Sistem operasi: Windows
Babagan: E-mail
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: eM Client
Wikipedia: eM Client

Gambaran

eM Client – lunak multifungsi kanggo ngatur sawetara akun email. Piranti lunak ndhukung kabeh fitur dhasar kothak layang lan sesambungan karo layanan email utamane kayata Gmail, Outlook, Exchange, Yahoo !, iCloud, lan liya-liyane. EM Klien bisa nggabung pesen kasebut dadi dialog lan ngirim email nggunakake template. Piranti lunak ndhukung pamriksa spell, nerjemahake aksara sing ditampa, kanthi cepet nggoleki lan ngirim email ing jadwal. eM Klien ngemot kalender sing dibangun kanggo pangeling, bagean kanggo nggawe tugas lan modul manajemen kontak terpadu. Piranti lunak ngirim email sing wis ditandatangani lan dienkripsi nganggo teknologi PGP utawa S / MIME. eM Client uga ngidini sampeyan nggawe serep data lan ngimpor informasi saka klien email liyane.

Fitur utama:

  • Sidebar multi fungsi
  • Pengelompokan surat
  • Mailing metu akeh
  • Email sing dienkripsi
  • Cithakan lan tetenger
eM Client

eM Client

Versi:
8.0.1018
Basa:
English, Français, Español, Deutsch...

Ngundhuh eM Client

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing eM Client

eM Client software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: