MEGAsync

Versi:
3.6
Basa:
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Ngundhuh MEGAsync

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Babagan: Nuduhake file
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: MEGAsync

Gambaran

MEGAsync – lunak kanggo nyelarasake data karo maya panyimpenan populer. Software mbisakake bebarengan lan tanpa watesan saka jumlahe, kanggo download utawa ngunggah file saka macem-macem format lan folder ukuran gedhe. MEGAsync disinkronake file antarane komputer, piranti Android lan iOS lan panyimpenan MEGA maya. Software ngijini sampeyan kanggo ndeleng jumlah papan disk digunakake, ngatur pilihan sinkronisasi lan matesi kacepetan upload. MEGAsync menehi pangayoman dipercaya saka file, kang wis ngrambah liwat enkripsi data.

Fitur utama:

  • Data sinkronisasi antarane PC lan panyimpenan a
  • Downloading lan diunggahaké saka akeh folder bebarengan
  • Ndeleng saka papan disk
  • enkripsi file

Komentar ing MEGAsync

MEGAsync software sing gegandhengan

Alat free download informasi beda menyang panyimpenan maya. Piranti lunak ndhukung sinkronisasi data lan ijol-ijolan trep file.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
sarana kanggo waras file dibusak ing komputer lan macem-macem pelaku usaha data. Uga ana fungsi saka Recovery data ing drive rusak utawa format.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Alat kanggo bisa karo data saka panyimpenan maya saka layanan Google. Software njamin kacepetan dhuwur lan produktivitas saka karya karo file.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Pribadi download lan upload file saka FTP-server. Piranti lunak ndhukung macem-macem fungsi migunani lan protokol kanggo transfer file aman kanggo server.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Piranti lunak kanggo download lan upload file menyang layanan berkas-fungsi enggo bareng. Uga aplikasi mbisakake gampang ngatur file saka panyimpenan maya.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
The multifunctional klien file-nuduhake sing mbisakake kanggo ndeleng isi direktori kedhaftar lan ngundhuh file sing dipilih.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kanggo ngundhuh lan enggo bareng file ing internet. Software ngijini sampeyan kanggo ngundhuh file kanthi cepet lan kalebu pamuter ditempelake kanggo muter file media.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak kanggo transfer cepet saka file saka macem-macem jinis utawa ukuran. Software ndhukung ijol-ijolan data ing antarane sawetara piranti lan komputer bebarengan.
Ngundhuh
Gratis
English
Klien free ijolan lan ngundhuh file. Piranti lunak mbisakake kanggo nelusuri lan download data saka macem-macem jaringan berkas-fungsi enggo bareng.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Alat kanggo nyimpen data ing panyimpenan maya. Piranti lunak mbisakake kanggo ngunggah file menyang panyimpenan maya lan nyedhiyani akses menyang data diundhuh saka piranti beda.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Piranti lunak kanggo bisa karo jaringan FreeNet anonim decentralized. Lunak njamin ijol-ijolan aman saka file lan download saka macem-macem data.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Iki minangka server FTP kanthi set fitur beda lan tingkat perlindungan sing cocok amarga enkripsi SSL. Piranti lunak ndhukung akses remot menyang server.
Ngundhuh
Gratis
English
piranti lunak kanggo nransfer file media antarane komputer lan piranti iOS. Piranti lunak nduwe pesawat pribadi kanggo ngatur file musik lan video.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Pamuter multifunctional karo dhukungan saka format media populer. Piranti lunak menehi puter maneh kualitas file media lan karya karo subtitles.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Lingkungan trep kanggo berkembang tambahan lan software. Software ndhukung basa paling program lan sing mbukak kesempatan sudhut kanggo pangembangan prodhuk anyar.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: