novaPDF

novaPDF

Versi:
10.1.111
Basa:
English

Ngundhuh novaPDF

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Babagan: PDF
Lisensi: Nyoba
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: novaPDF
Wikipedia: novaPDF

Gambaran

novaPDF – lunak kanggo nggawe kualitas file PDF. Software wis dibangun ing sistem operasi ing wangun printer virtual sing ditampilake ing dhaptar printer diinstal. novaPDF ndhukung karya karo mayoritas jinis dikenal file kang bisa dicithak ing format PDF saka sembarang aplikasi kantor. novaPDF otomatis performs konversi data kasebut menyang berkas sesuai karo setelan diadegaké saka profil panganggo. Software mbisakake kanggo matesi akses kanggo file PDF dening liya saka sandhi lan konfirmasi keaslian utawa integritas document karo teken digital dhewe. Uga novaPDF bisa tumindak operasi grup karo dokumen lan nggunakake printer virtual umum lunak ing pirang-pirang komputer.

Fitur utama:

  • Konversi paling saka jinis-jinis file menyang format PDF
  • konversi otomatis file sesuai karo opsi diadegaké
  • Dhukungan saka cara komprèsi beda
  • Sandi pangayoman kanggo file PDF
  • Performance saka operasi group
  • Ngirim file PDF dening e-mail

Perangkat lunak sing gegandhengan

Gratis
Software ngowahi teks lan file Graphic kanggo format PDF dening nggunakake digawé sacara mandhiri virtual printer.

Komentar ing novaPDF

novaPDF software sing gegandhengan

Piranti lunak kanggo ndeleng lan nyunting-file PDF. Piranti lunak ngandhut sawetara saka sudhut kolom kanggo ngatur karya paling produktif karo-file PDF.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Piranti lunak kanggo ndeleng lan print file ing format PDF. Piranti lunak ndhukung kualitas dhuwur kacepetan saka karya lan nganggo sumber daya minimal sistem.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Iki minangka piranti lunak cilik kanggo mbukak kunci file PDF lan disimpen tanpa watesan asli. Piranti lunak ndhukung proses batch file.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Piranti lunak iki dirancang kanggo nggawé, nyunting, ngowahi, gabungke utawa pamisah file PDF lan ngekstrak kaca-kaca individu kasebut.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Español...
Piranti lunak kanggo nggawe lan bisa karo-file PDF. Piranti lunak ndhukung nggawe PDF-file saka sembarang aplikasi sing ngemot fungsi print.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Iki minangka PDF viewer sing misuwur. Aplikasi bisa mbukak dokumen PDF saka macem-macem sumber lan nambah komentar kanggo wong-wong mau.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Iki minangka salah sawijining panampil PDF paling cilik sing ndhukung fungsi lan piranti standar kanggo navigasi kanthi gampang liwat kaca PDF.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki minangka sarana gampang kanggo nggunakake kanggo komprèsi batch saka file PDF liwat Windows Explorer utawa kanthi nyeret lan nempel file menyang piranti lunak.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Alat kanggo Ngonversi file ing format PDF. Piranti lunak ngandhut sawetara saka sudhut pribadi sing nemen nggedhekake kemungkinan karya karo file PDF.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Iki minangka piranti lunak antivirus kanthi pangembangan dhewe ing bidang keamanan, sing ndadekake tingkat perlindungan sing becik marang macem-macem jenis virus lan ancaman jaringan.
Ngundhuh
Gratis
English, Русский
Piranti lunak iki dirancang kanggo nransfer musik, file video lan foto saka iPhone menyang komputer, ngatur aplikasi lan data serep.
Ngundhuh
Nyoba
English, Deutsch, 中文...
Iki minangka pangatur file sing ndhukung kabeh tugas umum, FTP-klien sing dibangun lan akeh fungsi tambahan kanggo nggarap file lan direktori.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Alat kuat kanggo bisa karo disk. Software ngijini sampeyan kanggo nggawe disk bootable lan flash drive kanggo nginstal sistem operasi.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Iki minangka pangundhuh gampang kanggo nggunakake konten multimedia saka sumber daya bareng file-file populer, jaringan sosial lan panyimpenan maya.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kanggo komunikasi antarane kedhaftar kabeh ndonya. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nggawe telpon swara, panggilan video lan pesen teks exchange.
Ngundhuh
Gratis
English, Español, 中文...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: