SugarSync

Versi:
3.10.2.13
Basa:
English, Français, Español, 日本語

Ngundhuh SugarSync

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Babagan: Nuduhake file
Lisensi: Nyoba
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: SugarSync
Wikipedia: SugarSync

Gambaran

SugarSync – lunak kanggo nyimpen data ing panyimpenan maya. Piranti lunak mbisakake kanggo ngunggahaké berkas jinis utawa ukuran sing beda-beda ing panyimpenan maya lan nyedhiyani akses cepet kanggo data sing diundhuh saka piranti beda. SugarSync ngijini sampeyan kanggo ngatur sinkronisasi folder nganggo layanan sing ngundhuh otomatis file kanggo panyimpenan. Piranti lunak uga ngijini kanggo menehi akses umum kanggo data kanggo panganggo liya kanggo tampilan mengko utawa nyunting file sing diundhuh. SugarSync menehi jumlah winates saka papan ing server nanging bisa tambah ing biaya tambahan.

Fitur utama:

  • Toko data ing panyimpenan maya
  • Sinkronisasi Otomatis folder karo server
  • Menehi akses umum kanggo ngundhuh file

Komentar ing SugarSync

SugarSync software sing gegandhengan

Pribadi download lan upload file saka FTP-server. Piranti lunak ndhukung macem-macem fungsi migunani lan protokol kanggo transfer file aman kanggo server.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
The multifunctional klien file-nuduhake sing mbisakake kanggo ndeleng isi direktori kedhaftar lan ngundhuh file sing dipilih.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo transfer cepet saka file saka macem-macem jinis utawa ukuran. Software ndhukung ijol-ijolan data ing antarane sawetara piranti lan komputer bebarengan.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo download lan upload file menyang layanan berkas-fungsi enggo bareng. Uga aplikasi mbisakake gampang ngatur file saka panyimpenan maya.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Alat kanggo bisa karo data saka panyimpenan maya saka layanan Google. Software njamin kacepetan dhuwur lan produktivitas saka karya karo file.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Alat kanggo ngundhuh lan enggo bareng file ing internet. Software ngijini sampeyan kanggo ngundhuh file kanthi cepet lan kalebu pamuter ditempelake kanggo muter file media.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Alat free download informasi beda menyang panyimpenan maya. Piranti lunak ndhukung sinkronisasi data lan ijol-ijolan trep file.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
piranti lunak kanggo nyelarasake data saka ukuran lan format beda karo maya panyimpenan MEGA. Software encrypts andal file sak transmisi.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
A alat populer kanggo nuduhake file ing internet. Software ngijini sampeyan kanggo nambah kacepetan download nggunakake sistem ratings.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Klien free ijolan lan ngundhuh file. Piranti lunak mbisakake kanggo nelusuri lan download data saka macem-macem jaringan berkas-fungsi enggo bareng.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
piranti lunak kanggo ngundhuh data saka maneka warna layanan file-sharing. Piranti lunak iku bisa kanggo ngundhuh data tanpa watesan saka paywall ing.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
Piranti lunak kanggo bisa karo jaringan FreeNet anonim decentralized. Lunak njamin ijol-ijolan aman saka file lan download saka macem-macem data.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak kanggo pamisah file menyang bagean lan gabung sesampunipun. Piranti lunak ndhukung file macem-macem ukuran lan format.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kanggo proses Sederhana lan digawe cepet saka downloading file saka internet. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo ngundhuh musik utawa video saka layanan populer.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
lingkungan pembangunan Integrasi karo pesawat saka kabeh fitur perlu sing develops lan debugs aplikasi Android.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: