NetCut

NetCut

Versi:
2.1.4
Basa:
English

Ngundhuh NetCut

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: NetCut

Gambaran

NetCut – lunak kanggo mindhai komputer ing jaringan. Piranti lunak mbisakake kanthi otomatis mindai jaringan lan nampa data ing komputer interconnected. Netcut ngijini sampeyan kanggo ndeleng informasi bab alamat IP, jeneng host, alamat fisik saka komputer, ngalih ing antarane kertu jaringan lan sapiturute lunak mbisakake kanggo ngganti MAC-alamat komputer, nampa data disambungake menyang dalan, ngalih utawa piranti portebel. NetCut duwe antarmuka intuisi lan gampang kanggo nggunakake.

Fitur utama:

  • Mindhai jaringan lan nampa data bab komputer disambungake
  • Kemampuan kanggo ngganti MAC-alamat
  • Nuduhake informasi bab nyambungake piranti

Komentar ing NetCut

NetCut software sing gegandhengan

Iki minangka pemindai cepet multi-thread sing disambungake menyang jaringan sing nyedhiyakake informasi sing cukup kanggo saben alamat IP sing dideteksi.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki minangka piranti lunak multifungsi sing bisa nglacak hardware akeh sing disambungake menyang jaringan lan menehi informasi pangguna babagan kahanan kritis kasebut.
Ngundhuh
Nyoba
English
Iki gampang kanggo nggunakake jaringan scanner kanggo nganalisa jaringan lokal, karo pesawat fungsi sing dirancang kanggo kontrol remot komputer.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
Manager lalu lintas internet. Uga lunak ngijini kanggo nyetel kacepetan transfer data lan alat sambungan internet.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Piranti lunak kanggo mindhai jaringan kanggo ngarsane kerentanan. Piranti lunak ndhukung jinis beda saiki bakal mindai lan ngecek keamanan jaringan beda ukuran utawa kerumitan.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Deutsch...
Iki minangka alat kanggo nganalisa titik akses nirkabel lan tumindak tartamtu kanggo ndandani sinyal sing lemah saka titik akses Wi-Fi utawa WLAN.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Alat kuat kanggo nyegat Paket jaringan. Uga lunak nduweni fungsi paket nyaring lan ndhukung Jupuk paket remot.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat tes sambungan jaringan lan aplikasi. Piranti lunak nampilake informasi rinci bab protokol tingkat beda.
Ngundhuh
Gratis
English, Deutsch
Piranti lunak bakal ngawasi lan nganalisa aktivitas jaringan kanthi maneka warna kemampuan penyaringan data.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kuat kanggo kaamanan informasi perusahaan. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo ngawasi kegiatan lan generate laporan kanggo wektu pesti.
Ngundhuh
Nyoba
English, Українська, Español...
Piranti lunak iki dirancang kanggo ndeteksi piranti sing disambungake menyang jaringan. Sawise pindai rampung, pangguna nampa informasi rinci ing saben piranti sing ana.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Deutsch...
Pesawat free keperluan jaringan sing digabungake menyang lunak single. Kesempatan sudhut saka kontrol jaringan sing kasedhiya kanggo pangguna.
Ngundhuh
Nyoba
English
Trep lan multifunctional chatting kanggo komunikasi ing jaringan lokal utawa internet. Piranti lunak menehi tingkat dhuwur saka pangayoman supaya nyegah bocor data.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Русский
Piranti lunak kanggo nindakake komunikasi swara karo kualitas swara dhuwur ing telat minimal. Lunak iki uga digunakake dening pemain lan ndhukung nggawe kelompok tematik ing macem-macem game komputer.
Ngundhuh
Gratis
English, Русский
piranti lunak kanggo nransfer file media antarane komputer lan piranti iOS. Piranti lunak nduwe pesawat pribadi kanggo ngatur file musik lan video.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: