Picasa

Picasa

Versi:
3.9.141.259
Basa:
English (United States), Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Ngundhuh Picasa

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Babagan: Panampil gambar
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Wikipedia: Picasa

Gambaran

Picasa – fungsi organizer saka Google perusahaan digunakake foto lan video karo. Software katindakake nganggo paling populer format lan ngidini sampeyan ngowahi, ngatur, print lan nulis file menyang disk. Picasa wis sawetara saka sudhut instruments lan efek kanggo nyunting lan penambahan saka foto. Software ngijini sampeyan kanggo ngatur album, Ngonversi gambar kanggo film, presentations utawa gelaran, lan uga enggo bareng file email lan layanan populer.

Fitur utama:

  • Wide kemungkinan bisa karo gambar lan video
  • Dhukungan saka populer format
  • Gedhe pesawat pribadi lan efek kanggo nyunting
  • Fungsi enggo bareng file antarane kedhaftar

Komentar ing Picasa

Picasa software sing gegandhengan

piranti lunak kanggo ndeleng, ngowahi lan Ngonversi gambar. Piranti lunak ndhukung format ing Graphic utama lan akeh fungsi beda.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Iki minangka penampil gambar sing ndhukung format populer, editor dhasar sing dibangun ing, panelusur lan gambar gambar majeng.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kanggo ndeleng lan bisa karo file grafis. Software ngijini sampeyan kanggo aplikasi macem-macem efek lan Ngonversi file kanggo format populer.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Iki minangka penampil gambar lan foto sing ndhukung format sing paling modern, lan nduweni alat panyuntingan dhasar.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Editor gambar grafis karo pesawat sakabehane pribadi kanggo proses gambar. Piranti lunak wis efek beda lan saringan.
Ngundhuh
Gratis
English, Deutsch
Alat kanggo bisa karo gambar lan ngatur foto. Software ngijini sampeyan ngowahi gambar, aplikasi macem-macem efek lan nerbitaké mau ing layanan populer.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Alat kanggo bisa karo data saka panyimpenan maya saka layanan Google. Software njamin kacepetan dhuwur lan produktivitas saka karya karo file.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Iki minangka piranti lunak cilik kanggo mbukak kunci file PDF lan disimpen tanpa watesan asli. Piranti lunak ndhukung proses batch file.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Popular instrument kanggo siaran stream media kanggo internet. Piranti lunak ndhukung setelan Broadcast kanggo nggedhekake kualitas video.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Piranti lunak nggawe gambar, dilengkapi karo alat sing gampang digunakake kanggo nambah cathetan menyang gambar utawa gambar.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Editor teks cepet karo pesawat saka migunani fitur. Piranti lunak ngandhut sistem golèk cerdas, keywords panggantos lan ngijini sampeyan kanggo Count karakter.
Ngundhuh
Gratis
English
Ing Dj-studio kanggo nggawe anggota musik lan campur karo sawetara saka sudhut pribadi. Lunak njamin kualitas Reproduksi swara format audio beda.
Ngundhuh
Nyoba
English
Iki minangka piranti lunak kanggo ngganti data kanthi piranti kaya panampa GPS lan pengontrol servo sing disambungake menyang komputer liwat port serial.
Ngundhuh
Gratis
English
Editor grafis kuat kanggo nggawe lan ngedit gambar. Software ngijini sampeyan kanggo ngundhuh efek tambahan lan pribadi digarap gambar.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Alat kanggo puter maneh ing multimedia lan isi interaktif ing internet. Piranti lunak iku nemen ngembang kemungkinan saka browser populer.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: