Adobe Acrobat Reader

Adobe Acrobat Reader

Versi:
18.009.20044
Basa:

Ngundhuh Adobe Acrobat Reader

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Adobe Acrobat Reader
Sistem operasi: WindowsAndroid
Babagan: PDF
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Adobe Acrobat Reader

Gambaran

Adobe Acrobat Reader – aplikasi kanggo ndeleng dokumen ing format PDF. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo mbukak file PDF saka memori piranti, panyimpenan maya lan sumber liyane. Adobe Acrobat Reader ngidini nambah komentar ing dokumen utamane nyebrang, nggaris utawa nyorot teks kanthi warna sing beda-beda lan nempelake cathetan, teken lan teks dhewe. Piranti lunak bisa nambahake kaca file menyang tetenger lan nampilake kabeh owahan sing digawe karo dokumen sing ana. Adobe Acrobat Reader ngowahi dokumen menyang format kantor populer kayata Word lan Excel. Piranti lunak berinteraksi karo panyimpenan maya dhewe lan Dropbox ing ngendi sampeyan bisa nggawe akun lan nyelarasake karo aplikasi kasebut. Adobe Acrobat Reader uga ngijini sampeyan kanggo mbagi file karo kanca lan ngirim dokumen kanggo dicithak.

Fitur utama:

  • Kemampuan kanggo mbukak file PDF saka macem-macem sumber
  • Nambah komentar menyang dokumen
  • Interaksi karo panyimpenan maya lan Dropbox
  • Kirim dokumen kanggo dicetak

Komentar ing Adobe Acrobat Reader

Adobe Acrobat Reader software sing gegandhengan

Piranti lunak wis dirancang kanggo nggawe kualitas file PDF dening nggunakake printer virtual sing interaksi karo aplikasi kantor.
Ngundhuh
Nyoba
English
Iki minangka salah sawijining panampil PDF paling cilik sing ndhukung fungsi lan piranti standar kanggo navigasi kanthi gampang liwat kaca PDF.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki minangka piranti lunak cilik kanggo mbukak kunci file PDF lan disimpen tanpa watesan asli. Piranti lunak ndhukung proses batch file.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Piranti lunak kanggo ndeleng lan nyunting-file PDF. Piranti lunak ngandhut sawetara saka sudhut kolom kanggo ngatur karya paling produktif karo-file PDF.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Iki minangka sarana gampang kanggo nggunakake kanggo komprèsi batch saka file PDF liwat Windows Explorer utawa kanthi nyeret lan nempel file menyang piranti lunak.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Piranti lunak kanggo ndeleng lan print file ing format PDF. Piranti lunak ndhukung kualitas dhuwur kacepetan saka karya lan nganggo sumber daya minimal sistem.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak iki dirancang kanggo nggawé, nyunting, ngowahi, gabungke utawa pamisah file PDF lan ngekstrak kaca-kaca individu kasebut.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Español...
Software ngowahi teks lan file Graphic kanggo format PDF dening nggunakake digawé sacara mandhiri virtual printer.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo nggawe lan bisa karo-file PDF. Piranti lunak ndhukung nggawe PDF-file saka sembarang aplikasi sing ngemot fungsi print.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Alat kanggo Ngonversi file ing format PDF. Piranti lunak ngandhut sawetara saka sudhut pribadi sing nemen nggedhekake kemungkinan karya karo file PDF.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
A pesawat saka codecs kanggo muter maneh ing format modern saka file audio lan video. lunak nyedhiyakake kompatibilitas ing antarane codecs lan mbisakake kanggo ngatur konfigurasi sing.
Ngundhuh
Gratis
English
Sarana kanggo nggawe gambar disk karo dhukungan saka macem-macem format. Piranti lunak mbisakake kanggo ngobong data ing disk lan lulus pangayoman salinan.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Piranti lunak kanggo nyelarasake data ing antarane komputer lan piranti Windows Phone. Piranti lunak mbisakake kanggo nganyari sistem operasi piranti lan ngontrol dhaptar lagu ing perpustakaan media.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Editor kuat karo pesawat pribadi bisa karo gambar. Piranti lunak ngandhut mode kanggo Pick munggah paramèter perlu kanggo asil paling luweh.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo download lan upload file menyang layanan berkas-fungsi enggo bareng. Uga aplikasi mbisakake gampang ngatur file saka panyimpenan maya.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: