jDownloader

jDownloader

Versi:
Basa:
Basa Jawa

Ngundhuh jDownloader

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Piranti lunak iki mbutuhake Java kanggo mlaku kanthi bener
Sistem operasi: Windows
Babagan: Downloaders
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: jDownloader
Wikipedia: jDownloader

Gambaran

JDownloader – lunak kanggo cepet lan luwih irit download file. Piranti lunak iku bisa kanggo ngundhuh file saka file layanan kayata hosting: rapidshare, letitbit, depositfiles, filefactory, diunggahaké, megashares lan liyane. JDownloader mbisakake kanggo download kaping file bebarengan lan grup pranala kanggo arsip, sing ngijini sampeyan kanggo ngundhuh bebarengan saka macem-macem layanan nuduhake. Uga piranti lunak ndhukung akèh tambahan kanggo layanan nuduhake beda. JDownloader wis antarmuka sing prasaja lan intuisi.

Fitur utama:

  • file kumpulan download
  • Ndhukung kaping hosting server
  • Simultaneous download saka macem-macem layanan nuduhake
  • Sambungan modul tambahan

Komentar ing jDownloader

jDownloader software sing gegandhengan

Manager trep kanggo ngundhuh file video saka Facebook lan layanan liyane populer. Piranti lunak mbisakake Ngonversi video ing macem-macem format audio lan extract trek audio saka file video.
Ngundhuh
Nyoba
English
Iki minangka pangundhuh gampang kanggo nggunakake konten multimedia saka sumber daya bareng file-file populer, jaringan sosial lan panyimpenan maya.
Ngundhuh
Gratis
English
The multifunctional klien file-nuduhake sing mbisakake kanggo ndeleng isi direktori kedhaftar lan ngundhuh file sing dipilih.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kanggo ngundhuh lan enggo bareng file ing internet. Software ngijini sampeyan kanggo ngundhuh file saka layanan populer lan muter file media.
Ngundhuh
Gratis
English, Español, Deutsch...
Download manager free jinis beda file saka internet. Piranti lunak nggantosaken modul standar downloads lan nyedhiyakake speed download tambah.
Ngundhuh
Gratis
Українська, Русский, Беларуская
Berkas lunak enggo bareng kanggo nelusuri lan ndownload file media. Piranti lunak ngandhut search engine kuat kanggo cepet golek file perlu.
Ngundhuh
Gratis
English
Manager kuat kanggo ngundhuh file saka internet. Piranti lunak ndhukung macem-macem protokol lan nyedhiyakake scan antivirus saka file sing didownload.
Ngundhuh
Gratis
English, 中文
Alat kanggo proses Sederhana lan digawe cepet saka downloading file saka internet. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo ngundhuh musik utawa video saka layanan populer.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Alat kanggo ngundhuh lan golèk file media. Software ngijini sampeyan kanggo ngundhuh file saka layanan populer lan extract trek audio saka video.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
Piranti lunak bakal ngawasi lan nganalisa aktivitas jaringan kanthi maneka warna kemampuan penyaringan data.
Ngundhuh
Gratis
English
Software disinkronake komputer karo piranti saka Samsung perusahaan. Wis kemungkinan sudhut kanggo bisa karo piranti lan ndhukung macem-macem jinis sambungan.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Piranti lunak antivirus sing nduweni penghargaan iki nyedhiyakake kabeh langkah keamanan sing perlu lan nggawe lingkungan dipercaya sing direksa marang virus.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Kamus elektronik karo dhukungan saka pirang-pirang basa beda. Piranti lunak nerjemahake words siji utawa phrases lan ngandhut database gedhe tembung saka macem-macem dictionaries.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
Antivirus iki ndhukung teknologi modern kanggo pangayoman web lan mbusak perangkat lunak sing ora dikepengini lan ngemot malware kasebut.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Pamuter multifunctional kanggo puter maneh file audio lan video karo support kanggo format modern tanpa perlu kanggo ngundhuh codecs tambahan.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: