ePSXe

ePSXe

Versi:
2.0.5
Basa:
English, Español

Ngundhuh ePSXe

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Babagan: Game emulator
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: ePSXe
Wikipedia: ePSXe

Gambaran

ePSXe – lunak kanggo muter aplikasi saka console game Sony PlayStation ing komputer. ePSXe ngijini sampeyan kanggo mbukak CD game console lan gambar sing disimpen ing drive hard. Piranti lunak nggunakake akeh tambahan lan modul kanggo puter maneh game ing kondisi sing maximally cedhak kanggo game ing console. ePSXe ngijini sampeyan kanggo nyimpen utawa mbukak game saka panggonan disconnection lan nggunakake Cidra beda gampang wacana saka game. EPSXe uga ngandhut pribadi kanggo ngatur pengontrol lan tombol kontrol ing papan tombol.

Fitur utama:

  • Kualitas Emulation game
  • Run cd game lan gambar disk
  • Akeh tambahan lan modul
  • Piranti kanggo ngatur pengontrol

Komentar ing ePSXe

ePSXe software sing gegandhengan

Alat kanggo muter game ing GameCube lan Wii nyenengake game. Piranti lunak mbenakake kualitas gambar lan ngijini nggunakake joysticks game.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Français...
Salah siji saka emulators anjog saka PlayStation game Laptop console. Piranti lunak ndhukung akeh game lan Manajemen layanan PlayStation Network.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Piranti lunak kanggo emulate karya mouse lan keyboard nggunakake joysticks game. Piranti lunak ndhukung konfigurasi kombinasi tombol ing keyboard utawa mouse lan nyedhiyakake Emulation cepet ing joystick ing.
Ngundhuh
Gratis
English
Editor Graphic kanggo anak umur sadurunge sekolah karo pesawat gedhe efek lan pribadi. Software diprecaya saben tumindak dening efek swara lucu.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Piranti lunak iki dirancang kanggo ngowahi lan ngowahi file grafis, audio lan video lan ndhukung alat sing luwih maju kanggo proses.
Ngundhuh
Nyoba
English
Iki minangka solusi antivirus modern kanggo ningkatake pangayoman data pribadhi marang serangan web, penipuan, spam, rootkit, ransomware, lan spyware.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
A pesawat saka codecs kanggo muter maneh ing format modern saka file audio lan video. lunak nyedhiyakake kompatibilitas ing antarane codecs lan mbisakake kanggo ngatur konfigurasi sing.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak iki dirancang kanggo digambar nganggo mouse kursor utawa tablet grafis. Piranti lunak ndhukung karya ing sawetara lapisan lan nemtokake gaya tekanan saka sikat ing kanvas.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
editor kanggo ngoptimalake lan menakake proses pembangunan PHP. Software ngijini sampeyan ngowahi file lan kalebu pribadi kanggo karya nyaman karo kode.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
piranti lunak kanggo nggawe lan proses music ing tingkat profesional. Piranti lunak nggunakake teknologi swara majeng lan pesawat pribadi virtual.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Français...
Alat kuat kanggo otomatis panelusuran, kanggo proses lan ngawasi gedhe Jumlah saka informasi saka internet. Software ngijini sampeyan kanggo ngekspor data dijupuk kanggo macem-macem format.
Ngundhuh
Nyoba
English
The multifungsi lunak karo dhukungan saka teknologi modern, kang dirancang kanggo ndjogo video liwat barang tartamtu utawa wilayah.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
A pesawat saka piranti lunak kanggo nindakake tugas saben dinten ing internet. Antarane software ana browser, klien email, media player, transfer data klien etc.
Ngundhuh
Nyoba
English, Español
piranti lunak kanggo ndeleng lumahing bumi ing rinci karo dhukungan saka satelit lan nampilake obyek ing grafis 3D.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Iki minangka piranti lunak banget kanggo kolektor musik sing ngidini sampeyan ngatur perpustakaan media lan ngowahi metadata saka file audio.
Ngundhuh
Demo
English, Français, Español...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: