Mozilla Firefox

Versi:
Arsitektur:
Basa:

Ngundhuh Mozilla Firefox

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Mozilla Firefox
Sistem operasi: WindowsAndroid
Babagan: Browser web
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Mozilla Firefox
Wikipedia: Mozilla Firefox

Gambaran

Mozilla Firefox – browser populer lan cepet karo dhukungan teknologi modern. Piranti lunak menehi Tetep nyaman ing thanks internet kanggo navigasi bar trep, pangayoman suwene marang spyware, spellcheck, browsing pribadi situs, etc. Mozilla Firefox wis pesawat fleksibel pribadi kanggo ngatur browser kanggo kabutuhan pangguna. Piranti lunak menehi tampilan suwene isi kaca web lan video streaming. Mozilla Firefox ngandhut pilihan saka sudhut tambahan kang nambah fitur-fitur anyar kanggo browser utawa nggedhekake ana gedhe.

Fitur utama:

  • kaca loading web Fast
  • pangayoman Reliable
  • A pesawat saka setelan fleksibel
  • Akeh tambahan lan ekstensi

Komentar ing Mozilla Firefox

Mozilla Firefox software sing gegandhengan

browser dibangun kanggo aman lan anonim Tetep ing internet. Piranti lunak iku bisa kanggo encrypt lalu lintas mlebu lan metu.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Iki minangka browser cepet sing ndhukung teknologi khusus kanggo cepet ngemot halaman web lan alat kanggo surfing gampang ing internet.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Cepet lan populer browser trep Tetep online. Piranti lunak ndhukung teknologi modern lan nduweni fungsi migunani.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Iki minangka browser sing diowahi kanthi fungsi non-standar lan didhasari mesin Chromium. Browser nduweni proteksi privasi lan pangaturan tab fleksibel.
Ngundhuh
Gratis
Basa Jawa
The browser free lan cepet kanggo njamin Tetep nyaman ing internet. Software interaksi karo kabeh layanan web saka perusahaan Google.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
The browser dhasar kanggo sistem operasi saka Microsoft. Piranti lunak kalebu pesawat pribadi kanggo nyaman Tetep online.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
The browser populer saka Apple Inc. lunak wis anjog teknologi lan fitur kanggo operasi gampang ing internet.
Ngundhuh
Gratis
English
browser fungsi karo migunani dibangun ing fitur. Piranti lunak ndhukung nggunakake teknologi maya lan ngandhut tambahan kanggo mblokir iklan.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Cepet browser karo pesawat gedhe kemungkinan. Software ngijini sampeyan kanggo mblokir iklan, pop-ups lan mbusak file sauntara.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
browser Web kang ndhukung majeng CSS lan HTML standar. Piranti lunak wis akèh pribadi èfèktif tetep ing jaringan.
Ngundhuh
Gratis
English
Salah siji saka browser paling cepet karo engine kuat. Piranti lunak ngandhut fitur khusus kanggo anonim lan aman Tetep ing internet.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Gampang kanggo nggunakake browser sing ndhukung nomer akeh pribadi kanggo nyaman Tetep ing internet.
Ngundhuh
Gratis
English, Русский
Alat fungsi dibangun kanggo bisa nganggo arsip. Piranti lunak ndhukung populer format lan ngidini sampeyan kanggo nambah watermarks hak cipta.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English, Français, Español...
Piranti lunak iki dirancang kanggo nyithak dokumen lan foto ing sembarang printer ing jaringan umum. Sampeyan bisa pratinjau dokumen sadurunge ngirim menyang printer jarak jauh.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Platform game sing emulates jaringan lokal kanggo main game beda. Piranti lunak ngidini kanggo nggawe kamar adat kanggo muter peserta karo kanca-kanca.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: