Evernote Evernote

Ngundhuh Ngundhuh Evernote

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows, Android
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

Evernote – lunak kanggo nggawe lan ngowahi cathetan. piranti gedhe kanggo ngrekam informasi perlu, jadwal urusan lan ndandani prastawa sing béda. Evernote ngijini kanggo masang gambar, trek audio, gambar, file PDF menyang cathetan. Piranti lunak ngandhut dibangun ing cithakan kang bisa digunakake sak nggawe cathetan. Evernote ngijini sampeyan kanggo nyetel urusane pangeling ngrancang. Evernote uga bisa nyelarasake data disimpen karo maya panyimpenan sing nyedhiyani akses menyang informasi perlu saka piranti beda.

Fitur utama ing:

  • Nggawe cathetan saka macem-macem
  • Masang file
  • urusane ngrancang pangeling
  • Enkripsi cathetan lan milih wilayah saka teks
  • Sinkronisasi karo piranti seluler

Komentar tumrap Evernote:


Evernote Lunak related:


nglumpukake  

Alat kanggo nggawe diagrams struktural lan peta konsep. Piranti lunak èfèktif cocok kanggo pendidikan, koleksi informasi lan brainstorming.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

nglumpukake  

Alat kanggo ngasilaken gagasan beda utawa tugas ing wangun sirkuit. Piranti lunak mbisakake kanggo nglindhungi sirkuit marang akses ora sah karo sandhi.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

nglumpukake  

Alat kanggo bisa karo peta pikiran. Piranti lunak mbisakake kanggo ngleksanakake gagasan lan plans ing format teks utawa ing wangun rencana.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

nglumpukake  

Software nganakake pikirane lan gagasan dhewe ing wangun struktur wit karo mekanisme trep Manajemen tugas.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Pamuter media  

Gampang kanggo nggunakake pamuter audio sing ndhukung format ing populer. Software ngijini sampeyan kanggo ngrungokake radio online lan kanggo ngobong music kanggo disk.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Deutsch...

Downloaders   Chat  

Klien free ijolan lan ngundhuh file. Piranti lunak mbisakake kanggo nelusuri lan download data saka macem-macem jaringan berkas-fungsi enggo bareng.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Pembalap  

Piranti lunak kanggo nelusuri lan nganyari versi stale pembalap. Uga lunak ndhukung nganyari driver piranti external.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Web browser  

Browser cepet karo dhukungan saka teknologi modern kanggo ngunjungi situs ing internet. Piranti lunak ndhukung sistem bookmarking linuwih lan omnibox karo diwenehi.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Video dinggo ngowahi  

Konverter fungsi saka file multimedia. Software ngijini sampeyan kanggo ngowahi warna file menyang populer format kanggo komputer lan piranti hotspot.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Chat  

Piranti lunak multifungsi karo support kanggo protokol populer kanggo ijolan pesen teks karo kanca-kanca lan pangguna liyane kabeh ndonya.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Русский

Downloaders  

Pangatur kanggo cepet lan efisien downloads file. Software ngijini sampeyan kanggo ngundhuh file saka file hosting layanan populer lan kalebu tambahan kanggo wong-wong mau.

Ngundhuh
Gratis
Basa Jawa

Pamuter media  

Ing multimedia pamuter karo sawetara saka sudhut migunani pribadi. Piranti lunak ndhukung puter maneh file media ala, setelan lengkap subtitles lan konfigurasi saka file video.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Cd  

software saged sekat disk hard, divisi utawa gabung sing, obah, mriksa, konversi lan pemugaran.

Ngundhuh
Gratis
English

Audio dinggo ngowahi  

Alat Japanese bisa karo format file audio populer. Software ngijini sampeyan kanggo ngedit lan extract trek audio saka file video.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Cd  

Piranti lunak multifungsi kanggo ngrekam lan ngowahi cd. Piranti lunak wis akeh tambahan fitur bisa karo data cd.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: