McAfee LiveSafe McAfee LiveSafe

Ngundhuh Ngundhuh McAfee LiveSafe

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Ora mbayar
Review rating:

Gambaran:

McAfee LiveSafe – lunak antivirus populer kang nggunakake solusi linuwih ing bidhang pertahanan. Lunak njamin pangayoman saka data rahasia utawa informasi liyane kanthi loro-cara firewall lan inti scanner generasi sabanjuré. McAfee LiveSafe bisa kanggo nglindhungi Tetep ing internet, mblokir spam ing layanan mail, nglindhungi hardware lan software. Piranti lunak tandha pranala asil panelusuran karo lambang khusus kang ngandhani pengguna babagan sarjana saka bebaya. McAfee LiveSafe ndhukung layanan Manajemen pangayoman saka piranti pangguna nggunakake fungsi saka rong tahapan aktifitas bukti asli lan panggantos saka sandhi gampang utawa ambalan. Uga lunak ngandhut kontrol modul Parental sing nyedhiyani nyaring isi lan perencanaan nggunakake lalu lintas.

Fitur utama ing:

  • Pangayoman data Komplek
  • Scan Cepet sistem ing wektu nyata
  • Aman Tetep ing internet
  • Information about jurusan pranala bebaya
  • Modul kontrol Parental

Komentar tumrap McAfee LiveSafe:


McAfee LiveSafe Lunak related:


Antiviruses  

piranti lunak kanggo ndeteksi lan mbusak virus. Software ngijini sampeyan kanggo mindhai sistem kanggo macem-macem jinis virus, spyware lan ancaman.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Antiviruses  

Alat kanggo ngreksa marang virus, spyware lan rootkit. Piranti lunak menehi aman Tetep ing internet lan ngecek lalu lintas kanggo ancaman bisa.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Antiviruses  

Cara trep kanggo golek lan mbusak data mbebayani. Antivirus ndeteksi ancaman paling lazim sistem lan nuduhake ing laporan rinci.

Ngundhuh
Gratis
English

Antiviruses  

Software ndeteksi vulnerabilities sistem lan ngilangake wong. program menehi search aman ing internet lan pangayoman marang fraudsters.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Antiviruses  

The antivirus misuwur kanggo pangayoman saka sistem marang werna-werna jinis ancaman. Piranti lunak iku bisa kanggo nyimpen sandhi pangguna ing safety lan nglindhungi jaringan asal marang spyware.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Antiviruses  

Alat efektif kanggo ndeteksi lan mbusak obyek angkoro kanthi nggunakake analisis tindak tanduk lan teknologi maya.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Antiviruses  

Piranti lunak kanggo mesthekake aman Tetep ing internet. Pamblokiran lunak modul iklan lan Camping mbebayani.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Antiviruses  

Sarana antivirus kanggo neutralize spyware lan Adware. Piranti lunak iku bisa kanggo ndeteksi macem-macem jinis Trojan, Cacing lan backdoor.

Ngundhuh
Gratis
Русский

Antiviruses  

Piranti lunak wis dirancang kanggo mriksa komputer kasebut kanggo obyek angkoro utawa mbebayani karo neutralization sakteruse.

Ngundhuh
Gratis
English, Русский

Antiviruses   Optimization sistem  

Alat kuat kanggo ndeteksi ancaman didhelikake lan mbusak spyware angkoro. Sarana migunakake teknologi maya kanggo nglindhungi ing wektu nyata.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Komunikasi swara  

Alat trep kanggo rembugan karo dhukungan layanan populer. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nggawe telpon swara, pesen teks exchange lan file.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Optimization sistem  

Alat kanggo nambah kinerja komputer lan ndandani kewan omo ing sistem. Software ngijini sampeyan kanggo tumindak scan jero lan ndandani macem-macem masalah.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Antiviruses  

The antivirus populer kanggo nglindhungi sistem marang warna ancaman lan virus. Piranti lunak iku bisa kanggo mblokir robot jaringan lan matesi akses menyang situs kanggo wong diwasa.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Pendidikan  

piranti lunak kanggo nindakake tugas matematika saka engineering lan tingkat ngelmu. Software ndhukung macem-macem pribadi kanggo analisis, pitungan lan simulasi saka data.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Pamuter media  

Gampang kanggo nggunakake pamuter audio sing ndhukung format ing populer. Software ngijini sampeyan kanggo ngrungokake radio online lan kanggo ngobong music kanggo disk.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Deutsch...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: