Easy Cut Studio

Easy Cut Studio

Versi:
4.1.0.6
Basa:
English

Ngundhuh Easy Cut Studio

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Lisensi: Demo
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Easy Cut Studio

Gambaran

Easy Cut Studio – piranti lunak kanggo nyetak, ngrancang, lan nyithak maneka warna grafis kanthi cutter vinyl utawa plotter motif. Piranti lunak nawakake kabeh alat sing dibutuhake kanggo nggawe grafis profesional kayata logo, pratandha vinyl, keterangan utawa grafis kanggo mbungkus kendaraan lan nyetak ing paling pemotong utawa plotters saka merek terkenal. Easy Cut Studio ngemot alat kanggo nguripake gambar, ngiringke kontur, teks lan maneka warna penggabungan, bisa nganggo lapisan, lan liya-liyane. Perangkat lunak bisa nyuda sembarang font TrueType utawa OpenType, ngowahi gambar raster menyang potongan, lan ngekspor utawa ngimpor sebagian besar format file. Easy Cut Studio ndadekake gampang nglereni lan nyunting thanks kanggo macem-macem manipulasi kanthi desain tikar ing layar lan mbisakake kanggo ngontrol kacepetan lan tekanan potong yen mesin sampeyan ndhukung fitur iki.

Fitur utama:

  • Kontrol penuh liwat vinyl cutter
  • Gambar desain sampeyan dhewe
  • Pangrincian gambar lan vektor
  • Konversi SVG dadi FCM
  • Motong panah
  • Bisa nganggo lapisan

Komentar ing Easy Cut Studio

Easy Cut Studio software sing gegandhengan

Alat kanggo bisa karo peta pikiran. Piranti lunak mbisakake kanggo ngleksanakake gagasan lan plans ing format teks utawa ing wangun rencana.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Piranti lunak karo pesawat saka fitur linuwih bisa karo scaner. Piranti lunak nggunakake macem-macem saringan lan kolom kanggo entuk produktivitas ageng.
Ngundhuh
Demo
English, Українська, Français...
lingkungan kanggo nglakokaké web-layanan tanpa nggunakake browser. Software ndhukung karya aplikasi, game lan pribadi kanggo nambah kinerja.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kanggo ngasilaken gagasan beda utawa tugas ing wangun sirkuit. Piranti lunak mbisakake kanggo nglindhungi sirkuit marang akses ora sah karo sandhi.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Alat kanggo nggawe diagrams struktural lan peta konsep. Piranti lunak èfèktif cocok kanggo pendidikan, koleksi informasi lan brainstorming.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak kanggo ndeleng siaran video liwat internet. Uga lunak ngijini kanggo nggawe saluran dhewe kanggo nransfer video ing jaringan.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Iki minangka alat sing gampang digunakake kanggo mindhai piranti lunak sing diinstal ing komputer lan menehi informasi babagan nganyari anyar.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Piranti lunak kanggo nyorot kursor mouse kanthi bunder werna, area sing ngubengi pointer ing latar mburi padhang lan nggambar karo kursor ing layar.
Ngundhuh
Nyoba
English, Deutsch
Iki minangka countdown timer kanthi maca visual ing jam grafis lan kemampuan kanggo nyetel wektu wiwitan sajrone detik.
Ngundhuh
Gratis
English
The multifungsi lunak karo dhukungan saka teknologi modern, kang dirancang kanggo ndjogo video liwat barang tartamtu utawa wilayah.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak kanggo nguatake clipboard. Uga piranti lunak tukeran data liwat jaringan lokal utawa internet.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
piranti lunak kanggo nemtokake werna saka piksel kang kursor mouse nuduhake kanggo. lunak nampilake warna piksel ing sawetara format umum.
Ngundhuh
Gratis
English
Pamuter fungsi kanggo muter video kualitas dhuwur. Piranti lunak mbisakake kanggo ndeleng saluran TV ing internet lan download isi saka layanan populer video.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Piranti lunak kanggo desain klasik saka menu Windows. Uga lunak ndhukung nomer akeh pribadi tambahan kanggo nguatake menu.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak iki dirancang kanggo digambar nganggo mouse kursor utawa tablet grafis. Piranti lunak ndhukung karya ing sawetara lapisan lan nemtokake gaya tekanan saka sikat ing kanvas.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: