MODO

MODO

Versi:
13.01
Basa:
English

Ngundhuh MODO

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Lisensi: Nyoba
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: MODO
Wikipedia: MODO

Gambaran

Modo – lunak kanggo nggawe lan ngowahi isi digital karo support paling ing format gambar. Piranti lunak wis engine Rendering kuat kang menehi gambar sing paling nyata. Modo bisa nggawe karakter 3D Komplek, obyek arsitektur lan pemandangan animasi liyane. Piranti lunak ngandhut pesawat gedhe pribadi teken lan fasilitas siap Cithakan. Modo uga ngijini kanggo nggawe pribadi khusus dhewe kanggo kabutuhan.

Fitur utama:

  • fitur lengkap modeling, Rendering lan animasi
  • Advanced teknologi Processing
  • pesawat gedhe pribadi saka macem-macem
  • Presensi Cithakan siap lan conto tektur

Komentar ing MODO

MODO software sing gegandhengan

Piranti lunak kuat kanggo 3D modeling proyèk saka kerumitan dhuwur. Piranti lunak iki digunakake digunakake ing desain CAD, Graphic Design lan planning industri.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Alat kanggo modeling saka interior ing grafis 3D. Piranti lunak nampilake desain rinci komponen beda saka bangunan lan fasilitas.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Alat kanggo desain lan ngatur piranti elektronik. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nggawe Circuit ing editor Graphic lan tumindak uji.
Ngundhuh
Demo
English
Alat trep kanggo bisa karo grafis 3D. Lunak klebu sawetara saka sudhut pribadi kanggo modeling lan nggawe video game.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo modeling obyek ing nggambarake 3D. Pengguna nduweni kesempatan kanggo nggawe unsur beda kanggo proyèk dhewe.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Gampang nggunakake piranti lunak kanggo ngowahi video menyang format DVD. Piranti lunak wis pribadi kanggo ngowahi lan ngatur setelan saka file video.
Ngundhuh
Nyoba
English, Українська, Français...
Gampang nggunakake piranti lunak karo pesawat gedhe pribadi lan dhukungan saka format file populer kanggo ngatasi macem-macem tugas kantor.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Alat kanggo kinerja otomatis tumindak seneng bola ing sistem operasi. Software ndhukung fungsi kanggo mbukak, ngowahi lan ngumpulake ing Tulisan.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo bisa karo macem-macem petungan matématika. Akeh pribadi lan komponen kanggo nggawe gambar kasedhiya kanggo pangguna.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Editor music sakabehane nilai musik karo fungsi sudhut. Piranti lunak menehi daya utawa download saka macem-macem gaya saka unsur musik karo sistem tlusur linuwih.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Alat kanggo ngontrol piranti GPS-pandhu arah dikembangaké dening TomTom. Software ngijini sampeyan kanggo ngontrol sistem navigasi lan diwenehi akses menyang isi piranti.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Français...
Iki minangka browser cepet sing ndhukung teknologi khusus kanggo cepet ngemot halaman web lan alat kanggo surfing gampang ing internet.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Piranti lunak kanggo komunikasi teks lan video karo panganggo liya ing donya. Uga ana kamungkinan kanggo ngatur kamar khusus karo tema beda kanggo diskusi.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Gampang kanggo nggunakake pamuter audio. Piranti lunak ndhukung format audio lan mbisakake kanggo nginstal komponen tambahan bisa karo file audio.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak iki dirancang kanggo ngoptimalake gambar digital kanggo tujuan nggoleki ing internet lan ndhukung modul kanggo perbandingan instan asli karo gambar sing diowahi.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: