SplitCam

SplitCam

Versi:
9.0.5.5
Basa:
English, Українська, Español, Deutsch...

Ngundhuh SplitCam

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Babagan: Webcam
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: SplitCam

Gambaran

SplitCam – lunak kanggo nambah kesempatan saka webcam Panjenengan. Fitur utama SplitCam punika kemampuan kanggo nggunakake webcam Panjenengan bebarengan ing saperangan program utawa layanan komunikasi video. Piranti lunak iku bisa kanggo nambah tutup 3D lan wig kanggo pasuryan, ngganti layar mburi, aplikasi saringan, nambah macem-macem obyek lan efek video kanggo webcam sajrone komunikasi video. SplitCam interaksi karo utusan populer utawa layanan kanggo video chatting lan bisa siaran stream video ing platform streaming misuwur. Uga SplitCam ngijini sampeyan kanggo nangkep panggonan sing diperluake saking layar lan ndadekake gambar saka jendhela video saiki.

Fitur utama:

  • Pisah saka stream video
  • Panggunaan efek video beda sak Komunikasi video
  • mode pip
  • Ngrekam video ing HD
  • Njupuk video saka macem-macem sumber

Komentar ing SplitCam

SplitCam software sing gegandhengan

Alat kanggo nggedhekake kesempatan sak karya karo webcam. Program kalebu pesawat saka efek beda lan ngijini sampeyan kanggo nambah menyang chats video.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Iki minangka piranti lunak tambahan kanggo ngatur pitunjuk mouse liwat webcam sing nlacak gerakan kepala sing ngijini sampeyan kanggo mindhah kursor menyang area sing dikarepake ing layar.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
lunak serves kanggo aplikasi efek video, grafis 3D Gêsang lan obyek animasi liwat gambar saka webcam.
Ngundhuh
Nyoba
English
piranti lunak kanggo nemtokke efek visual beda kanggo Broadcast video. piranti bisa nganggo webcam kanggo siaran ing macem-macem aplikasi.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak populer wis fokus ing tumitah, komunikasi sing paling nglipur ing webcam. Piranti lunak wis nomer akeh efek visual beda.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Deutsch...
Piranti lunak kanggo Processing stream video saka macem-macem efek visual lan saringan transformasi. Software interaksi karo mayoritas layanan kanggo komunikasi video.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Iki minangka panyunting teks multi-fungsi kanthi sawetara alat migunani kanggo ngowahi kode sumber.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Manager kuat kanggo ngundhuh file saka internet. Piranti lunak ndhukung macem-macem protokol lan nyedhiyakake scan antivirus saka file sing didownload.
Ngundhuh
Gratis
English, 中文
Platform game misuwur karo nomer akeh game populer saka aliran beda. Software mbisakake komunikasi lan muter karo pemain liyane liwat internet.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Iki minangka piranti lunak sing apik kanggo mriksa file musik sing rusak ing format MP3 lan nggambarake isi kesalahan kanthi grafis.
Ngundhuh
Nyoba
English
Iki minangka solusi antivirus saka perusahaan Symantec, salah sawijining pemimpin donya ing produksi perangkat lunak kanggo nglindhungi komputer.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Piranti lunak wis dirancang kanggo mulihake data ilang utawa sengaja dibusak saka iOS-piranti kalebu saka "Smartphone bricked".
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Alat dipriksa cakram lan gambar disk kanggo Xbox 360. lunak ndhukung mode otomatis saka kesalahan-koreksi saka gambar disk sawise lulus saka pangayoman.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki minangka editor teks kanthi wektu nanggepi sing apik sing ndhukung akeh basa pamrograman lan alat kanggo karya sing produktif karo kode.
Ngundhuh
Nyoba
English
Iki minangka pangatur file sing ndhukung kabeh tugas umum, FTP-klien sing dibangun lan akeh fungsi tambahan kanggo nggarap file lan direktori.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: