Sistem operasi: WindowsAndroid
Babagan: Browser web
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Mozilla Firefox
Wikipedia: Mozilla Firefox

Gambaran

Mozilla Firefox – browser populer lan cepet karo dhukungan teknologi modern. Piranti lunak menehi Tetep nyaman ing thanks internet kanggo navigasi bar trep, pangayoman suwene marang spyware, spellcheck, browsing pribadi situs, etc. Mozilla Firefox wis pesawat fleksibel pribadi kanggo ngatur browser kanggo kabutuhan pangguna. Piranti lunak menehi tampilan suwene isi kaca web lan video streaming. Mozilla Firefox ngandhut pilihan saka sudhut tambahan kang nambah fitur-fitur anyar kanggo browser utawa nggedhekake ana gedhe.

Fitur utama:

  • kaca loading web Fast
  • pangayoman Reliable
  • A pesawat saka setelan fleksibel
  • Akeh tambahan lan ekstensi

Gambar:

Mozilla Firefox
Mozilla Firefox
Mozilla Firefox
Mozilla Firefox
Mozilla Firefox
Mozilla Firefox
Mozilla Firefox
Mozilla Firefox

Mozilla Firefox

Versi:
75
Arsitektur:
Basa:

Ngundhuh Mozilla Firefox

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing Mozilla Firefox

Mozilla Firefox software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: