Wink

Versi:
2.0.1060
Basa:
English, Français, Español, Deutsch...

Ngundhuh Wink

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Wink
Wikipedia: Wink

Gambaran

Wink – lunak kuat kanggo nggawe tutorial lan presentations. Wink mbisakake dijupuk gambar, print langkah panjelasan dening langkah, nggawe urutan saka tombol navigasi, telat, kepala berita lan sapiturute lunak ngijini sampeyan kanggo nggawe lampu-video utawa presentation in PDF lan EXE format. Wink ndhukung nggawe Cithakan lan ngijini nggunakake file-file gambar saka macem-macem format minangka materi input. Piranti lunak wis antarmuka intuisi lan gampang kanggo nggunakake

Fitur utama:

  • Nggawe tutorial lan presentations
  • Nyimpen proyèk ing exe lan PDF format
  • Dhukungan kanggo Cithakan
  • Antarmuka sing prasaja lan intuisi

Komentar ing Wink

Wink software sing gegandhengan

Popular instrument kanggo siaran stream media kanggo internet. Piranti lunak ndhukung setelan Broadcast kanggo nggedhekake kualitas video.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Piranti lunak nelukaké video saka layar lan counts fps ing. Uga piranti lunak iki uga digunakake déning tukang game profesional.
Ngundhuh
Nyoba
English
Alat fungsi kanggo ngrekam tumindak ing layar. Software ngijini sampeyan ngowahi file direkam lan cepet nggawe presentations video.
Ngundhuh
Gratis
English, Español, Deutsch...
Pribadi kuat kanggo dijupuk video saka layar. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo ngrekam video utawa audio, nggawe gambar, ngowahi lan nambah macem-macem efek.
Ngundhuh
Nyoba
English
Piranti lunak nyiaraken bahan video kanggo internet. Piranti lunak ndhukung Broadcast video streaming saka layar komputer lan kamera ing layanan populer video.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
piranti lunak kanggo nangkep video saka layar lan nggawe gambar. Software ngijini sampeyan kanggo ngatur akeh setelan kanggo ngrebut layar kanggo kabutuhan pangguna.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Kantor Suite bisa karo dokumen teks lan tabel. Nanging ndhukung nomer akeh format lan fungsi minangka alternatif kanggo Microsoft Office.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Alat trep kanggo ndeleng, nyalin lan print dokumen doc utawa docx format. Lunak dianggo tanpa masang Microsoft Word.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Alat trep kanggo bisa karo grafis 3D. Lunak klebu sawetara saka sudhut pribadi kanggo modeling lan nggawe video game.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak fungsi kanggo dijupuk video saka layar komputer. Piranti lunak sing klebu kalkulus khusus sing nyegah impact ing kacepetan aplikasi sak rekaman.
Ngundhuh
Nyoba
English, 日本語
Alat kompak kanggo dijupuk video lan gambar saka layar. Piranti lunak ngidini kanggo nyimpen file video ing format AVI lan dijupuk gambar saka layar wutuh.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
A alat kuat kanggo tata letak dokumen ing tingkat profesional. Software dilengkapi pribadi khusus kanggo Processing document majeng.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Klien free ijolan lan ngundhuh file. Piranti lunak mbisakake kanggo nelusuri lan download data saka macem-macem jaringan berkas-fungsi enggo bareng.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak kanggo Manajemen komputer kadohan kanthi nggunakake ekstensi khusus kanggo ngoptimalake bandwidth saka saluran komunikasi alon.
Ngundhuh
Gratis
English
Software matrapi kasalahan lan ngresiki sistem registry. Piranti lunak ngandhut pribadi tambahan kanggo nambah kinerja komputer.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: