Scribus Scribus

Ngundhuh Ngundhuh Scribus

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

Scribus – lunak kuat kanggo tata letak dokumen ing tingkat profesional. Software mbisakake kanggo nggunakake master kaca lan Cithakan disiapake kanggo desain produk dicithak kualitas. Scribus ndhukung format teks lan pribadi khusus kanggo Processing teks majeng. Piranti lunak wis format document dhewe sing ndhukung paling fonts, gaya teks beda, katon lan didhelikake pamblokiran. Uga Scribus ngandhut macem-macem pribadi nggambar manéka, ngganti situs obyek lan ngowahi dokumen PDF.

Fitur utama ing:

  • Kasedhiyan kaca cithakan wis disetel
  • Kasedhiyan kahanan gaya teks paragraf lan simbol
  • kerning manual
  • Bisa karo dokumen PDF
  • Titah saka produk dicithak

Komentar tumrap Scribus:


Scribus Lunak related:


Tèks editors  

editor ing teks kang digunakake digunakake ing antarane programer. lunak fokus ing editing lan format teks sing ditulis ing C ++ program basa.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Pembangunan   Tèks editors  

Editor fungsi kanggo bisa karo kode. Piranti lunak ngandhut pesawat fitur kuat lan kemampuan kanggo ngunggah file lokal kanggo FTP-server.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, 한국어

Kantor  

Kantor Suite bisa karo dokumen teks lan tabel. Nanging ndhukung nomer akeh format lan fungsi minangka alternatif kanggo Microsoft Office.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

nglumpukake  

piranti lunak kanggo nggawe dhaptar tugas lan rencana saben tumindake. Aplikasi ndhukung karya karo dokumen populer format lan isi saka macem-macem jinis.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Kantor  

Salah siji saka analogues leading lan free Microsoft Office. Piranti lunak ndhukung format sing paling populer kanggo entuk kompatibilitas maksimum karo kantor lunak liyane.

Ngundhuh
Gratis
English

Pembangunan   Tèks editors  

Editor teks fungsi. Piranti lunak iku bisa kanggo nindakake operasi dhasar saka editor lan ngatur mode operasi kanggo program basa tartamtu.

Ngundhuh
Gratis
English

Kantor   Tèks editors  

Alat kanggo golek informasi ing basis perpustakaan lan institusi ilmiah ing donya. Piranti lunak ndhukung sinkronisasi karo perpustakaan online layanan.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Pembangunan   Tèks editors  

editor kanggo ngoptimalake lan menakake proses pembangunan PHP. Software ngijini sampeyan ngowahi file lan kalebu pribadi kanggo karya nyaman karo kode.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Tèks editors  

piranti lunak kanggo nulis buku, artikel ilmiah lan buku-buku ing èlmu pas isi kang kalebu rumus matematika angel.

Ngundhuh
Gratis
English, Русский

Pembangunan   Tèks editors  

Editor teks kuat karo pesawat saka fitur kanggo karya liyane produktif karo file teks. Piranti lunak iku bisa kanggo nemen akselerasi karya karo file teks.

Ngundhuh
Gratis
English

Telpon  

Alat kanggo ndeleng isi saka piranti saka Apple. Piranti lunak ngidini sampeyan ngakses kanggo sistem file saka piranti lan kanggo ngatur aplikasi.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Deutsch, 中文...

Cd  

Alat kanggo nggawe lampu kilat drive bootable. Software ngijini sampeyan kanggo nransfer file instalasi kanggo pelaku usaha data kanggo instalasi saka software utawa operation sistem.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, 中文...

Antiviruses  

piranti lunak kanggo nglindhungi data pribadi marang ancaman jaringan. Antivirus menehi pangayoman marang malware lan spyware.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Українська, Français, Español...

Game  

Alat dirancang kanggo ngatur hotkeys. Software ngijini sampeyan kanggo ngawasi keystrokes ing keyboard, gerakan saka mouse lan karya saka piranti kontrol liyane.

Ngundhuh
Gratis
English

Cd  

Gampang nggunakake piranti lunak kanggo ngowahi isi DVD lan Blu-ray cd menyang format mvk. Software nyimpen metadata lan bagean informasi saka disk.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: