Evernote

Evernote

Versi:
6.17.7.8474
Basa:
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Ngundhuh Evernote

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: WindowsAndroid
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Evernote
Wikipedia: Evernote

Gambaran

Evernote – lunak kanggo nggawe lan ngowahi cathetan. piranti gedhe kanggo ngrekam informasi perlu, jadwal urusan lan ndandani prastawa sing béda. Evernote ngijini kanggo masang gambar, trek audio, gambar, file PDF menyang cathetan. Piranti lunak ngandhut dibangun ing cithakan kang bisa digunakake sak nggawe cathetan. Evernote ngijini sampeyan kanggo nyetel urusane pangeling ngrancang. Evernote uga bisa nyelarasake data disimpen karo maya panyimpenan sing nyedhiyani akses menyang informasi perlu saka piranti beda.

Fitur utama:

  • Nggawe cathetan saka macem-macem
  • Masang file
  • urusane ngrancang pangeling
  • Enkripsi cathetan lan milih wilayah saka teks
  • Sinkronisasi karo piranti seluler

Komentar ing Evernote

Evernote software sing gegandhengan

Editor teks cepet karo pesawat saka migunani fitur. Piranti lunak ngandhut sistem golèk cerdas, keywords panggantos lan ngijini sampeyan kanggo Count karakter.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki minangka piranti lunak kanggo nggawe lan ngatur cathetan, sing ndhukung kerja sama material lan nyelarasake kabeh piranti panganggo.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Iki minangka notebook kanggo nulis cathetan, tugas penting utawa acara. Piranti lunak iki ngandhut alat sing ngemot ing cathetan wektu tartamtu.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Software nganakake pikirane lan gagasan dhewe ing wangun struktur wit karo mekanisme trep Manajemen tugas.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
lingkungan kanggo nglakokaké web-layanan tanpa nggunakake browser. Software ndhukung karya aplikasi, game lan pribadi kanggo nambah kinerja.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kuat kanggo ngundhuh file torrent. Piranti lunak ndhukung fungsi-fungsi dhasar saka klien torrent lan ngijini sampeyan kanggo pratinjau file multimedia.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
piranti lunak kanggo ndeleng ing televisi streaming saka sak donya. Piranti lunak kalebu akeh saluran TV internasional lan stasiun radio benten aliran.
Ngundhuh
Gratis
English, Español, Português...
Pangatur kuat kanggo karya full-ukuran karo hard drive. Piranti lunak kalebu pesawat pribadi kanggo karya gampang karo jinis drive.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak migunani dibangun kanggo wong sing main game. Software ngijini sampeyan kanggo ngganti ing game: tingkat, sawetara gesang, dhuwit, senjata, etc.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki minangka piranti lunak sing apik kanggo mriksa file musik sing rusak ing format MP3 lan nggambarake isi kesalahan kanthi grafis.
Ngundhuh
Nyoba
English
Iki minangka jaringan pribadi virtual kanggo ndhelikake kegiatan online sampeyan dhewe lan ngliwati watesan regional.
Ngundhuh
Nyoba
English, Español, Deutsch...
Piranti lunak kanggo kunjungan anonim situs web ing internet. Piranti lunak ndhukung teknologi khusus sing encrypts transfer data lan informasi saka pihak katelu.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo pamisah file menyang bagean lan gabung sesampunipun. Piranti lunak ndhukung file macem-macem ukuran lan format.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kanggo ngundhuh lan golèk file media. Software ngijini sampeyan kanggo ngundhuh file saka layanan populer lan extract trek audio saka video.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
Piranti lunak kanggo ngoptimalake lan tuning kinerja sistem. Piranti lunak ngandhut sawetara saka sudhut pribadi kanggo ngatur sistem lan ngganti setelan keamanan.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: