Sistem operasi: Windows
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: WTFast
Wikipedia: WTFast

Gambaran

WTFast – lunak kanggo nambah kacepetan transfer data ing antarane komputer lan server game. Piranti lunak jaringan data global dirancang khusus kanggo tukang game. WTFast ngijini sampeyan kanggo nambah kacepetan sambungan ing game kayata saka Donya Warcraft, Diablo, Tera, GiuldWars, Liga Legenda, Dota 2, Donya Tanks, Lineage 2 lan sapiturute lunak uga mundhak kacepetan respon saka server, nyuda lags lan risiko disconnection saka server game.

Fitur utama:

  • Nambah saka kacepetan transfer data ing antarane komputer lan server game
  • Ngurangi resiko disconnection saka game
  • Ngurangi saka lags
WTFast

WTFast

Versi:
4.15.1.1897
Basa:
English

Ngundhuh WTFast

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing WTFast

WTFast software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: