Adobe Acrobat Reader

Versi:
18.009.20044
Basa:

Ngundhuh Adobe Acrobat Reader

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Adobe Acrobat Reader
Sistem operasi: WindowsAndroid
Babagan: PDF
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Adobe Acrobat Reader

Gambaran

Adobe Acrobat Reader – aplikasi kanggo ndeleng dokumen ing format PDF. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo mbukak file PDF saka memori piranti, panyimpenan maya lan sumber liyane. Adobe Acrobat Reader ngidini nambah komentar ing dokumen utamane nyebrang, nggaris utawa nyorot teks kanthi warna sing beda-beda lan nempelake cathetan, teken lan teks dhewe. Piranti lunak bisa nambahake kaca file menyang tetenger lan nampilake kabeh owahan sing digawe karo dokumen sing ana. Adobe Acrobat Reader ngowahi dokumen menyang format kantor populer kayata Word lan Excel. Piranti lunak berinteraksi karo panyimpenan maya dhewe lan Dropbox ing ngendi sampeyan bisa nggawe akun lan nyelarasake karo aplikasi kasebut. Adobe Acrobat Reader uga ngijini sampeyan kanggo mbagi file karo kanca lan ngirim dokumen kanggo dicithak.

Fitur utama:

  • Kemampuan kanggo mbukak file PDF saka macem-macem sumber
  • Nambah komentar menyang dokumen
  • Interaksi karo panyimpenan maya lan Dropbox
  • Kirim dokumen kanggo dicetak

Komentar ing Adobe Acrobat Reader

Adobe Acrobat Reader software sing gegandhengan

Piranti lunak kanggo ndeleng lan print file ing format PDF. Piranti lunak ndhukung kualitas dhuwur kacepetan saka karya lan nganggo sumber daya minimal sistem.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak wis dirancang kanggo nggawe kualitas file PDF dening nggunakake printer virtual sing interaksi karo aplikasi kantor.
Ngundhuh
Nyoba
English
Piranti lunak iki dirancang kanggo nggawé, nyunting, ngowahi, gabungke utawa pamisah file PDF lan ngekstrak kaca-kaca individu kasebut.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Español...
Iki minangka sarana gampang kanggo nggunakake kanggo komprèsi batch saka file PDF liwat Windows Explorer utawa kanthi nyeret lan nempel file menyang piranti lunak.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Iki minangka piranti lunak cilik kanggo mbukak kunci file PDF lan disimpen tanpa watesan asli. Piranti lunak ndhukung proses batch file.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Iki minangka salah sawijining panampil PDF paling cilik sing ndhukung fungsi lan piranti standar kanggo navigasi kanthi gampang liwat kaca PDF.
Ngundhuh
Gratis
English
Software ngowahi teks lan file Graphic kanggo format PDF dening nggunakake digawé sacara mandhiri virtual printer.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo ndeleng lan nyunting-file PDF. Piranti lunak ngandhut sawetara saka sudhut kolom kanggo ngatur karya paling produktif karo-file PDF.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Piranti lunak kanggo nggawe lan bisa karo-file PDF. Piranti lunak ndhukung nggawe PDF-file saka sembarang aplikasi sing ngemot fungsi print.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Piranti lunak kanggo ngrekam tumindak ing layar komputer kanggo file video. Uga lunak ngijini kanggo ngrekam audio kanggo nggawe presentations kualitas.
Ngundhuh
Gratis
English, Deutsch
piranti lunak kanggo nggedhekake kemungkinan saka browser modern lan web-aplikasi. lunak nggabungke isi multimedia lan interaktif menyang lunak platform siji.
Ngundhuh
Gratis
English
Lan editor video banget karo persil saka saringan beda lan efek kanggo ngrampungake Processing file video lan nyimpen ing format media perlu.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Piranti lunak iki dirancang kanggo ngowahi, nggawe, ngatur, lan nyinkronake subtitle saka video. Piranti lunak ndhukung akeh jinis subtitle ing macem-macem basa.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Español...
Iki minangka alat sing gampang digunakake kanggo mindhai piranti lunak sing diinstal ing komputer lan menehi informasi babagan nganyari anyar.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Pangatur kuat kanggo karya full-ukuran karo hard drive. Piranti lunak kalebu pesawat pribadi kanggo karya gampang karo jinis drive.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: