Picasa

Versi:
3.9.141.259
Basa:
English (United States), Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Ngundhuh Picasa

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Babagan: Panampil gambar
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Wikipedia: Picasa

Gambaran

Picasa – fungsi organizer saka Google perusahaan digunakake foto lan video karo. Software katindakake nganggo paling populer format lan ngidini sampeyan ngowahi, ngatur, print lan nulis file menyang disk. Picasa wis sawetara saka sudhut instruments lan efek kanggo nyunting lan penambahan saka foto. Software ngijini sampeyan kanggo ngatur album, Ngonversi gambar kanggo film, presentations utawa gelaran, lan uga enggo bareng file email lan layanan populer.

Fitur utama:

  • Wide kemungkinan bisa karo gambar lan video
  • Dhukungan saka populer format
  • Gedhe pesawat pribadi lan efek kanggo nyunting
  • Fungsi enggo bareng file antarane kedhaftar

Komentar ing Picasa

Picasa software sing gegandhengan

Iki minangka penampil gambar lan foto sing ndhukung format sing paling modern, lan nduweni alat panyuntingan dhasar.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Editor gambar grafis karo pesawat sakabehane pribadi kanggo proses gambar. Piranti lunak wis efek beda lan saringan.
Ngundhuh
Gratis
English, Deutsch
piranti lunak kanggo ndeleng, ngowahi lan Ngonversi gambar. Piranti lunak ndhukung format ing Graphic utama lan akeh fungsi beda.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Alat kanggo ndeleng lan bisa karo file grafis. Software ngijini sampeyan kanggo aplikasi macem-macem efek lan Ngonversi file kanggo format populer.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Alat kanggo bisa karo gambar lan ngatur foto. Software ngijini sampeyan ngowahi gambar, aplikasi macem-macem efek lan nerbitaké mau ing layanan populer.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Iki minangka penampil gambar sing ndhukung format populer, editor dhasar sing dibangun ing, panelusur lan gambar gambar majeng.
Ngundhuh
Gratis
English
Perangkat lunak kompak iki nggawe gambar, ndhukung format gambar populer lan nduweni editor grafis sing dibangun ing.
Ngundhuh
Gratis
English, Deutsch, Nederlands
Iki minangka video converter sing ndhukung akeh format lan setelan lanjut kanggo ngonversi DVD.
Ngundhuh
Nyoba
English
Iki minangka pangatur file sing ndhukung kabeh tugas umum, FTP-klien sing dibangun lan akeh fungsi tambahan kanggo nggarap file lan direktori.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Piranti lunak kanggo ngatur katajeman foto surem. Lunak njamin Recovery saka kualitas gambar kanthi kiat utawa weakening saka ngarahke.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki antivirus lengkap karo teknologi cloud kanggo nglindhungi serangan jaringan, ransomware, lan piranti lunak angkoro sing liyane.
Ngundhuh
Nyoba
English, Українська, Français...
Iki minangka sarana kanggo ngawasi suhu prosesor lan ngeset tugas otomatis kanggo nyegah panas banget.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Salah siji saka database donya anjog saka SQL. Lunak njamin kacepetan dhuwur, penak lan ease saka nggunakake.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
A lunak kanggo nambah sambungan internet kanthi nggawe pangowahan perlu kanggo setelan modem lan modul jaringan.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Pamuter media kanthi dhukungan saka format sing populer. Piranti lunak ngidini sampeyan nambah file menyang panyimpenan maya lan ndeleng ing piranti sing beda-beda.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: