WindowsInternetKomunikasiAmolto Call Recorder for Skype
Sistem operasi: Windows
Babagan: Komunikasi
Sunting interwiki:

Gambaran

Amolto Call Recorder for Skype – piranti lunak kanggo ngrekam wuwus lan panggilan video ing Skype. Perangkat lunak kanthi otomatis wiwit ngrekam panggilan lan nyimpen kabeh rekaman ing format sing bener lan kualitas dhuwur miturut kajelasan obrolan. Piranti lunak ora duwe watesan utawa watesan wektu rekaman saka obrolan biasa, panggilan video grup, demonstrasi layar, video saka layar pangguna, etc. Amolto Call Recorder kanggo Skype ngijini sampeyan kanggo nambah cathetan lan MP3-tag menyang omongan kanggo nyorot momen kunci saka obrolan lan ngurutake riwayat telpon, supaya panelusuran kanggo rekaman sing dikepengini banget disederhanakaké. Piranti lunak nduweni alat kanggo ngganti kualitas rekaman audio lan video sing bisa didhubungi utawa dideleng ing pamuter sing ana ing telpon. Amolto Call Recorder kanggo Skype nduweni fitur unik sing ngidini sampeyan ngrekam swara saka sembarang arah, mung saka sisih user utawa mung interlocutor.

Fitur utama:

  • Rekaman telpon otomatis
  • Wektu rekaman sing ora ana
  • Ngrekam audio lan video tanpa mundhut kualitas
  • Pamuter media dibangun ing
  • Nambahake cathetan utawa MP3-tag menyang rekaman
  • Ngrekam swara saka loro-lorone utawa mung saka siji
Amolto Call Recorder for Skype

Amolto Call Recorder for Skype

Produk:
Versi:
3.19.3
3.19.2
Lisensi:
Nyoba
Gratis
Basa:
English

Ngundhuh Amolto Call Recorder for Skype

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing Amolto Call Recorder for Skype

Amolto Call Recorder for Skype software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: