McAfee Total Protection

McAfee Total Protection

Versi:
16.0.18
Basa:
English, Français, Español, Deutsch...

Ngundhuh McAfee Total Protection

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
McAfee Total Protection
Sistem operasi: Windows
Lisensi: Nyoba
Sunting interwiki:

Gambaran

McAfee Total Protection – antivirus kanthi solusi canggih ing lapangan pangayoman. Piranti lunak ngijini sampeyan milih cepet, lengkap, utawa selektif saka PC kanggo virus, ransomware, malware, spyware utawa ancaman liyane. McAfee Total Protection nyedhiyakake proteksi data ing internet kanthi nampilake tingkat keamanan situs web ing asil panelusuran, pamblokiran situs web phishing, mindai file sing diundhuh lan pangalihan menyang situs web sing bener yen ana kesalahan ing link kasebut. McAfee Total Protection bisa ngatur sandhi lan digunakake kanthi otomatis nyambung menyang situs web utawa piranti lunak liya. Antivirus nduweni firewall rong arah sing nyegah panyerang saka eksploitasi kerentanan ing sistem operasi kanggo ngakses komputer lan nyolong informasi pribadi pangguna. McAfee Total Protection nglindhungi spam, mbusak file tanpa kamungkinan pemulihan, nyimpen data penting ing panyimpenan enkripsi lan mriksa piranti sing disambungake menyang jaringan.

Fitur utama:

  • Antivirus lan antispyware
  • Proteksi jaringan asal lan ngrampungake masalah keamanan
  • Nyimpen data penting ing panyimpenan enkripsi
  • Keamanan internet
  • Pangatur tembung sandi

Perangkat lunak sing gegandhengan

Gratis
Utawa iki dirancang kanggo instal antivirus, paket keamanan, lan piranti lunak liya kanggo nglindhungi McAfee bebarengan karo data residual.

Komentar ing McAfee Total Protection

McAfee Total Protection software sing gegandhengan

Iki minangka firewall kanggo matesi akses menyang sistem panganggo saka internet lan mblokir piranti lunak sing curiga sing nyoba ngakses internet.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Iki minangka antivirus kanggo pangayoman PC maksimal marang ancaman jaringan lan lokal. Ana manajer sandi sing dibangun ing lan panyimpenan file sing terenkripsi.
Ngundhuh
Nyoba
English, Українська, Français...
Iki minangka solusi antivirus modern kanggo ningkatake pangayoman data pribadhi marang serangan web, penipuan, spam, rootkit, ransomware, lan spyware.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Iki minangka antivirus kanthi piranti gedhe kanggo pangayoman lengkap komputer saka ancaman internal lan eksternal saka macem-macem jinis.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Iki minangka antivirus populer karo teknologi méga modern kanggo ngamanake komputer marang virus sing paling umum, scammers lan nyedhiyakake keamanan privasi ing internet.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Antivirus kasebut kanthi efektif ngilangake malware lan ngalang-alangi infèksi luwih saka komputer sampeyan kanthi penyerang sing padha.
Ngundhuh
Nyoba
English
Iki minangka antivirus lengkap kanthi tingkat pangreksan dhuwur marang ransomware, virus, spyware, malware lan ancaman online liyane.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Iki minangka pangayoman sing komprehensif marang malware lan spyware, sing nyedhiyani Surf sing aman ing internet lan alat pribadi sing gegandhengan karo privasi.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Antivirus iki nduweni database modern tandha virus lan teknologi proaktif kanggo njaga komputer marang ancaman lokal lan jaringan.
Ngundhuh
Nyoba
English, Українська, Русский
Piranti lunak antivirus ndhukung teknologi maya kanggo aman surfing ing internet lan perlindungan marang ancaman cyber dhasar saka donya digital.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Antivirus lengkap iki njamin panylametan sistem marang macem-macem jinis virus, pamblokiran situs web phishing, nglindhungi jaringan WiFi lan ndhelik data pribadhi.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Iki minangka solusi antivirus saka perusahaan Symantec, salah sawijining pemimpin donya ing produksi perangkat lunak kanggo nglindhungi komputer.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Piranti lunak kanggo akses menyang data saka komputer remot utawa piranti. Piranti lunak nggunakake ngukur keamanan lan enkripsi kenceng kanggo nglindhungi data.
Ngundhuh
Nyoba
English
Cepet lan populer browser trep Tetep online. Piranti lunak ndhukung teknologi modern lan nduweni fungsi migunani.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
A lunak kanggo comparison visual Varian beda saka file sing padha ing syarat-syarat sing beda lan sinkronisasi saka owah-owahan ngenalaken.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: