Megacubo Megacubo

Ngundhuh Ngundhuh Megacubo

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

Megacubo – lunak kanggo ndeleng ing televisi streaming saka sak donya. Software ngijini sampeyan kanggo muter kathah saking music, warta, olahraga, anak, agama lan saluran liyane. Megacubo mbisakake kanggo nelusuri saluran kanthi jeneng utawa Ngurutake mau dening genre, negara utawa kualitas sambungan. Software ngijini sampeyan kanggo nggawe jadwal dhewe kanggo puter maneh saluran TV favorit miturut kabutuhan pribadi saka panganggo. Uga Megacubo ngandhut kontrol Parental sing matesi akses menyang isi diwasa.

Fitur utama ing:

  • Akeh saluran ing macem-macem subjek
  • stasiun radio International
  • Nggawe jadwal kanggo puter maneh saluran
  • kontrol Parental

Komentar tumrap Megacubo:


Megacubo Lunak related:


Jupuk Layar   Streaming video  

Instrument kanggo dijupuk video saka layar komputer. Piranti lunak mbisakake kanggo siaran tumindak saka layar menyang layanan populer video.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Streaming video   Pamuter media  

Alat kanggo Ngonversi komputer menyang media center utawa ngarep bioskop. Piranti lunak ndhukung remot kontrol lan ngijini sampeyan kanggo nyambung tambahan.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Streaming video   Jupuk Layar  

Piranti lunak nyiaraken bahan video kanggo internet. Piranti lunak ndhukung Broadcast video streaming saka layar komputer lan kamera ing layanan populer video.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Torrent   Streaming video  

Piranti lunak kanggo nonton online film lan TV nuduhake ing proses download. Piranti lunak nduwe pesawat gedhe isi video saka aliran beda lan njamin dhuwur puter maneh kualitas.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Streaming video   Jupuk Layar  

Popular instrument kanggo siaran stream media kanggo internet. Piranti lunak ndhukung setelan Broadcast kanggo nggedhekake kualitas video.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Streaming video  

Piranti lunak kanggo ndeleng siaran video liwat internet. Uga lunak ngijini kanggo nggawe saluran dhewe kanggo nransfer video ing jaringan.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Game   Streaming video  

Layanan game maya puter maneh game ing teknologi video streaming. Lunak nyedhiyakake puter maneh paling nuntut game ing piranti karo paramèter sistem kurang.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Русский

Graphics lan desain  

Alat kanggo modeling saka interior ing grafis 3D. Piranti lunak nampilake desain rinci komponen beda saka bangunan lan fasilitas.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Kantor   Tèks editors  

Alat kanggo golek informasi ing basis perpustakaan lan institusi ilmiah ing donya. Piranti lunak ndhukung sinkronisasi karo perpustakaan online layanan.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Web browser  

Browser wis fokus ing download trep isi media. Piranti lunak ngandhut pesawat pribadi kanggo ngundhuh file torrent lan data liyane saka beda.

Ngundhuh
Gratis
English

Webcams  

Piranti lunak kanggo Processing stream video saka macem-macem efek visual lan saringan transformasi. Software interaksi karo mayoritas layanan kanggo komunikasi video.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Maps  

Manager piranti saka Garmin. Uga piranti lunak ngundhuh nganyari peta lan isi liyane piranti.

Ngundhuh
Gratis
English

File komprèsi  

piranti lunak kanggo compress lan decompress arsip saka macem-macem jinis. Software ndhukung konversi antarane format arsip lan mbisakake waras arsip rusak.

Ngundhuh
Gratis
Basa Jawa

Graphics lan desain  

A editor kuat kanggo gambaran 3D lan nggawe isi digital. Piranti lunak wis pribadi kanggo modeling obyek arsitektur saka wujud.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Audio editor  

Piranti lunak kuat kanggo nggawe musik lan macem-macem campur. Software ndhukung spektrum sudhut pribadi lan efek kanggo DJing profesional.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: