Sistem operasi: WindowsAndroid
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Evernote
Wikipedia: Evernote

Gambaran

Evernote – lunak kanggo nggawe lan ngowahi cathetan. piranti gedhe kanggo ngrekam informasi perlu, jadwal urusan lan ndandani prastawa sing béda. Evernote ngijini kanggo masang gambar, trek audio, gambar, file PDF menyang cathetan. Piranti lunak ngandhut dibangun ing cithakan kang bisa digunakake sak nggawe cathetan. Evernote ngijini sampeyan kanggo nyetel urusane pangeling ngrancang. Evernote uga bisa nyelarasake data disimpen karo maya panyimpenan sing nyedhiyani akses menyang informasi perlu saka piranti beda.

Fitur utama:

  • Nggawe cathetan saka macem-macem
  • Masang file
  • urusane ngrancang pangeling
  • Enkripsi cathetan lan milih wilayah saka teks
  • Sinkronisasi karo piranti seluler

Gambar:

Evernote
Evernote
Evernote
Evernote
Evernote
Evernote
Evernote
Evernote

Evernote

Versi:
6.24.2.8919
Basa:
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Ngundhuh Evernote

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing Evernote

Evernote software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: