhiya istimewa kanggo Line kedhaftar.

Fitur utama:

  • Kemampuan kanggo nggawe swara lan video telpon, olahpesen cepet utawa file
  • Dhukungan saka VoIP-telephony
  • Fungsi kanggo nyedhiyani informasi interlocutor bab lokasi sampeyan saiki
  • A pesawat gedhe mesem

Komentar ing Line

Line software sing gegandhengan

Piranti lunak kanggo komunikasi teks lan video karo panganggo liya ing donya. Uga ana kamungkinan kanggo ngatur kamar khusus karo tema beda kanggo diskusi.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Klien kanggo rembugan lan ijolan file ing jaringan IRC. Piranti lunak ngecek penggunane lan ngalangi downloading file angkoro menyang jaringan.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo nggawe telpon swara utawa video lan ngirim pesen teks. Ana sing sinkronisasi kontak kanthi otomatis ing piranti pengguna.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Alat kanggo rembugan karo kedhaftar donya. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nggawe telpon swara lan komunikasi ing mode videoconference.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat trep kanggo komunikasi karo wong ing saindhenging donya. Program ngijini sampeyan kanggo komunikasi nggunakake telpon swara lan video utawa pesen teks.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak sing paling populer kanggo komunikasi karo kanca sak donya. Lunak njamin kualitas dhuwur saka komunikasi swara lan video, lan uga exchange trep saka pesen teks.
Ngundhuh
Adware
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Piranti lunak kanggo nindakake komunikasi swara karo kualitas swara dhuwur ing telat minimal. Lunak iki uga digunakake dening pemain lan ndhukung nggawe kelompok tematik ing macem-macem game komputer.
Ngundhuh
Gratis
English, Русский
Alat populer sing ngijini sampeyan kanggo komunikasi ing chats pribadi utawa kelompok, nggawe telpon swara utawa video lan ngatur Konferensi video.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
Iki minangka utusan populer kanggo olahpesen cepet, transfer file, komunikasi swara lan video.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat fungsi kanggo komunikasi swara. Piranti lunak otomatis mundhak kajelasan saka swara lan mbusak gangguan, nyediakake banget kualitas komunikasi.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak iki dirancang kanggo ngrekam rembugan audio lan panggilan video ing Skype tanpa wektu tanpa mundhut kualitas. Piranti lunak ndhukung panelusuran cepet lan ngilangi riwayat telpon.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English
Piranti lunak kuat kanggo komunikasi swara ing jaringan. Lunak nyedhiyakake transmisi swara kualitas tinggi lan asring digunakake ing antarane tukang game profesional.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kanggo nglindhungi lan ngoptimalake komputer. Software ngijini sampeyan kanggo mbusak file unneeded utawa lungse lan ndhukung scaner maya antivirus.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Español...
Iki minangka firewall kanggo matesi akses menyang sistem panganggo saka internet lan mblokir piranti lunak sing curiga sing nyoba ngakses internet.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Alat kuat kanggo kaamanan informasi perusahaan. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo ngawasi kegiatan lan generate laporan kanggo wektu pesti.
Ngundhuh
Nyoba
English, Українська, Español...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: