Playkey

Versi:
1.4.8.65404
Basa:
English, Русский

Ngundhuh Playkey

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Lisensi: Nyoba
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Playkey

Gambaran

Playkey – layanan game maya puter maneh populer game liwat internet. Piranti lunak ndhukung akeh game saka manufaktur anjog sing diwiwiti ing remot server lan siaran kanggo pangguna ing wangun stream video. Playkey mbisakake kanggo muter game ing sembarang piranti disambungake menyang internet liwat browser utawa piranti lunak klien liyane. Playkey menehi kacepetan transfer dhuwur streaming denah lan kualitas gambar paling gedhé. Piranti lunak simplifies akses kanggo game beda lan deprives kedhaftar saka perlu kanggo tuku peralatan playing khusus kanggo dhukungan saka game karo mbukak gedhe ing sistem. Uga sadurunge mundhut game Playkey ngijini sampeyan kanggo nyoba wong sak sawetara wektu.

Fitur utama:

  • Kacepetan transfer dhuwur denah streaming
  • Ndhukung game saka manufaktur anjog
  • Syarat kurang setelan sistem
  • Puter maneh game ing piranti beda

Komentar ing Playkey

Playkey software sing gegandhengan

Game kertu free ing aliran strategi. Game nduwe pesawat SIM gaib karo pahlawan legendaris saka Semesta Warcraft.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Alat kanggo nambah kacepetan transmisi data ing antarane komputer lan server game. Program ngijini sampeyan kanggo nambah kacepetan sambungan ing macem-macem game populer.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat trep kanggo nganyari pembalap kertu grafis saka perusahaan NVIDIA. Software ngijini sampeyan kanggo nyetel setelan paling luweh kanggo game.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Alat kanggo nambah kinerja sistem lan ngoptimalake urutane critane game. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nindakake optimasi ing mode otomatis utawa manual.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Manager piranti BlackBerry. Piranti lunak wis sawetara kolom karya gampang karo piranti.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
Pamuter media sing ndhukung format sing beda. Software ngijini sampeyan kanggo ngatur perpustakaan musik lan ndeleng subtitles.
Ngundhuh
Nyoba
English
Alat efektif kanggo ndeteksi lan mbusak obyek angkoro kanthi nggunakake analisis tindak tanduk lan teknologi maya.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Français...
Piranti lunak kanggo bisa karo musik aliran beda. Piranti lunak wis akeh pribadi lan efek kanggo nggawe music profesional.
Ngundhuh
Nyoba
English
Piranti lunak kanggo nambah kinerja komputer. Piranti lunak ngandhut sawetara kolom kanggo nyepetake lan ngoptimalake sistem.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo nyelarasake data antarane piranti HTC lan komputer. Nanging ndhukung nganyari otomatis saka pembalap piranti.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Iki minangka piranti lunak kanggo ngawasi lan nglaporake ing ngarsane trojan ing tombol, nilai registri, file wiwitan lan lokasi pendaptaran utawa file sistem liyane.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki minangka sarana cilik sing dirancang kanggo nampilake informasi babagan piranti PCI sing diinstal ing komputer panganggo.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo nyelarasake data ing antarane komputer lan piranti Windows Phone. Piranti lunak mbisakake kanggo nganyari sistem operasi piranti lan ngontrol dhaptar lagu ing perpustakaan media.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Alat kanggo nggawe swara lan telpon video kabeh ndonya. Program ngijini sampeyan kanggo nggawe telpon menyang mobiles lan landlines.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Gampang kanggo nggunakake pamuter audio. Piranti lunak ndhukung format audio lan mbisakake kanggo nginstal komponen tambahan bisa karo file audio.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: