Directory List & Print

Directory List & Print

Produk:
Versi:
3.62
Basa:

Ngundhuh Directory List & Print

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Directory List & Print
Sistem operasi: Windows
Babagan: Manajemen file
Lisensi: Nyoba
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Directory List & Print

Gambaran

Dhaftar Direktori & Print – pangurus direktori sing dirancang kanggo dhaptar lan nyetak folder utawa isi direktori. Piranti lunak ngijini sampeyan milih file utawa folder sing diperlokake lan nyithak nalika ndeleng rincian. Daftar Direktori & Print bisa mbukak dhaptar file lan folder ing dokumen Word lan Excel, disimpen minangka file teks, PDF, HTML lan XML tabel utawa nyalin kabeh daftar file menyang clipboard lan ekspor menyang meh sembarang program liyane. Dhaftar Direktori & Print nawakake kanggo nyetel filter file miturut tanggal, format, utawa atribut liyane kanggo dhaptar mung file sing dibutuhake. Piranti lunak mbisakake nyalin, mbusak utawa ngirim direktori file tanpa ngganti tanggal sing digawe. Daftar Direktori & Print ngidini sampeyan ngekstrak metadata saka file media, dokumen lan file PDF, supaya sampeyan bisa ndeleng informasi sing paling rinci tentang file. Piranti lunak uga ndhukung pemformatan, penyaringan lan sawetara fitur standar kanggo proses direktori.

Fitur utama:

  • Dhaptar lan isi direktori cetak
  • Ngekspor dhaptar direktori ing macem-macem format
  • Nyaring file miturut criterias pesawat
  • Ekstrak metadata saka jinis file sing beda-beda
  • Nambah dhaptar direktori menyang menu konteks panjelajah

Komentar ing Directory List & Print

Directory List & Print software sing gegandhengan

Iki minangka uninstaller saka piranti lunak sing ora perlu, diinstal ekstensi ing browser, aplikasi Windows lan file residual.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
piranti lunak kanggo nyalin lan mindhah file cepet. Struktur software termasuk akeh beda sing nyedhiyani penak maksimum Nyalin ing.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Français...
Iki minangka sarana kanggo ngresiki PC saka data Avast sing ora perlu, kalebu file, pembalap lan entri registri sing asring tetep sawise ngilangi produk antivirus Avast.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki minangka saperangan saka macem-macem perangkat lunak lan setelan tambahan kanggo ngluwihi fungsi pangatur file Panglima Total.
Ngundhuh
Nyoba
English, Українська, Français...
Alat populer kanggo ngatur file lan macem-macem unsur saka sistem. Software ndhukung akeh Plugins migunani lan dibangun ing keperluan.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
A lunak kanggo comparison visual Varian beda saka file sing padha ing syarat-syarat sing beda lan sinkronisasi saka owah-owahan ngenalaken.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Piranti lunak iki dirancang kanggo mbukak kunci file-file sing nanggapi kesalahan menyang upaya pangguna kanggo mbusak, nyalin, ngganti jeneng utawa mindhah.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Iki minangka file manager papat jendhela sing ndhukung fungsi dhasar kanggo ngatur file lan nyortirake ing sistem kanggo kabutuhan pribadi.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Piranti lunak iki dirancang kanggo ngawasi aktivitas folder ing wektu nyata lan nampa kabar yen ana owah-owahan ing folder kasebut.
Ngundhuh
Gratis
English, 中文, 日本語...
Piranti lunak iki dirancang kanggo ngilangi produk antivirus G Data, sing perlu ing kasus-kasus pamblokiran antivirus sing gagal utawa ora lengkap kanthi cara biasa Windows.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo pamisah file menyang bagean lan gabung sesampunipun. Piranti lunak ndhukung file macem-macem ukuran lan format.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki minangka uninstaller piranti lunak sing bisa mbusak sistem lan aplikasi sing didhelikake karo entri pendaptaran, kanthi paksa mbusak item sing mbebayani lan ngatur autorun.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Piranti lunak migunani dibangun kanggo wong sing main game. Software ngijini sampeyan kanggo ngganti ing game: tingkat, sawetara gesang, dhuwit, senjata, etc.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki minangka utusan populer kanggo olahpesen cepet, transfer file, komunikasi swara lan video.
Ngundhuh
Gratis
English
Cepet browser kang wis sawetara fungsi-fungsi dhasar lan akeh setelan kanggo pilihan lan syarat dhewe kanggo Surf web gampang.
Ngundhuh
Gratis
English, Español, Deutsch...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: