TeraCopy

Versi:
3.1
Basa:
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Ngundhuh TeraCopy

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Babagan: Manajemen file
Lisensi: Nyoba
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: TeraCopy
Wikipedia: TeraCopy

Gambaran

TeraCopy – lunak kanggo nyalin lan mindhah file ing kacepetan maksimum. Piranti lunak iku bisa kanggo akselerasi proses Nyalin dening nggunakake buffer tambahan lan algoritma multithread. TeraCopy mbisakake kanggo mungkasi lan mulihake Nyalin saka informasi, mbaleni usaha kanggo rekaman nalika ndeteksi kasalahan lan skip Processing file individu. TeraCopy duwe dhaftar salinan interaktif karo file gagal disalin, kang ditulis dening cocog lambang kanggo cepet ngenali lan ndandani masalah. TeraCopy nyawiji dadi menu konteks panuduh lan nggantèkaké dialog salinan standar.

Fitur utama:

  • Nyalin Fast lan obah saka file
  • Manajemen pangolahan Nyalin lan obah
  • Correction kasalahan sak Nyalin ing
  • Sesambungane karo menu konteks panuduh

Komentar ing TeraCopy

TeraCopy software sing gegandhengan

Alat kanggo bisa karo data saka panyimpenan maya saka layanan Google. Software njamin kacepetan dhuwur lan produktivitas saka karya karo file.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
The multifunctional klien file-nuduhake sing mbisakake kanggo ndeleng isi direktori kedhaftar lan ngundhuh file sing dipilih.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki minangka uninstaller saka piranti lunak sing ora perlu, diinstal ekstensi ing browser, aplikasi Windows lan file residual.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Alat populer kanggo ngatur file lan macem-macem unsur saka sistem. Software ndhukung akeh Plugins migunani lan dibangun ing keperluan.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Iki minangka file manager papat jendhela sing ndhukung fungsi dhasar kanggo ngatur file lan nyortirake ing sistem kanggo kabutuhan pribadi.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Alat kuat kanggo ngresiki lan ngoptimalake sistem. Software ngijini sampeyan kanggo ngresiki sistem mati file rasah lan tumindak aman lengkap lunak.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Українська...
A lunak kanggo comparison visual Varian beda saka file sing padha ing syarat-syarat sing beda lan sinkronisasi saka owah-owahan ngenalaken.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Piranti lunak kanggo pamisah file menyang bagean lan gabung sesampunipun. Piranti lunak ndhukung file macem-macem ukuran lan format.
Ngundhuh
Gratis
English
lunak kaleksanane metu operasi beda karo sistem file. Software ndhukung karya karo server FTP lan Nyedhiyani kesempatan akeh kanggo ing jaringan.
Ngundhuh
Gratis
English, Русский
Piranti lunak iki dirancang kanggo defragment file lan folder individu tanpa perlu defragment kabeh harddisk.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
piranti lunak kanggo nyinkronake data ing antarane komputer lan piranti liyane. Uga ndhukung serep ing server beda.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Iki manajer file multifungsi gumantung antarmuka dual-panel kanggo nambah kinerja tugas karo file.
Ngundhuh
Nyoba
English, Українська, Français...
Piranti lunak kanggo Processing kualitas saka bahan video ing tingkat profesional. Piranti lunak ngandhut pesawat gedhe pribadi dhasar lan khusus kanggo editing.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Alat kanggo puter maneh ing multimedia lan isi interaktif ing internet. Piranti lunak iku nemen ngembang kemungkinan saka browser populer.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak wis dirancang kanggo masang sistem gambar karo kabeh komponen diinstal ing macem-macem komputer ing jaringan lokal umum.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: