MSI Afterburner MSI Afterburner

Ngundhuh Ngundhuh MSI Afterburner

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

MSI Afterburner – lunak kanggo ngatur lan ngawasi kartu grafis. MSI Afterburner mbisakake kanggo njelasno peralatan, kanggo aturan sumber saka voltase saka GPU utawa memori, frekuensi inti, kanggo ngontrol kacepetan penggemar etc. Software ngijini sampeyan kanggo overclock kertu video lan kanggo ngawasi kondisi, suhu saiki, jam kacepetan lan voltase. MSI Afterburner mbisakake kanggo nyimpen setelan overclocking ing profil lan ngalih ing antarane wong-wong mau nggunakake tombol panas. Piranti lunak wis antarmuka sing prasaja lan gampang kanggo nggunakake.

Fitur utama ing:

  • Analisis sistem
  • Ngawasi saka status kertu grafis
  • Kemampuan kanggo overclock kertu grafis
  • Antarmuka sing prasaja lan gampang

Komentar tumrap MSI Afterburner:


MSI Afterburner Lunak related:


Testing  

Alat kanggo Recovery drive hard. Lunak dianggo karo sistem file beda lan ngijini sampeyan kanggo mindhai hard drive kanggo kerusakan kasalahan utawa.

Ngundhuh
Gratis
English

Testing   Jaringan  

Alat tes sambungan jaringan lan aplikasi. Piranti lunak nampilake informasi rinci bab protokol tingkat beda.

Ngundhuh
Gratis
English, Deutsch

Pembangunan   Testing  

Alat kanggo desain lan ngatur piranti elektronik. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nggawe Circuit ing editor Graphic lan tumindak uji.

Ngundhuh
Tur
English

Testing  

Piranti lunak nemtokake data teknis saka unsur constituent komputer. Sarana ndhukung karya karo akeh jinis komponen gabungan.

Ngundhuh
Gratis
English, 中文

Testing   Jaringan  

Alat kanggo mindhai komputer ing jaringan. Piranti lunak mbisakake kanthi otomatis mindai jaringan lan nampa data ing komputer interconnected.

Ngundhuh
Gratis
English

Testing  

Software tes Kapabilitas kertu video. Piranti lunak ngandhut dibangun ing sarana kanggo ngatonake informasi rinci babagan paramèter saka kertu video.

Ngundhuh
Gratis
English

Testing  

Alat kanggo ngawasi kahanan saka macem-macem komponen komputer. Piranti lunak iku bisa kanggo nampilake saiki, maksimal lan tithik Nilai voltase komponen komputer.

Ngundhuh
Gratis
English

Testing  

Alat kanggo nyoba lan njelasno Kapabilitas sistem. Piranti lunak nampilake informasi rinci babagan komponèn hardware komputer.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Testing  

Piranti lunak kanggo ngawasi status komputer. Uga lunak ngandhut pribadi kanggo ngontrol lan nyetel paramèter saka komponen komputer.

Ngundhuh
Gratis
English

Internet   Jaringan   Testing  

Pesawat free keperluan jaringan sing digabungake menyang lunak single. Kesempatan sudhut saka kontrol jaringan sing kasedhiya kanggo pangguna.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Pembangunan  

Alat kanggo bisa karo browser Internet Explorer. Software ngijini sampeyan kanggo mriksa kompatibilitas tumindak kode, tata letak lan rancangan ing macem-macem versi browser.

Ngundhuh
Gratis
English, Español, Deutsch, Italiano...

Torrent  

piranti lunak kanggo download lan nuduhake file ing jaringan BitTorrent. Piranti lunak ngandhut setelan fleksibel saka download lan upload file kanggo kabutuhan pangguna.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Chat  

Alat kanggo olahpesen cepet ing internet. Lunak nduweni fungsi migunani lan ngidini komunikasi aman karo kedhaftar.

Ngundhuh
Gratis
English

Cd  

Piranti lunak nggawe bootable DVD utawa USB drive. Lunak iki uga digunakake dening pemilik saka komputer tanpa drive optik.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Enkripsi  

Piranti lunak wis dirancang kanggo ngresiki sistem, nambah keamanan sakabèhé, waras fungsi komputer lan mbusak ngambah ing kegiatan ing Internet.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: