Playkey

Versi:
1.4.8.65404
Basa:
English, Русский

Ngundhuh Playkey

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Kategori: GameVideo streaming
Lisensi: Nyoba
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Playkey

Gambaran

Playkey – layanan game maya puter maneh populer game liwat internet. Piranti lunak ndhukung akeh game saka manufaktur anjog sing diwiwiti ing remot server lan siaran kanggo pangguna ing wangun stream video. Playkey mbisakake kanggo muter game ing sembarang piranti disambungake menyang internet liwat browser utawa piranti lunak klien liyane. Playkey menehi kacepetan transfer dhuwur streaming denah lan kualitas gambar paling gedhé. Piranti lunak simplifies akses kanggo game beda lan deprives kedhaftar saka perlu kanggo tuku peralatan playing khusus kanggo dhukungan saka game karo mbukak gedhe ing sistem. Uga sadurunge mundhut game Playkey ngijini sampeyan kanggo nyoba wong sak sawetara wektu.

Fitur utama:

  • Kacepetan transfer dhuwur denah streaming
  • Ndhukung game saka manufaktur anjog
  • Syarat kurang setelan sistem
  • Puter maneh game ing piranti beda

Komentar ing Playkey

Playkey software sing gegandhengan

Layanan game kanggo mbukak game saka badaisalju. Uga lunak ndhukung kemampuan saka game peserta liwat internet.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Game kertu free ing aliran strategi. Game nduwe pesawat SIM gaib karo pahlawan legendaris saka Semesta Warcraft.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Popular aplikasi kanggo download game saka Electronic Arts. Piranti lunak interaksi karo gudang maya lan migunani fitur.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Alat kanggo nambah kinerja sistem lan ngoptimalake urutane critane game. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nindakake optimasi ing mode otomatis utawa manual.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak kanggo ngganti setelan game lan nggunakake Cidra kanggo Xbox 360 console. Piranti lunak ndhukung nomer akeh game populer saka aliran beda.
Ngundhuh
Gratis
English
Platform game misuwur karo nomer akeh game populer saka aliran beda. Software mbisakake komunikasi lan muter karo pemain liyane liwat internet.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Alat kanggo download game saka perusahaan Ubisoft. Software ngijini sampeyan kanggo komunikasi karo pemain lan ngajak wong kanggo muter.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Popular game kanggo mbangun warna struktur ing donya digawé saka pamblokiran. Pamuter duwe akses menyang macem-macem mode game lan akeh modifikasi kanggo nggedhekake kemungkinan.
Ngundhuh
Demo
English, Français, Español...
Instrument kanggo dijupuk video saka layar komputer. Piranti lunak mbisakake kanggo siaran tumindak saka layar menyang layanan populer video.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Populer antarane tukang game emulator jaringan lokal. Lunak njamin sambungan aman karo pemain lan wis akeh kolom kanggo ngganti.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Deutsch...
Piranti lunak ndeteksi lan nglindhungi marang cheaters. Uga ndhukung pangayoman marang tukang game sing nggunakake basa saru.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo nonton online film lan TV nuduhake ing proses download. Piranti lunak nduwe pesawat gedhe isi video saka aliran beda lan njamin dhuwur puter maneh kualitas.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti kanggo muter file audio lan ngatur kolèksi file media. Software ngijini sampeyan kanggo Ngonversi file media menyang macem-macem format banjur owahi informasi bab mau.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Editor Graphic karo pesawat pribadi trep kanggo bisa karo gambar. Software ngijini sampeyan kanggo nggunakake Processing kumpulan nalika nggunakake saringan.
Ngundhuh
Gratis
English, Français
Piranti lunak kanggo transfer cepet saka file saka macem-macem jinis utawa ukuran. Software ndhukung ijol-ijolan data ing antarane sawetara piranti lan komputer bebarengan.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: