TeraCopy

Versi:
3.1
Basa:
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Ngundhuh TeraCopy

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Babagan: File
Lisensi: Nyoba
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: TeraCopy
Wikipedia: TeraCopy

Gambaran

TeraCopy – lunak kanggo nyalin lan mindhah file ing kacepetan maksimum. Piranti lunak iku bisa kanggo akselerasi proses Nyalin dening nggunakake buffer tambahan lan algoritma multithread. TeraCopy mbisakake kanggo mungkasi lan mulihake Nyalin saka informasi, mbaleni usaha kanggo rekaman nalika ndeteksi kasalahan lan skip Processing file individu. TeraCopy duwe dhaftar salinan interaktif karo file gagal disalin, kang ditulis dening cocog lambang kanggo cepet ngenali lan ndandani masalah. TeraCopy nyawiji dadi menu konteks panuduh lan nggantèkaké dialog salinan standar.

Fitur utama:

  • Nyalin Fast lan obah saka file
  • Manajemen pangolahan Nyalin lan obah
  • Correction kasalahan sak Nyalin ing
  • Sesambungane karo menu konteks panuduh

Komentar ing TeraCopy

TeraCopy software sing gegandhengan

Alat populer kanggo ngatur file lan macem-macem unsur saka sistem. Software ndhukung akeh Plugins migunani lan dibangun ing keperluan.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Pribadi download lan upload file saka FTP-server. Piranti lunak ndhukung macem-macem fungsi migunani lan protokol kanggo transfer file aman kanggo server.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Alat kanggo Nyalin aman saka file antarane komputer lan server. Software ngijini sampeyan kanggo ngowahi file teks lokal lan remot.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak kanggo transfer cepet saka file saka macem-macem jinis utawa ukuran. Software ndhukung ijol-ijolan data ing antarane sawetara piranti lan komputer bebarengan.
Ngundhuh
Gratis
English
sarana kanggo waras file dibusak ing komputer lan macem-macem pelaku usaha data. Uga ana fungsi saka Recovery data ing drive rusak utawa format.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Alat kanggo bisa karo data saka panyimpenan maya saka layanan Google. Software njamin kacepetan dhuwur lan produktivitas saka karya karo file.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
The multifunctional klien file-nuduhake sing mbisakake kanggo ndeleng isi direktori kedhaftar lan ngundhuh file sing dipilih.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat free download informasi beda menyang panyimpenan maya. Piranti lunak ndhukung sinkronisasi data lan ijol-ijolan trep file.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Software ngidini kanggo gawe serep lan mulihake sistem operasi, hard drive utawa sekat lan turunan ing njaba tanpa nggawe file gambar.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English, Français, Deutsch...
A lunak kanggo comparison visual Varian beda saka file sing padha ing syarat-syarat sing beda lan sinkronisasi saka owah-owahan ngenalaken.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
lunak kaleksanane metu operasi beda karo sistem file. Software ndhukung karya karo server FTP lan Nyedhiyani kesempatan akeh kanggo ing jaringan.
Ngundhuh
Gratis
English, Русский
Iki minangka server FTP kanthi set fitur beda lan tingkat perlindungan sing cocok amarga enkripsi SSL. Piranti lunak ndhukung akses remot menyang server.
Ngundhuh
Gratis
English
The browser free lan cepet kanggo njamin Tetep nyaman ing internet. Software interaksi karo kabeh layanan web saka perusahaan Google.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Alat kanggo bisa karo peta pikiran. Piranti lunak mbisakake kanggo ngleksanakake gagasan lan plans ing format teks utawa ing wangun rencana.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Iki minangka alat sing paling apik kanggo ngawasi pangolahan sing dibukak, ngontrol prilaku lan ndeleng informasi babagan sistem kasebut.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: