Sistem operasi: Windows
Babagan: PDF
Lisensi: Nyoba
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: novaPDF
Wikipedia: novaPDF

Gambaran

novaPDF – lunak kanggo nggawe kualitas file PDF. Software wis dibangun ing sistem operasi ing wangun printer virtual sing ditampilake ing dhaptar printer diinstal. novaPDF ndhukung karya karo mayoritas jinis dikenal file kang bisa dicithak ing format PDF saka sembarang aplikasi kantor. novaPDF otomatis performs konversi data kasebut menyang berkas sesuai karo setelan diadegaké saka profil panganggo. Software mbisakake kanggo matesi akses kanggo file PDF dening liya saka sandhi lan konfirmasi keaslian utawa integritas document karo teken digital dhewe. Uga novaPDF bisa tumindak operasi grup karo dokumen lan nggunakake printer virtual umum lunak ing pirang-pirang komputer.

Fitur utama:

  • Konversi paling saka jinis-jinis file menyang format PDF
  • konversi otomatis file sesuai karo opsi diadegaké
  • Dhukungan saka cara komprèsi beda
  • Sandi pangayoman kanggo file PDF
  • Performance saka operasi group
  • Ngirim file PDF dening e-mail
novaPDF

novaPDF

Versi:
10.7.124
Basa:
English

Ngundhuh novaPDF

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing novaPDF

novaPDF software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: