Sistem operasi: WindowsAndroid
Babagan: Komunikasi
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Line
Wikipedia: Line

Gambaran

Line – lunak populer kanggo komunikasi antarane kedhaftar saindhenging donya. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nggawe swara panggilan, panggilan video, olahpesen cepet utawa file lan kanggo nyedhiyani interlocutor karo informasi bab lokasi sampeyan saiki. Line ngandhut pesawat akeh standar lan animasi mesem, karo kang sampeyan bisa nyebut emosi beda. Piranti lunak mbisakake langganan kanggo artis favorit, populer account utawa program TV lan nampa kabar kasedhiya istimewa kanggo Line kedhaftar.

Fitur utama:

  • Kemampuan kanggo nggawe swara lan video telpon, olahpesen cepet utawa file
  • Dhukungan saka VoIP-telephony
  • Fungsi kanggo nyedhiyani informasi interlocutor bab lokasi sampeyan saiki
  • A pesawat gedhe mesem
Line

Line

Versi:
5.23.0.2134
Basa:
English, Español, 中文, 日本語...

Ngundhuh Line

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Perangkat lunak iki mbutuhake sampeyan mlebu ing ponsel

Komentar ing Line

Line software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: