TeraCopy

TeraCopy

Versi:
3.26
Basa:
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Ngundhuh TeraCopy

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Babagan: Manajemen file
Lisensi: Nyoba
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: TeraCopy
Wikipedia: TeraCopy

Gambaran

TeraCopy – lunak kanggo nyalin lan mindhah file ing kacepetan maksimum. Piranti lunak iku bisa kanggo akselerasi proses Nyalin dening nggunakake buffer tambahan lan algoritma multithread. TeraCopy mbisakake kanggo mungkasi lan mulihake Nyalin saka informasi, mbaleni usaha kanggo rekaman nalika ndeteksi kasalahan lan skip Processing file individu. TeraCopy duwe dhaftar salinan interaktif karo file gagal disalin, kang ditulis dening cocog lambang kanggo cepet ngenali lan ndandani masalah. TeraCopy nyawiji dadi menu konteks panuduh lan nggantèkaké dialog salinan standar.

Fitur utama:

  • Nyalin Fast lan obah saka file
  • Manajemen pangolahan Nyalin lan obah
  • Correction kasalahan sak Nyalin ing
  • Sesambungane karo menu konteks panuduh

Komentar ing TeraCopy

TeraCopy software sing gegandhengan

Piranti lunak iki dirancang kanggo ngganti jeneng akeh file kanthi bebarengan. Piranti lunak kasebut bisa ngganti jeneng file utawa bagean individu.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
Iki manajer file multifungsi gumantung antarmuka dual-panel kanggo nambah kinerja tugas karo file.
Ngundhuh
Nyoba
English, Українська, Français...
Iki minangka saperangan saka macem-macem perangkat lunak lan setelan tambahan kanggo ngluwihi fungsi pangatur file Panglima Total.
Ngundhuh
Nyoba
English, Українська, Français...
Alat kuat kanggo ngresiki lan ngoptimalake sistem. Software ngijini sampeyan kanggo ngresiki sistem mati file rasah lan tumindak aman lengkap lunak.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Piranti lunak kanggo pamisah file menyang bagean lan gabung sesampunipun. Piranti lunak ndhukung file macem-macem ukuran lan format.
Ngundhuh
Gratis
English
A lunak kanggo comparison visual Varian beda saka file sing padha ing syarat-syarat sing beda lan sinkronisasi saka owah-owahan ngenalaken.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Alat populer kanggo ngatur file lan macem-macem unsur saka sistem. Software ndhukung akeh Plugins migunani lan dibangun ing keperluan.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Iki minangka uninstaller saka piranti lunak sing ora perlu, diinstal ekstensi ing browser, aplikasi Windows lan file residual.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Iki minangka sarana cilik kanggo nguji kinerja RAM, sing njamin RAM saged ngrekam lan maca data.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki minangka file manager papat jendhela sing ndhukung fungsi dhasar kanggo ngatur file lan nyortirake ing sistem kanggo kabutuhan pribadi.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Iki minangka uninstaller antivirus Panda lan produk keamanan. Utawa instalasi kasebut mbusak antivirus saka sistem, sanajan ora ana ing daftar program sing diinstal.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki pangurus direktori karo fungsi sing migunani kanggo ngatur file, lan uga kanggo dhaptar lan print folder utawa isi direktori.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Deutsch...
Alat kanggo download game saka perusahaan Ubisoft. Software ngijini sampeyan kanggo komunikasi karo pemain lan ngajak wong kanggo muter.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak wis dirancang kanggo nginstal lan mbukak sistem operasi beda ing lingkungan virtual karo paramèter saka sembarang komputer.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Alat kanggo ndeteksi lan ndandani kasalahan ing sistem. Piranti lunak mbisakake kanggo ngirim pitakonan karo gambaran rinci error ing sisteme lan gambar forum gawe.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: