Adobe Acrobat Reader

Versi:
18.009.20044
Basa:

Ngundhuh Adobe Acrobat Reader

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Adobe Acrobat Reader
Sistem operasi: WindowsAndroid
Babagan: PDF
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Adobe Acrobat Reader

Gambaran

Adobe Acrobat Reader – aplikasi kanggo ndeleng dokumen ing format PDF. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo mbukak file PDF saka memori piranti, panyimpenan maya lan sumber liyane. Adobe Acrobat Reader ngidini nambah komentar ing dokumen utamane nyebrang, nggaris utawa nyorot teks kanthi warna sing beda-beda lan nempelake cathetan, teken lan teks dhewe. Piranti lunak bisa nambahake kaca file menyang tetenger lan nampilake kabeh owahan sing digawe karo dokumen sing ana. Adobe Acrobat Reader ngowahi dokumen menyang format kantor populer kayata Word lan Excel. Piranti lunak berinteraksi karo panyimpenan maya dhewe lan Dropbox ing ngendi sampeyan bisa nggawe akun lan nyelarasake karo aplikasi kasebut. Adobe Acrobat Reader uga ngijini sampeyan kanggo mbagi file karo kanca lan ngirim dokumen kanggo dicithak.

Fitur utama:

  • Kemampuan kanggo mbukak file PDF saka macem-macem sumber
  • Nambah komentar menyang dokumen
  • Interaksi karo panyimpenan maya lan Dropbox
  • Kirim dokumen kanggo dicetak

Komentar ing Adobe Acrobat Reader

Adobe Acrobat Reader software sing gegandhengan

Teknologi kanggo operasi lengkap saka macem-macem komponen lan aplikasi ditulis ing basa Jawa program. Piranti lunak nemen ngembang kemungkinan saka browser lan aplikasi sing gratis-mlaku ing jaringan.
Ngundhuh
Gratis
English
A pesawat saka komponen kanggo nggedhekake fitur interaktif lan multimedia komputer. Software njamin operasi sing bener saka macem-macem aplikasi lan game.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak iki dirancang kanggo nggawé, nyunting, ngowahi, gabungke utawa pamisah file PDF lan ngekstrak kaca-kaca individu kasebut.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Español...
Piranti lunak kanggo ndeleng lan nyunting-file PDF. Piranti lunak ngandhut sawetara saka sudhut kolom kanggo ngatur karya paling produktif karo-file PDF.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Piranti lunak kanggo ndeleng lan print file ing format PDF. Piranti lunak ndhukung kualitas dhuwur kacepetan saka karya lan nganggo sumber daya minimal sistem.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak kanggo nggawe lan bisa karo-file PDF. Piranti lunak ndhukung nggawe PDF-file saka sembarang aplikasi sing ngemot fungsi print.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak wis dirancang kanggo nggawe kualitas file PDF dening nggunakake printer virtual sing interaksi karo aplikasi kantor.
Ngundhuh
Nyoba
English
Software ngowahi teks lan file Graphic kanggo format PDF dening nggunakake digawé sacara mandhiri virtual printer.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki minangka piranti lunak kanggo ngrekam video saka layar komputer lan uga menehi komentar tumindak nalika rekaman amarga webcam utawa mikrofon sing disambungake.
Ngundhuh
Demo
English
Alat trep kanggo nganyari pembalap kertu grafis saka perusahaan NVIDIA. Software ngijini sampeyan kanggo nyetel setelan paling luweh kanggo game.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak iki dirancang kanggo komunikasi swara lan teks kanthi nyetel fitur-fitur khusus sing dituju kanggo ngapikake komunikasi sajrone proses game.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Pamuter fungsi kanggo muter file media. Piranti lunak ndhukung populer format lan ngidini sampeyan kanggo extract trek audio saka file video.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English, Українська, Français...
Piranti lunak kanggo nelpon wong telpon ing sisih endi wae planet. Nanging ndhukung teknologi khusus kanggo mundhut kualitas paling tithik komunikasi swara.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Instrument kanggo mbukak kunci file sing dikunci dening pangolahan sistem. Nanging ndhukung eliminasi macem-macem kasalahan sistem sak karya karo file.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Alat kanggo bisa karo file video lan Ngonversi kanggo macem-macem format. Lunak dianggo karo subtitles lan ngijini sampeyan kanggo aplikasi saringan utawa codecs nalika nindakake.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: