Sistem operasi: Windows
Babagan: Webcam
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: SplitCam

Gambaran

SplitCam – lunak kanggo nambah kesempatan saka webcam Panjenengan. Fitur utama SplitCam punika kemampuan kanggo nggunakake webcam Panjenengan bebarengan ing saperangan program utawa layanan komunikasi video. Piranti lunak iku bisa kanggo nambah tutup 3D lan wig kanggo pasuryan, ngganti layar mburi, aplikasi saringan, nambah macem-macem obyek lan efek video kanggo webcam sajrone komunikasi video. SplitCam interaksi karo utusan populer utawa layanan kanggo video chatting lan bisa siaran stream video ing platform streaming misuwur. Uga SplitCam ngijini sampeyan kanggo nangkep panggonan sing diperluake saking layar lan ndadekake gambar saka jendhela video saiki.

Fitur utama:

  • Pisah saka stream video
  • Panggunaan efek video beda sak Komunikasi video
  • mode pip
  • Ngrekam video ing HD
  • Njupuk video saka macem-macem sumber
SplitCam

SplitCam

Versi:
10.1.4
Basa:
English

Ngundhuh SplitCam

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing SplitCam

SplitCam software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: