Teamviewer

Versi:
13.1.3629
Basa:
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Ngundhuh Teamviewer

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: WindowsAndroid
Babagan: Akses remot
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Teamviewer
Wikipedia: Teamviewer

Gambaran

Keygen Para Teamviewer – lunak kanggo mbatalake ngakses komputer saka ngendi wae ing internet. lunak digunakake kanggo dhukungan interaktif debugging lan pangopènan komputer remot. Keygen Para Teamviewer ngijini kanggo nuduhake file, komunikasi ing chatting lan ngatur presentation. Piranti lunak iku bisa kanggo nyimpen setelan sambungan kapisah kanggo saben komputer. Piranti lunak wis antarmuka sing prasaja lan intuisi nggunakake.

Fitur utama:

  • support ditambahi kanggo macem-macem alat
  • Transfer file lan chatting
  • Nyimpen setelan kapisah kanggo saben komputer

Komentar ing Teamviewer

Teamviewer software sing gegandhengan

Piranti lunak kanggo Manajemen komputer kadohan kanthi nggunakake ekstensi khusus kanggo ngoptimalake bandwidth saka saluran komunikasi alon.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo remot kontrol komputer kanthi nggunakake Android, iOS lan Windows piranti telpon. piranti lunak kanthi simulates fungsi saka mouse lan keyboard.
Ngundhuh
Gratis
English, 中文
Iki minangka piranti lunak akses jarak paling cedhak kanggo nggunakake sambungan komputer lan remot tanpa perlu telat.
Ngundhuh
Nyoba
English, Українська, Français...
Piranti lunak karo pesawat gedhe pribadi kanggo Manajemen sakabehane komputer remot kanthi nggunakake jaringan lokal utawa global.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo nggawe server media lengkap. Piranti lunak ndhukung remot akses kanggo file media saka komputer lan piranti beda.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak kanggo akses menyang data saka komputer remot utawa piranti. Piranti lunak nggunakake ngukur keamanan lan enkripsi kenceng kanggo nglindhungi data.
Ngundhuh
Nyoba
English
Software tes Kapabilitas kertu video. Piranti lunak ngandhut dibangun ing sarana kanggo ngatonake informasi rinci babagan paramèter saka kertu video.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo ngrekam acara kang dumadi ing layar komputer. Uga lunak ngijini kanggo nambah macem-macem efek lan muni kanggo video.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Deutsch
Editor multifunctional kanggo nggawe game 2D benten aliran lan kerumitan. Piranti lunak menehi proses pembangunan prasaja kanggo kedhaftar tanpa program skills.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo ngakses menyang situs diblokir lan mateni censorship internet. Uga lunak ngijini kanggo nglindhungi akun pengguna lan sandhi marang hacking ing.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
piranti lunak kanggo nampilake kondisi cuaca kabeh ndonya. Software mbisakake kanggo tindakake macem-macem pratondho weather lan nampilake animasi owahan ing peta.
Ngundhuh
Gratis
English
Manager piranti BlackBerry. Piranti lunak wis sawetara kolom karya gampang karo piranti.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
Software compresses file lan nggunakake cara komprèsi paling produktif kanggo entuk asil sing paling apik.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Piranti lunak kanggo nyorot kursor mouse kanthi bunder werna, area sing ngubengi pointer ing latar mburi padhang lan nggambar karo kursor ing layar.
Ngundhuh
Nyoba
English, Deutsch
Iki minangka pangurus perpustakaan multimedia sing nduweni panganggo sing dianggo sajrone fitur lan macem-macem fitur kanggo ngatur file musik lan video.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: