jDownloader

Versi:
Basa:
Basa Jawa

Ngundhuh jDownloader

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Piranti lunak iki mbutuhake Java kanggo mlaku kanthi bener
Sistem operasi: Windows
Babagan: Downloaders
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: jDownloader
Wikipedia: jDownloader

Gambaran

JDownloader – lunak kanggo cepet lan luwih irit download file. Piranti lunak iku bisa kanggo ngundhuh file saka file layanan kayata hosting: rapidshare, letitbit, depositfiles, filefactory, diunggahaké, megashares lan liyane. JDownloader mbisakake kanggo download kaping file bebarengan lan grup pranala kanggo arsip, sing ngijini sampeyan kanggo ngundhuh bebarengan saka macem-macem layanan nuduhake. Uga piranti lunak ndhukung akèh tambahan kanggo layanan nuduhake beda. JDownloader wis antarmuka sing prasaja lan intuisi.

Fitur utama:

  • file kumpulan download
  • Ndhukung kaping hosting server
  • Simultaneous download saka macem-macem layanan nuduhake
  • Sambungan modul tambahan

Komentar ing jDownloader

jDownloader software sing gegandhengan

Berkas lunak enggo bareng kanggo nelusuri lan ndownload file media. Piranti lunak ngandhut search engine kuat kanggo cepet golek file perlu.
Ngundhuh
Gratis
English
Download manager free jinis beda file saka internet. Piranti lunak nggantosaken modul standar downloads lan nyedhiyakake speed download tambah.
Ngundhuh
Gratis
Українська, Русский, Беларуская
Iki minangka pangundhuh gampang kanggo nggunakake konten multimedia saka sumber daya bareng file-file populer, jaringan sosial lan panyimpenan maya.
Ngundhuh
Gratis
English
The multifunctional klien file-nuduhake sing mbisakake kanggo ndeleng isi direktori kedhaftar lan ngundhuh file sing dipilih.
Ngundhuh
Gratis
English
Manager trep kanggo ngundhuh file video saka Facebook lan layanan liyane populer. Piranti lunak mbisakake Ngonversi video ing macem-macem format audio lan extract trek audio saka file video.
Ngundhuh
Nyoba
English
Manager kuat kanggo ngundhuh file saka internet. Piranti lunak ndhukung macem-macem protokol lan nyedhiyakake scan antivirus saka file sing didownload.
Ngundhuh
Gratis
English, 中文
Alat kanggo ngundhuh lan enggo bareng file ing internet. Software ngijini sampeyan kanggo ngundhuh file saka layanan populer lan muter file media.
Ngundhuh
Gratis
English, Español, Deutsch...
Alat kanggo proses Sederhana lan digawe cepet saka downloading file saka internet. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo ngundhuh musik utawa video saka layanan populer.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Alat kanggo ngundhuh lan golèk file media. Software ngijini sampeyan kanggo ngundhuh file saka layanan populer lan extract trek audio saka video.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
Piranti lunak iki dirancang kanggo nganyari pembalap sing ilang utawa sing ora kuwat kanggo instalasi hardware sing diinstal ing komputer.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak kanggo komunikasi swara karo kanca lan pangguna liyane ing kadohan wae. Uga lunak ngijini kanggo nggawe saluran swara dhewe.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Lingkungan kanggo pangembangan lunak karo support kanggo program basa populer. Piranti lunak ngandhut pesawat saka fungsi migunani kanggo nggawe aplikasi.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
Piranti lunak multifungsi kanggo ngrekam lan ngowahi cd. Piranti lunak wis akeh tambahan fitur bisa karo data cd.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Iki minangka utusan perusahaan kanthi fungsional canggih kanggo komunikasi ing obrolan lan dhukungan kanggo swara utawa konferensi video.
Ngundhuh
Nyoba
English
Alat tes sambungan jaringan lan aplikasi. Piranti lunak nampilake informasi rinci bab protokol tingkat beda.
Ngundhuh
Gratis
English, Deutsch
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: