Sistem operasi: Windows
Lisensi: Demo
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Easy Cut Studio

Gambaran

Easy Cut Studio – piranti lunak kanggo nyetak, ngrancang, lan nyithak maneka warna grafis kanthi cutter vinyl utawa plotter motif. Piranti lunak nawakake kabeh alat sing dibutuhake kanggo nggawe grafis profesional kayata logo, pratandha vinyl, keterangan utawa grafis kanggo mbungkus kendaraan lan nyetak ing paling pemotong utawa plotters saka merek terkenal. Easy Cut Studio ngemot alat kanggo nguripake gambar, ngiringke kontur, teks lan maneka warna penggabungan, bisa nganggo lapisan, lan liya-liyane. Perangkat lunak bisa nyuda sembarang font TrueType utawa OpenType, ngowahi gambar raster menyang potongan, lan ngekspor utawa ngimpor sebagian besar format file. Easy Cut Studio ndadekake gampang nglereni lan nyunting thanks kanggo macem-macem manipulasi kanthi desain tikar ing layar lan mbisakake kanggo ngontrol kacepetan lan tekanan potong yen mesin sampeyan ndhukung fitur iki.

Fitur utama:

  • Kontrol penuh liwat vinyl cutter
  • Gambar desain sampeyan dhewe
  • Pangrincian gambar lan vektor
  • Konversi SVG dadi FCM
  • Motong panah
  • Bisa nganggo lapisan
Easy Cut Studio

Easy Cut Studio

Versi:
5.0.0.9
Basa:
English

Ngundhuh Easy Cut Studio

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing Easy Cut Studio

Easy Cut Studio software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: