Safari

Safari

Versi:
5.1.7
Basa:
English

Ngundhuh Safari

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Babagan: Browser web
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Safari
Wikipedia: Safari

Gambaran

Safari – browser populer karo pesawat gedhe fitur saka Apple Inc. software bisa bentenaken dening karya lan loading kacepetan stabil saka kaca web. Safari ngijini sampeyan kanggo ndeleng PDF-file nang kaca, bisa mulyo karo tetenger, isi kanthi otomatis ing webforms, mriksa Ejaan ing, etc. Safari nyedhiyakake keamanan ing jaringan kanthi Watesan file cookie manca, nglindhungi marang mbebayani situs lan kode sing bebayani utawa software. Uga Safari nawakake fitur majeng browser kanggo karya luwih trep lan cepet ing internet.

Fitur utama:

  • situs loading Fast
  • support majeng tetenger lan tab
  • Ndeleng saka PDF-file nang kaca
  • Pop-up windows Watesan
  • Dibangun ing manager sandi

Komentar ing Safari

Safari software sing gegandhengan

The browser dhasar kanggo sistem operasi saka Microsoft. Piranti lunak kalebu pesawat pribadi kanggo nyaman Tetep online.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Browser web saka pangembang Cina terkenal Baidu. Piranti lunak nduwe fitur sing migunani kanggo tetep nyaman ing jaringan global.
Ngundhuh
Gratis
English, Português, ไทย
Salah browser anjog sing ndhukung teknologi web Newest. Piranti lunak ngandhut akeh fitur kanggo paling nyaman Tetep ing internet.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Cepet lan populer browser trep Tetep online. Piranti lunak ndhukung teknologi modern lan nduweni fungsi migunani.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
browser fungsi karo migunani dibangun ing fitur. Piranti lunak ndhukung nggunakake teknologi maya lan ngandhut tambahan kanggo mblokir iklan.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Iki minangka browser cepet sing ndhukung teknologi khusus kanggo cepet ngemot halaman web lan alat kanggo surfing gampang ing internet.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Iki minangka browser sing diowahi kanthi fungsi non-standar lan didhasari mesin Chromium. Browser nduweni proteksi privasi lan pangaturan tab fleksibel.
Ngundhuh
Gratis
Basa Jawa
The browser free lan cepet kanggo njamin Tetep nyaman ing internet. Software interaksi karo kabeh layanan web saka perusahaan Google.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Cepet browser kang wis sawetara fungsi-fungsi dhasar lan akeh setelan kanggo pilihan lan syarat dhewe kanggo Surf web gampang.
Ngundhuh
Gratis
English, Español, Deutsch...
browser iki nduwe pesawat pribadi fokus ing safety user privasi sak surfing web.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Gampang kanggo nggunakake browser sing ndhukung nomer akeh pribadi kanggo nyaman Tetep ing internet.
Ngundhuh
Gratis
English, Русский
Browser cepet karo dhukungan saka teknologi modern kanggo ngunjungi situs ing internet. Piranti lunak ndhukung sistem bookmarking linuwih lan omnibox karo diwenehi.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Iki minangka pemindai cepet multi-thread sing disambungake menyang jaringan sing nyedhiyakake informasi sing cukup kanggo saben alamat IP sing dideteksi.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki minangka piranti komplek sing kalebu keperluan utas kanggo ngonfigurasi, ngontrol, ngresiki lan ngoptimalake sistem kasebut.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Piranti lunak kanggo nginstal sistem operasi Linux ing flash drive utawa hard drive. Piranti lunak ndhukung paling distribusi Linux, karo versi beda saka sistem.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Deutsch...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: