Teamviewer

Teamviewer

Versi:
14.1.3399
Basa:
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Ngundhuh Teamviewer

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: WindowsAndroid
Babagan: Akses remot
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Teamviewer
Wikipedia: Teamviewer

Gambaran

Keygen Para Teamviewer – lunak kanggo mbatalake ngakses komputer saka ngendi wae ing internet. lunak digunakake kanggo dhukungan interaktif debugging lan pangopènan komputer remot. Keygen Para Teamviewer ngijini kanggo nuduhake file, komunikasi ing chatting lan ngatur presentation. Piranti lunak iku bisa kanggo nyimpen setelan sambungan kapisah kanggo saben komputer. Piranti lunak wis antarmuka sing prasaja lan intuisi nggunakake.

Fitur utama:

  • support ditambahi kanggo macem-macem alat
  • Transfer file lan chatting
  • Nyimpen setelan kapisah kanggo saben komputer

Komentar ing Teamviewer

Teamviewer software sing gegandhengan

Piranti lunak kanggo akses menyang data saka komputer remot utawa piranti. Piranti lunak nggunakake ngukur keamanan lan enkripsi kenceng kanggo nglindhungi data.
Ngundhuh
Nyoba
English
Piranti lunak kanggo Manajemen komputer kadohan kanthi nggunakake ekstensi khusus kanggo ngoptimalake bandwidth saka saluran komunikasi alon.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo ngatur komputer remot. Piranti lunak menehi hak akses menyang komputer kanggo kualitas layanan.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak kanggo nggawe server media lengkap. Piranti lunak ndhukung remot akses kanggo file media saka komputer lan piranti beda.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Iki minangka piranti lunak akses jarak paling cedhak kanggo nggunakake sambungan komputer lan remot tanpa perlu telat.
Ngundhuh
Nyoba
English, Українська, Français...
Piranti lunak karo pesawat gedhe pribadi kanggo Manajemen sakabehane komputer remot kanthi nggunakake jaringan lokal utawa global.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo remot kontrol komputer kanthi nggunakake Android, iOS lan Windows piranti telpon. piranti lunak kanthi simulates fungsi saka mouse lan keyboard.
Ngundhuh
Gratis
English, 中文
Gampang kanggo nggunakake rate file media saka macem-macem jinis. Piranti lunak ndhukung konfigurasi saka macem-macem opsi lan nambah efek tartamtu sak konversi.
Ngundhuh
Nyoba
English
Sarana prasaja kanggo ngresiki sistem saka file rasah lan ndandani kasalahan pendaptaran. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo ndeleng kabeh masalah ditemokake ing rinci tampilan jendhela.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Iki minangka sarana cilik kanggo nguji kinerja RAM, sing njamin RAM saged ngrekam lan maca data.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo mindhai jaringan kanggo ngarsane kerentanan. Piranti lunak ndhukung jinis beda saiki bakal mindai lan ngecek keamanan jaringan beda ukuran utawa kerumitan.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Deutsch...
Alat kuat kanggo ndeteksi ancaman didhelikake lan mbusak spyware angkoro. Sarana migunakake teknologi maya kanggo nglindhungi ing wektu nyata.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
Piranti lunak antivirus ndhukung teknologi maya kanggo aman surfing ing internet lan perlindungan marang ancaman cyber dhasar saka donya digital.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Piranti lunak kanggo niru game ing virtual MIDI-keyboard. Piranti lunak mbisakake kanggo nemtokake tonality musik lan ngatur piranti musik kanggo kabutuhan pangguna.
Ngundhuh
Nyoba
English
piranti lunak kanggo nampilake kondisi cuaca kabeh ndonya. Software mbisakake kanggo tindakake macem-macem pratondho weather lan nampilake animasi owahan ing peta.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: