Adobe Acrobat Reader

Versi:
18.009.20044
Basa:

Ngundhuh Adobe Acrobat Reader

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Adobe Acrobat Reader
Sistem operasi: WindowsAndroid
Kategori: EkstensiPDF
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Adobe Acrobat Reader

Gambaran

Adobe Acrobat Reader – aplikasi kanggo ndeleng dokumen ing format PDF. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo mbukak file PDF saka memori piranti, panyimpenan maya lan sumber liyane. Adobe Acrobat Reader ngidini nambah komentar ing dokumen utamane nyebrang, nggaris utawa nyorot teks kanthi warna sing beda-beda lan nempelake cathetan, teken lan teks dhewe. Piranti lunak bisa nambahake kaca file menyang tetenger lan nampilake kabeh owahan sing digawe karo dokumen sing ana. Adobe Acrobat Reader ngowahi dokumen menyang format kantor populer kayata Word lan Excel. Piranti lunak berinteraksi karo panyimpenan maya dhewe lan Dropbox ing ngendi sampeyan bisa nggawe akun lan nyelarasake karo aplikasi kasebut. Adobe Acrobat Reader uga ngijini sampeyan kanggo mbagi file karo kanca lan ngirim dokumen kanggo dicithak.

Fitur utama:

  • Kemampuan kanggo mbukak file PDF saka macem-macem sumber
  • Nambah komentar menyang dokumen
  • Interaksi karo panyimpenan maya lan Dropbox
  • Kirim dokumen kanggo dicetak

Komentar ing Adobe Acrobat Reader

Adobe Acrobat Reader software sing gegandhengan

Aplikasi populer kanggo browser sing nyedhiyani puter maneh isi media sak Tetep ing internet. Uga lunak digunakake kanggo berkembang isi hiburan.
Ngundhuh
Gratis
English
Cookie Manager saka browser populer. Piranti lunak mbisakake kanggo nggawe dhaftar panjarwa cookie kanggo nyegah sing aman.
Ngundhuh
Gratis
English
Himpunan komponen sing perlu kanggo operasi ing aplikasi software lan adhedhasar arsitektur NET. Software ndhukung basa warna program.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo ngundhuh lan nganyari produk saka Adobe. Uga lunak nampilake informasi rinci bab aplikasi kasedhiya kanggo download.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
A pesawat saka komponen kanggo nggedhekake fitur interaktif lan multimedia komputer. Software njamin operasi sing bener saka macem-macem aplikasi lan game.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Alat kanggo puter maneh ing multimedia lan isi interaktif ing internet. Piranti lunak iku nemen ngembang kemungkinan saka browser populer.
Ngundhuh
Gratis
English
lingkungan kanggo nglakokaké web-layanan tanpa nggunakake browser. Software ndhukung karya aplikasi, game lan pribadi kanggo nambah kinerja.
Ngundhuh
Gratis
English
Teknologi kanggo operasi lengkap saka macem-macem komponen lan aplikasi ditulis ing basa Jawa program. Piranti lunak nemen ngembang kemungkinan saka browser lan aplikasi sing gratis-mlaku ing jaringan.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak iki dirancang kanggo nggawé, nyunting, ngowahi, gabungke utawa pamisah file PDF lan ngekstrak kaca-kaca individu kasebut.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Español...
Piranti lunak kanggo ndeleng lan print file ing format PDF. Piranti lunak ndhukung kualitas dhuwur kacepetan saka karya lan nganggo sumber daya minimal sistem.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Software ngowahi teks lan file Graphic kanggo format PDF dening nggunakake digawé sacara mandhiri virtual printer.
Ngundhuh
Gratis
English
piranti lunak kanggo nggedhekake kemungkinan saka browser modern lan web-aplikasi. lunak nggabungke isi multimedia lan interaktif menyang lunak platform siji.
Ngundhuh
Gratis
English
Klien email kuat lan trep kanggo bisa karo macem-macem akun. Piranti lunak ngidini sampeyan bisa karo macem-macem layanan online lan aplikasi.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
Layanan game kanggo mbukak game saka badaisalju. Uga lunak ndhukung kemampuan saka game peserta liwat internet.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
A alat kuat kanggo bisa karo gambar. Piranti lunak nduwe pesawat gedhe pribadi nggawe, ngowahi lan nyipta gambar.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: