Line

Versi:
5.7.0.1660
Basa:
English, Español, 中文, 日本語...

Ngundhuh Line

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Perangkat lunak iki mbutuhake sampeyan mlebu ing ponsel
Sistem operasi: WindowsAndroid
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:

Gambaran

Line – lunak populer kanggo komunikasi antarane kedhaftar saindhenging donya. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nggawe swara panggilan, panggilan video, olahpesen cepet utawa file lan kanggo nyedhiyani interlocutor karo informasi bab lokasi sampeyan saiki. Line ngandhut pesawat akeh standar lan animasi mesem, karo kang sampeyan bisa nyebut emosi beda. Piranti lunak mbisakake langganan kanggo artis favorit, populer account utawa program TV lan nampa kabar kasedhiya istimewa kanggo Line kedhaftar.

Fitur utama:

  • Kemampuan kanggo nggawe swara lan video telpon, olahpesen cepet utawa file
  • Dhukungan saka VoIP-telephony
  • Fungsi kanggo nyedhiyani informasi interlocutor bab lokasi sampeyan saiki
  • A pesawat gedhe mesem

Komentar ing Line

Line software sing gegandhengan

piranti lunak kanggo nerjemahake pesen mlebu lan metu ing Skype. Software ndhukung layanan populer saka terjemahan karo akeh basa.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Alat kanggo rembugan karo kedhaftar donya. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nggawe telpon swara lan komunikasi ing mode videoconference.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo nggawe telpon swara utawa video lan ngirim pesen teks. Ana sing sinkronisasi kontak kanthi otomatis ing piranti pengguna.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki minangka utusan populer kanggo olahpesen cepet, transfer file, komunikasi swara lan video.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kanggo pesen teks, swara, lan video. Software ngijini sampeyan kanggo enggo bareng file lan nambah penggunane kanggo kontak saka aplikasi liyane.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo mbukak lan ngatur sawetara akun Skype ing komputer siji. Piranti lunak mbisakake kanggo ngolah-ngalih ing antarane akun lan komunikasi ing sawetara chats ing wektu sing padha.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak sing paling populer kanggo komunikasi karo kanca sak donya. Lunak njamin kualitas dhuwur saka komunikasi swara lan video, lan uga exchange trep saka pesen teks.
Ngundhuh
Adware
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Alat kanggo nggawe swara lan telpon video kabeh ndonya. Program ngijini sampeyan kanggo nggawe telpon menyang mobiles lan landlines.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak kanggo Processing stream video saka macem-macem efek visual lan saringan transformasi. Software interaksi karo mayoritas layanan kanggo komunikasi video.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Piranti lunak kanggo komunikasi swara karo kanca lan pangguna liyane ing kadohan wae. Uga lunak ngijini kanggo nggawe saluran swara dhewe.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Alat trep kanggo rembugan karo dhukungan layanan populer. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nggawe telpon swara, pesen teks exchange lan file.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
lunak serves kanggo aplikasi efek video, grafis 3D Gêsang lan obyek animasi liwat gambar saka webcam.
Ngundhuh
Nyoba
English
piranti lunak kanggo nyinkronake data ing antarane komputer lan piranti liyane. Uga ndhukung serep ing server beda.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Piranti sistem iki dirancang kanggo nampilake informasi babagan hardware lan piranti lunak sing diinstal ing komputer.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kanggo nggawe installer file karo dhukungan saka macem-macem paramèter. Uga nemtokake kabeh entri ing file saka sistem registry lan initialization.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: