TeraCopy

TeraCopy

Versi:
3.26
Basa:
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Ngundhuh TeraCopy

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Babagan: Manajemen file
Lisensi: Nyoba
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: TeraCopy
Wikipedia: TeraCopy

Gambaran

TeraCopy – lunak kanggo nyalin lan mindhah file ing kacepetan maksimum. Piranti lunak iku bisa kanggo akselerasi proses Nyalin dening nggunakake buffer tambahan lan algoritma multithread. TeraCopy mbisakake kanggo mungkasi lan mulihake Nyalin saka informasi, mbaleni usaha kanggo rekaman nalika ndeteksi kasalahan lan skip Processing file individu. TeraCopy duwe dhaftar salinan interaktif karo file gagal disalin, kang ditulis dening cocog lambang kanggo cepet ngenali lan ndandani masalah. TeraCopy nyawiji dadi menu konteks panuduh lan nggantèkaké dialog salinan standar.

Fitur utama:

  • Nyalin Fast lan obah saka file
  • Manajemen pangolahan Nyalin lan obah
  • Correction kasalahan sak Nyalin ing
  • Sesambungane karo menu konteks panuduh

Komentar ing TeraCopy

TeraCopy software sing gegandhengan

Iki minangka saperangan saka macem-macem perangkat lunak lan setelan tambahan kanggo ngluwihi fungsi pangatur file Panglima Total.
Ngundhuh
Nyoba
English, Українська, Français...
A lunak kanggo comparison visual Varian beda saka file sing padha ing syarat-syarat sing beda lan sinkronisasi saka owah-owahan ngenalaken.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Alat populer kanggo ngatur file lan macem-macem unsur saka sistem. Software ndhukung akeh Plugins migunani lan dibangun ing keperluan.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Iki minangka sarana kanggo ngresiki PC saka data Avast sing ora perlu, kalebu file, pembalap lan entri registri sing asring tetep sawise ngilangi produk antivirus Avast.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak iki dirancang kanggo ngganti jeneng akeh file kanthi bebarengan. Piranti lunak kasebut bisa ngganti jeneng file utawa bagean individu.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
Iki minangka uninstaller saka piranti lunak sing ora perlu, diinstal ekstensi ing browser, aplikasi Windows lan file residual.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Piranti lunak iki dirancang kanggo mbukak kunci file-file sing nanggapi kesalahan menyang upaya pangguna kanggo mbusak, nyalin, ngganti jeneng utawa mindhah.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Iki minangka file manager papat jendhela sing ndhukung fungsi dhasar kanggo ngatur file lan nyortirake ing sistem kanggo kabutuhan pribadi.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Iki minangka sarana kanggo mbusak kabeh program antivirus Norton Security sing diinstal ing sistem sampeyan, kalebu entri pendaptaran lan file residual.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak iki dirancang kanggo nelusuri lan ngganti teks ing format file Microsoft, Open Document, PDF, file web disimpen file lan format arsip.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Iki minangka uninstaller piranti lunak sing bisa mbusak sistem lan aplikasi sing didhelikake karo entri pendaptaran, kanthi paksa mbusak item sing mbebayani lan ngatur autorun.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Utawa iki dirancang kanggo instal antivirus, paket keamanan, lan piranti lunak liya kanggo nglindhungi McAfee bebarengan karo data residual.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat banget dibangun kanggo ngatasi masalah saka wong wuta kanggo ngatur komputer lan tetep ing internet.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Iki minangka piranti lunak akses jarak paling cedhak kanggo nggunakake sambungan komputer lan remot tanpa perlu telat.
Ngundhuh
Nyoba
English, Українська, Français...
Alat kanggo bisa karo gambar lan ngatur foto. Software ngijini sampeyan ngowahi gambar, aplikasi macem-macem efek lan nerbitaké mau ing layanan populer.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: