MSI Afterburner

Versi:
4.5
Basa:
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Ngundhuh MSI Afterburner

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: MSI Afterburner

Gambaran

MSI Afterburner – lunak kanggo ngatur lan ngawasi kartu grafis. MSI Afterburner mbisakake kanggo njelasno peralatan, kanggo aturan sumber saka voltase saka GPU utawa memori, frekuensi inti, kanggo ngontrol kacepetan penggemar etc. Software ngijini sampeyan kanggo overclock kertu video lan kanggo ngawasi kondisi, suhu saiki, jam kacepetan lan voltase. MSI Afterburner mbisakake kanggo nyimpen setelan overclocking ing profil lan ngalih ing antarane wong-wong mau nggunakake tombol panas. Piranti lunak wis antarmuka sing prasaja lan gampang kanggo nggunakake.

Fitur utama:

  • Analisis sistem
  • Ngawasi saka status kertu grafis
  • Kemampuan kanggo overclock kertu grafis
  • Antarmuka sing prasaja lan gampang

Komentar ing MSI Afterburner

MSI Afterburner software sing gegandhengan

Alat kanggo desain lan ngatur piranti elektronik. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nggawe Circuit ing editor Graphic lan tumindak uji.
Ngundhuh
Demo
English
Iki minangka sarana kanggo ngawasi suhu prosesor lan ngeset tugas otomatis kanggo nyegah panas banget.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Software tes Kapabilitas kertu video. Piranti lunak ngandhut dibangun ing sarana kanggo ngatonake informasi rinci babagan paramèter saka kertu video.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kanggo Recovery drive hard. Lunak dianggo karo sistem file beda lan ngijini sampeyan kanggo mindhai hard drive kanggo kerusakan kasalahan utawa.
Ngundhuh
Nyoba
English
Alat tes sambungan jaringan lan aplikasi. Piranti lunak nampilake informasi rinci bab protokol tingkat beda.
Ngundhuh
Gratis
English, Deutsch
Piranti lunak nemtokake data teknis saka unsur constituent komputer. Sarana ndhukung karya karo akeh jinis komponen gabungan.
Ngundhuh
Gratis
English, 中文
Iki minangka sarana cilik sing dirancang kanggo nampilake informasi babagan piranti PCI sing diinstal ing komputer panganggo.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kanggo nyoba lan njelasno Kapabilitas sistem. Piranti lunak nampilake informasi rinci babagan komponèn hardware komputer.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Alat kanggo ndeteksi lan ndandani kasalahan ing sistem. Piranti lunak mbisakake kanggo ngirim pitakonan karo gambaran rinci error ing sisteme lan gambar forum gawe.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Iki minangka alat sing paling apik kanggo ngawasi pangolahan sing dibukak, ngontrol prilaku lan ndeleng informasi babagan sistem kasebut.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti sistem iki dirancang kanggo nampilake informasi babagan hardware lan piranti lunak sing diinstal ing komputer.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo ngawasi status komputer. Uga lunak ngandhut pribadi kanggo ngontrol lan nyetel paramèter saka komponen komputer.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak iki dirancang kanggo nyelehake data saka sumber lokal utawa eksternal kanthi nggunakake cara sing beda lan milih tingkat kompresi cadangan.
Ngundhuh
Demo
English, Українська, Deutsch...
Iki minangka solusi sing apik kanggo ngatur lan muter file media ing komputer, lan uga ngirim file media antarane komputer lan piranti Sony.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Alat kanggo ngowahi file populer saka siji format liyane. Software ngijini sampeyan kanggo ngatur kualitas konversi lan ngundhuh video saka layanan populer.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: