FastStone Image Viewer

FastStone Image Viewer

Versi:
7
Basa:
English, Українська, Français, Español...

Ngundhuh FastStone Image Viewer

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Babagan: Panampil gambar
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: FastStone Image Viewer

Gambaran

FastStone Gambar panampil – lunak kanggo ndeleng, ngowahi lan Ngonversi gambar. Piranti lunak iku bisa kanggo ngganti ukuran gambar, motong foto, mbusak efek mata-abang, ngatur padhange, kontras lan ketajaman gambar, etc. FastStone Gambar panampil dianggo karo format Graphic utama lan paling format saka kamera digital. Software ngijini sampeyan kanggo nggawe gelaran karo akeh efek transisi iringan music. Uga FastStone Gambar panampil interaksi karo scanner lan nduweni fungsi printing karo gambar kontrol seko ing kaca.

Fitur utama:

  • Viewing, editing lan konversi
  • Ndhukung format ing Graphic utama
  • A nomer akeh efek gambar
  • slideshow
  • Ndhukung metadata EXIF

Komentar ing FastStone Image Viewer

FastStone Image Viewer software sing gegandhengan

Iki minangka penampil gambar lan foto sing ndhukung format sing paling modern, lan nduweni alat panyuntingan dhasar.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Editor gambar grafis karo pesawat sakabehane pribadi kanggo proses gambar. Piranti lunak wis efek beda lan saringan.
Ngundhuh
Gratis
English, Deutsch
Alat kanggo ndeleng lan bisa karo file grafis. Software ngijini sampeyan kanggo aplikasi macem-macem efek lan Ngonversi file kanggo format populer.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Piranti lunak kanggo ngatur nglumpukke potret lan bahan video. Uga lunak nyedhiyakake tlusur lan sudhut kemungkinan gampang kanggo proses file.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Alat kanggo bisa karo gambar lan ngatur foto. Software ngijini sampeyan ngowahi gambar, aplikasi macem-macem efek lan nerbitaké mau ing layanan populer.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Iki minangka penampil gambar sing ndhukung format populer, editor dhasar sing dibangun ing, panelusur lan gambar gambar majeng.
Ngundhuh
Gratis
English
Himpunan komponen sing perlu kanggo operasi ing aplikasi software lan adhedhasar arsitektur NET. Software ndhukung basa warna program.
Ngundhuh
Gratis
English
Pesawat pribadi kanggo ngresiki lan ngoptimalake sistem operasi. Software ngijini sampeyan kanggo ngatur sistem lan mbusak file rasah.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English, Українська, Français...
Piranti lunak kanggo ndeleng informasi lengkap babagan struktur file saka hard disk lan ngoptimalake disk papan. Piranti lunak menehi sawetara Varian kanggo nampilake struktur isi ing disk.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Iki minangka pemindai cepet multi-thread sing disambungake menyang jaringan sing nyedhiyakake informasi sing cukup kanggo saben alamat IP sing dideteksi.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo akses menyang basis kang duwe omah asosiasi. Piranti lunak mbisakake kanggo nggoleki informasi perlu, ngatur saldo akun lan ndeleng sajarah pembayaran saka laporan.
Ngundhuh
Nyoba
English
Alat kanggo olahpesen cepet ing internet. Lunak nduweni fungsi migunani lan ngidini komunikasi aman karo kedhaftar.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo Manajemen email. Kemungkinan Wide kasedhiya kanggo pangguna kanggo desain huruf lan ngatur piranti lunak kanggo kabutuhan.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak wis dirancang kanggo nggawe kualitas file PDF dening nggunakake printer virtual sing interaksi karo aplikasi kantor.
Ngundhuh
Nyoba
English
A alat kuat kanggo bisa karo gambar. Piranti lunak nduwe pesawat gedhe pribadi nggawe, ngowahi lan nyipta gambar.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: