Sistem operasi: Windows
Lisensi: Nyoba
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: MODO
Wikipedia: MODO

Gambaran

Modo – lunak kanggo nggawe lan ngowahi isi digital karo support paling ing format gambar. Piranti lunak wis engine Rendering kuat kang menehi gambar sing paling nyata. Modo bisa nggawe karakter 3D Komplek, obyek arsitektur lan pemandangan animasi liyane. Piranti lunak ngandhut pesawat gedhe pribadi teken lan fasilitas siap Cithakan. Modo uga ngijini kanggo nggawe pribadi khusus dhewe kanggo kabutuhan.

Fitur utama:

  • fitur lengkap modeling, Rendering lan animasi
  • Advanced teknologi Processing
  • pesawat gedhe pribadi saka macem-macem
  • Presensi Cithakan siap lan conto tektur
MODO

MODO

Versi:
14.01
Basa:
English

Ngundhuh MODO

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing MODO

MODO software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: