WindowsLiyanePendidikanGoogle Earth Pro
Sistem operasi: WindowsAndroid
Babagan: Pendidikan
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Google Earth Pro
Wikipedia: Google Earth Pro

Gambaran

Google Earth – piranti lunak sing dirancang kanggo nggarap model virtual saka planet kasebut. Google Earth nduwe set alat kanggo nampilake bangunan lan mujur nengen ing 3D-grafis, tampilan panorama dalan-dalan, nyilem segara, njelajah informasi babagan landmark, lsp. Piranti lunak ngidini sampeyan nemoni tandha-tandha sampeyan ing ndhuwur gambar satelit lan peta rute ing antarane tengara sing wis ditemtokake. Google Earth uga bisa ndeleng gambar saka galaksi sing adoh lan njelajah lumahing Mars utawa Bulan nggunakake simulator penerbangan. Google Earth ngidini sampeyan nransfer data geografis lan dilebokake ing peta 3D.

Fitur utama:

  • Konten geografis sing apik
  • Ringkesan rinci terrain
  • Model bangunan 3D
  • Nampilake permukaan Mars lan Bulan
  • Nyilem ing ngisor papan
  • Ndeleng potret sejarah

Gambar:

Google Earth Pro
Google Earth Pro
Google Earth Pro
Google Earth Pro
Google Earth Pro
Google Earth Pro
Google Earth Pro
Google Earth Pro

Google Earth Pro

Versi:
7.3.2.5776
Basa:
English (United States), Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Ngundhuh Google Earth Pro

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing Google Earth Pro

Google Earth Pro software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: