Safari

Versi:
5.1.7
Basa:
English

Ngundhuh Safari

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Babagan: Browser web
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Safari
Wikipedia: Safari

Gambaran

Safari – browser populer karo pesawat gedhe fitur saka Apple Inc. software bisa bentenaken dening karya lan loading kacepetan stabil saka kaca web. Safari ngijini sampeyan kanggo ndeleng PDF-file nang kaca, bisa mulyo karo tetenger, isi kanthi otomatis ing webforms, mriksa Ejaan ing, etc. Safari nyedhiyakake keamanan ing jaringan kanthi Watesan file cookie manca, nglindhungi marang mbebayani situs lan kode sing bebayani utawa software. Uga Safari nawakake fitur majeng browser kanggo karya luwih trep lan cepet ing internet.

Fitur utama:

  • situs loading Fast
  • support majeng tetenger lan tab
  • Ndeleng saka PDF-file nang kaca
  • Pop-up windows Watesan
  • Dibangun ing manager sandi

Komentar ing Safari

Safari software sing gegandhengan

The browser cepet wis fokus ing keamanan lan privasi pangguna. Software pamblokiran situs angkoro, spyware lan ngijini sampeyan kanggo nyambung ekstensi.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
browser dibangun kanggo aman lan anonim Tetep ing internet. Piranti lunak iku bisa kanggo encrypt lalu lintas mlebu lan metu.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Cepet lan populer browser trep Tetep online. Piranti lunak ndhukung teknologi modern lan nduweni fungsi migunani.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Browser web saka pangembang Cina terkenal Baidu. Piranti lunak nduwe fitur sing migunani kanggo tetep nyaman ing jaringan global.
Ngundhuh
Gratis
English, Português, ไทย
browser fungsi karo migunani dibangun ing fitur. Piranti lunak ndhukung nggunakake teknologi maya lan ngandhut tambahan kanggo mblokir iklan.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
The browser dhasar kanggo sistem operasi saka Microsoft. Piranti lunak kalebu pesawat pribadi kanggo nyaman Tetep online.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Salah browser anjog sing ndhukung teknologi web Newest. Piranti lunak ngandhut akeh fitur kanggo paling nyaman Tetep ing internet.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
The browser free lan cepet kanggo njamin Tetep nyaman ing internet. Software interaksi karo kabeh layanan web saka perusahaan Google.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
browser ngarahke ing Tambah kacepetan lan operasi stabil ing internet. Piranti lunak kompatibel karo paling setelan lan ekstensi saka Firefox.
Ngundhuh
Gratis
English
Cepet browser kang wis sawetara fungsi-fungsi dhasar lan akeh setelan kanggo pilihan lan syarat dhewe kanggo Surf web gampang.
Ngundhuh
Gratis
English, Español, Deutsch...
Salah siji saka browser paling cepet karo engine kuat. Piranti lunak ngandhut fitur khusus kanggo anonim lan aman Tetep ing internet.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Browser cepet karo dhukungan saka teknologi modern kanggo ngunjungi situs ing internet. Piranti lunak ndhukung sistem bookmarking linuwih lan omnibox karo diwenehi.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Alat kanggo waras file dibusak utawa ilang. Software dianggo karo sistem file populer lan waras file ing pelaku usaha Alexa beda.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Español...
Piranti lunak kanggo serep lan mulihake data ing cilik saka kahanan sing ora dikarepke. Piranti lunak iku bisa kanggo serep sistem karo setelan saiki.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Antivirus nduweni tingkat ancaman deteksi sing aman lan langkah-langkah keamanan tambahan kanggo surfing web utawa belanja online.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Deutsch...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: